Ivancice i NeverEver poslala sam vam zahtjeve.
NeverEver, tebe sam totalno drugačije zamisljala 😁
Ostale cure koje ste me dodale na insta,.nemam pojma ko ste, to vas pitam sljedećih dana kad mi mala dopusti tipkati 🤣
Cure jel i vase bebe kakaju uz svaki podoj?
Moja uvijek, onda znate koliko je to kakanih pelena na dan. Samo proleti kroz nju 🤦♂️
Jel to ok 🙈
Meni je patronažna rekla da je 😂😂😂 naša curka sad ima 3 tjedna i vidim da ju je počelo mmučiti kakanje.... To su takvi prdeži i eksplozija zvukova nakon hranjenja da se svaki puta iznenadim 😂😂😂 ne znam da li je i kod tebe tako? 😂 Jednom sam u 10 min promijenila 3 pelene a sad ju pustim pola sata bar....
Evo i naše pahuljice ne znam hoće li se uspjeti prikazati slika
https://ibb.co/D1Nd5bm
Kreativka preslatka je. 🤗🤗🤗
.
Evo cure ja sam vam upravo poslala zahtjeve na face-u Lussi mi poslala vaša imena 😉😊 Bit će zanimljivo sada dok skužimo tko je to. 🙈🙉🙉🤗🥰
.
Ines ista stvar i kod mene preko noci najprije dajem dudu onda ako se smiri super ako ne vidim dal mu je promočilo pišanje jer ako mu promoči neće da zaspe i nakon toga dajem bocu i gotovo uvijek bude buđenje zbog boce jer prođe već ponekad 4-5-6h.
.
Eto prvu noc sada od kad se rodio da se probudio vec 2 puta bezveze a da mu nije za jest nakon pola sata od boce, sve se mislim pa nije valjda da ćemo uppznati taj pojam regresija sna 🤣🤣🤣🤣 Iskreno slabo mi je 🤣🤣🤣 Sad vidim kako je vama kojima se inače bude više tokom noći. Koma.I ja taman legnem i ajde opet digni se pa opet tako.
.
Da ma kažem vam.nemojte da vam bude žao zbog mora jer su stvarno premali , to da nam oni sad sjede jos ajde ali s obzirom da samo leže nije baš sad da možeš uživat s njima na moru više si opterecen kad ce počet plakat da se digneš i nosaš po onoj vrućini na plaži 🙈🤭🤭🤭 Zato kažem odustala sam nakon prvog puta, odem.se okupat s curama zbog njih na sat vremena bez njega i to je to. 😊
Emmie i Bruna i ostale mame koje izdajate - crvene li se vama aerole i boli li vas kada izdajete? Jeste li ikad pomislile da ne koristite odgovarajucu velicinu lijevka?
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
Elledanse, mene ne bole bradavice, iako ova moja izdajalica jako vuče. Ne zacrvene se poslije izdajanja.
Sortiraj odgovore
Najstariji