Mi smo imali super noc opet, i jutros zaspao u 8 poslije papanja, mi otisli na kavu, ostavili ga kod bakice i dedeka (prvi put) obavili ducane, vratili se, a on odspavao do 12:30. 4,5h 🥳🥳🥳🥳
Kupili bazencek na napuhavanje, u babycentru 50kn 120x23 pa je plan napunit ga morem pa kad se zagrije na suncu stavit ga malo da se brcka ako ce htjet 🤞🤞
Girl uzivajte na moru i javi kako je proslo 😁
Lonmi nece nista bit s cim god namazes sve je to isto g samo drugo pakovanje na kraju krajeva najbitnija je cista voda i dobro posušiti ,jedino s cim ja nebi tretirala je puder ..kremicu bi stavila koju imam pri ruci ds zaštitim malo kozu jer nije
to otvorena rana da moram striktno paziti a iskreno ove za guzu su najbolje kreme,ako uspiju rijesiti onako crvenu upaljenu guzu onda ce i iritaciju ispod pazuha .don’t worry🥰
Mazala ja do sad troje eno ih preživili
Hahahahha a i
Kod Pie je sve cisto i uredno✌🏻..osobno sudocrem koristim za takve slucajeve di pocrveni koza,nanesem u tankom sloju na cistu kozu i kao rukom je odneseno🤗..a sad mozda neko
Ima neki drugi prijedlog nije svakome pomoga isti princip i krema.
Bdw meni iz desne sise potok mlika a liva jedva da ide,mala niti nece na livoj da doji..🙈 desna veca za broj 😂😂🙈🙈Omg .sta se tice dohrane ja imam dr Browns bočicu i novalac sam uzela E pa mezz jel do boce ili do mlika ali moja nece bocu da jede😩sve me straj sta ako nestane u sisi mlika sta ce jest kako,odma ce na casu zlicu itd
Bdw meni iz desne sise potok mlika a liva jedva da ide,mala niti nece na livoj da doji..🙈 desna veca za broj 😂😂🙈🙈Omg .sta se tice dohrane ja imam dr Browns bočicu i novalac sam uzela E pa mezz jel do boce ili do mlika ali moja nece bocu da jede😩sve me straj sta ako nestane u sisi mlika sta ce jest kako,odma ce na casu zlicu itd
Tak i kod mene samo obrnute cice 😂😂😂
Mom stavila sam jgl malo i budem bolje to podrucje tretirala, nekako cemo joj podici te ruke da to bolje pobrisemo 😂
Stalno nesto, oci, jezik, pristevi 😂. Najgore mi je ujutro, ne znam sta bi prije, dala sisu, promjenila pelenu (najveći gust je pokakati cijelu podlogu ili novu pelenu cim ja operem i posusim guzu 😂), mazala jezik, kuhala kamilicu 😂😂 ja izgledam ko smrt na dopustu usput 😂
Morala bi jos 5kg izgubiti uopce ne znam kako, samo bi jela 🤦♂️, a opet moram jesti zbog dojenja. Aktivnost mi je dojenje i nesto po kuci 🙈
Iz moje obje dojke curi mlijeko ko ludo, ne moze dijete ni toliko pojesti. Napravile mi se strije jer koza vise ne moze izdrzati 🤦♂️
Pao i prvi posjet u klaicevu 😥
U 15h pri mjenjanju pelene sam skuzila da mu je desno jaje 3x vece od lijevog. Ima vodenu kilu, koja ga (na svu srecu) ne boli, moramo za 3mj na kontrolu a ako ne ode do godine dana sama od sebe morat ce na operaciju. I ako slucajno primijetimo da je to jaje tvrdo i crveno, onda odma kod njih jer znaci da se zakompliciralo. Doktor je bio super, i sve mi objasnio laicki, jako ljubazan i pazljiv sa malim 🙂
Sad moram pratit na svakom mjenjanju pelene kakva je situacija
Mame,
Imate li problema s uspavljivanjem beba?
Kako vam zaspu naprimjer za vecernje spavanje? Placubli prije nego zaspu?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Tea,bas mi je zao. Sigurna sam da ce sve to biti ok ali vjerujem da je stresno.
Meni je dragi danas na maturalnoj veceri. Ja dogovorila s frendicom da dodje do mene,prosecemo po parku,mali zaspi, popijemo kavu,dovezem ga u stan i spava a mama ima mir. Aha,kako ne. Znaci nikad u zivotu nije toliko plakao. Dovezle ga unutra,promijenila pelenu,probala ga nahraniti,nije htio. Natrag u kolica i van u setnju ali nista. Ne prestaje plakati. Ne pomaze nosenje,nista. On vristi i dalje,grca se koliko place. Frendica odlazi doma,mi se vracamo u stan. Zaspao je na kuhinjskom stolu a ja sjedim kraj njega i ne usudim se pomaknuti. Vjerojatno ni necu.
Ruzice,mi ga najcesce uspavamo u setnji,spava u kolicima do ponoci,pojede,preskinemo ga i samo prebacimo u kinderbet. Ali sad vidim da ocito nije pravilo😢
Ajme Thera,
Kad ja vidim
Gdje tvoj mali sve spava🤣.
Što mu je bilo kad je toliko plakao? Ne bih ti se htjela miješati, ali mislim da bi ga trebalo učiti na krevet.. pa kako ćeš ti tako dok je on na kuhinjskom stolu....
Tea, biti će sve u redu...🙏
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
On hoce u krevet samo dok je noc. Sve ostalo spava nesto sitno,zaspi na kuhinjskom stolu na podlozi za presvlacenje,ili npr u gymu,ali cim ga prenesem u njegov krevet budi se. A ja za sad sretna da zaspi bilo gdje😅 ali svakako cemo morati poraditi na tome. Jer inace ne znam kaj cemo kad preraste stol😂
Sortiraj odgovore
Najstariji