I da, pretpostavljam da čuvar mlijeka ne dođe ko izdajalica tj da ne bi trebao utjecati na količinu mlijeka. Pretpostavljam.
A di se mozw kupiti? I kolika je cijena?

👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
I da, pretpostavljam da čuvar mlijeka ne dođe ko izdajalica tj da ne bi trebao utjecati na količinu mlijeka. Pretpostavljam.
A di se mozw kupiti? I kolika je cijena?
A vidim sad da su u ljekarni 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ja pitala vec u par ljekarni nemaju ga. Ni preko neta. Ako netko pronađe nek javi di se moze nabaviti.

Emen9,
Božeeee koji veseli ljepotan❤️❤️❤️. Divan je!
MissGrazz, moj uglavnom kenjka pred spavanje, ali nije to ono gečevito vrištanje... kako tvoja plače?
Ines, super da si nam se javila❤️.
Hvala za savjet za kindač, kupujem.
Ma čekaj, nisam te shvatila, Nei mjesec dana traje regresija sna? Nije to malo predugo, kad joj je krenula?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
EmEn9 presladak je maleni! Kad se samo sjetim kako si pazila na dijetu u trudnoći, pravila pizzu od karfiola i trudila se, a vidi sada bebice. Divan je 🥰🥰🥰🥰
.
AnaAn evo me!
https://ibb.co/JBtXn8D

Emmie,
Dodat ću te na facebooku❤️.
Instagram nemam.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Ruzice, moze i kava, moze i kratko, ma sta god! 😘
Moja nekad “grinta”, a nekad vristi sto je rekla AnaAn da me sramota od susjeda. Evo jos nisam nasla trik da ne place. Imam ptsp od tog placa pred spavanje.
Ines, uh pricaj mi o regresiji… osjecam se k’o da me pregazio vlak. Bas sam htjela rec pupetti da mi ono kod nje ne zvuce kao skokovi nego vise kao i da kod nje pocinje regresija. Prezivit cemo valjda! Pa cemo se zalit na zube onda. 😅

Emmie,
Dodat ću te na facebooku❤️.
Instagram nemam.
I ja cu. Pa mi predozi ruzicu za frenda da se sfrendamo, da ne pisemo “javno” imena. 😘

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji