Jel koja od vas morala na kontrolu uzv kukova za 6 mj?
Evo meni se place, moramo ici vaditi hormone stitnjace zbog bruha i testisa…
Kod moje je sve okej al moramo ponoviti jer sam ja ko beba bila široko povijana... Meni Dr. reko da sad sve bebe kad se rode ih se testira tsh, valjda bi ti rekli da je nekaj... Vjerojatno iz prstića vade? Ma on će to ko veliki izdržat 💙
Mame,
Da vas malo nasmijem🤣🤣.
Dodala ja Emmie na faceboku, kažem heeeej.
Da napomenem, ime ovdje nije moje pravo ime samo nick, ali kad sam se priključila nisam planirala pisati išta, samo čitati, eh kako sam se prevarila!
I pišem ja njoj heeeej, a piše ona meni Anaan❤️.
Pišem ja neeeee, onda ona piše Miss❤️, ja pišem neee, e onda je treca sreća pogodila🤣🤣🤣🤣
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Mame,
Da vas malo nasmijem🤣🤣.
Dodala ja Emmie na faceboku, kažem heeeej.
Da napomenem, ime ovdje nije moje pravo ime samo nick, ali kad sam se priključila nisam planirala pisati išta, samo čitati, eh kako sam se prevarila!
I pišem ja njoj heeeej, a piše ona meni Anaan❤️.
Pišem ja neeeee, onda ona piše Miss❤️, ja pišem neee, e onda je treca sreća pogodila🤣🤣🤣🤣
Hahahah 🙈🙈 treba povezat nick sa faceom prvo🥰🥰🥰 polako 🙈
Dodaj ii mene 🥰
Cure jel i vase bebe kakaju uz svaki podoj?
Moja uvijek, onda znate koliko je to kakanih pelena na dan. Samo proleti kroz nju 🤦♂️
Jel to ok 🙈
Ja sam dobila neke zahtjeve..ne mogu povezat 🤭🙈🙈🙈 prihvatila sam..al nemam pojma 🤣
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Emmie i Principessa poslala sam vam zahtjev na fejs, ja sam ona u vjencanici 😁
Emmie i Principessa poslala sam vam zahtjev na fejs, ja sam ona u vjencanici 😁
Ahaa,vidis kak popis rodenih beba pomaze da skuzim ko je ko🤣🙈
Na instagramu sam jasmina2601, ne objavljujem bas puno ali da vas bar popratim, slobodno me dodajte 😊
Lonmi da, budis radi secera prvi mjesec, dalje ne. Tako je meni receno. Moj je isto kakao stalno do prije 10ak dana, sad 1 ili 2 puta dnevno. Samo je proslo keoz njega.
AnaAn ja sam imala kvrge dok sam se izdajala. Dok se uspostavi ponuda-potraznja kod sisanja dojke su ti ful mekane. I ja ni ne mogu vise ne znam sta izdojit iz njih, malo.
Sortiraj odgovore
Najstariji