Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dora2021
    23. Lipanj 2021. 21:01

anaAn

Jel koja od vas morala na kontrolu uzv kukova za 6 mj?
    Evo meni se place, moramo ici vaditi hormone stitnjace zbog bruha i testisa…

Kod moje je sve okej al moramo ponoviti jer sam ja ko beba bila široko povijana... Meni Dr. reko da sad sve bebe kad se rode ih se testira tsh, valjda bi ti rekli da je nekaj... Vjerojatno iz prstića vade? Ma on će to ko veliki izdržat 💙

• ružica
    23. Lipanj 2021. 21:02

Mame,

Da vas malo nasmijem🤣🤣.
    Dodala ja Emmie na faceboku, kažem heeeej.
    Da napomenem, ime ovdje nije moje pravo ime samo nick, ali kad sam se priključila nisam planirala pisati išta, samo čitati, eh kako sam se prevarila!
    I pišem ja njoj heeeej, a piše ona meni Anaan❤️.
    Pišem ja neeeee, onda ona piše Miss❤️, ja pišem neee, e onda je treca sreća pogodila🤣🤣🤣🤣

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

🌺Principessa🌺
    23. Lipanj 2021. 21:05

ružica

Mame,

Da vas malo nasmijem🤣🤣.
    Dodala ja Emmie na faceboku, kažem heeeej.
    Da napomenem, ime ovdje nije moje pravo ime samo nick, ali kad sam se priključila nisam planirala pisati išta, samo čitati, eh kako sam se prevarila!
    I pišem ja njoj heeeej, a piše ona meni Anaan❤️.
    Pišem ja neeeee, onda ona piše Miss❤️, ja pišem neee, e onda je treca sreća pogodila🤣🤣🤣🤣

Hahahah 🙈🙈 treba povezat nick sa faceom prvo🥰🥰🥰 polako 🙈
    Dodaj ii mene 🥰

Lonmi
    23. Lipanj 2021. 21:15

Cure jel i vase bebe kakaju uz svaki podoj?
    Moja uvijek, onda znate koliko je to kakanih pelena na dan. Samo proleti kroz nju 🤦‍♂️
    Jel to ok 🙈

kety992
    23. Lipanj 2021. 21:29

Ja sam dobila neke zahtjeve..ne mogu povezat 🤭🙈🙈🙈 prihvatila sam..al nemam pojma 🤣

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

• Bebanomoje
    23. Lipanj 2021. 21:36

Emmie i Principessa poslala sam vam zahtjev na fejs, ja sam ona u vjencanici 😁

🌺Principessa🌺
    23. Lipanj 2021. 21:39

Bebanomoje

Emmie i Principessa poslala sam vam zahtjev na fejs, ja sam ona u vjencanici 😁

Ahaa,vidis kak popis rodenih beba pomaze da skuzim ko je ko🤣🙈

• Bebanomoje
    23. Lipanj 2021. 21:41

Na instagramu sam jasmina2601, ne objavljujem bas puno ali da vas bar popratim,  slobodno me dodajte 😊

• NeverEver
    23. Lipanj 2021. 22:12

Lonmi da, budis radi secera prvi mjesec, dalje ne. Tako je meni receno. Moj je isto kakao stalno do prije 10ak dana, sad 1 ili 2 puta dnevno. Samo je proslo keoz njega.
    AnaAn ja sam imala kvrge dok sam se izdajala. Dok se uspostavi ponuda-potraznja kod sisanja dojke su ti ful mekane. I ja ni ne mogu vise ne znam sta izdojit iz njih, malo.

• MissGraz
    23. Lipanj 2021. 22:12

Ruzice, AnaAn (ako si u crvenom kupacem) dodala sam vas na face! 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.