Mene je moja mala ovu noć jako iznenadila. Jela je u pola 9 i onda je išla na kupanac. Zaspala je nakon toga. Malo je gledala oko 11 ali nije bila gladna. Ja sam nakon toga zaspala i probudila se u pola 7!! Ona je bila budna i malo stenjala. Dala sam joj jesti.
Znači nije jela 10 sati. Jesam se naspavala ali se osjećam ko nemajka.
Jel je to normalno da tako dugo ne jede?? Ima 2 mjeseca. U zadnje vrijeme smo imale samo jedan podoj po noći ali eto sada niti jedan.
Za tako malu bebicu je puno 10 sati bez jela.. čudno da nije tražila 🤔
Dobro jutro cure. Ne pisem cesto al zato citam. Tu i tamo se ubacim kad imam nekaj za komentirati.
Sto se tice odlaska na more. Ja sam za da se ide sa tak malim bebama. Mi smo otisli pocetkom sestog mjeseca i sad ponovno. I mogu rec da je Lukas toliko sretan, guguce, prica sa svima. Bas se vidi da mu godi morski zrak a ne ovaj sugavi iz Zga kojeg ni nema uopce! Cak smo mu nogice namocili u moru i svidjelo mu se. Imala sam paniku kako cemo i sta cemo snjim na plazi zbog vrucina al stvarno je super.. Otidjemo ranije ujutro, kad pocne jace sunce otidjemo na cugu, pa rucak pa plaza ponovno. Mali sam spava i jede😂kad smo dosli sa prve ture sa mora u Zg toliko je nervozan bio. Sad dal se to poklopilo sa necim sta bebe prolaze il je do mora. Al eto opet otisli i opet koda smo dobili novu bebu😂♥️bas uziva!
Ovo bacakanje po krevetu i mi prolazimo.. Tipa zaspi vecinom oko 9-10 spava do 2-3 i onda pocne bacanje. Nema plakanja, nema niceg posebnog osim kaj se on okrece i stenja. I onda provede vecinu noci na cici jer duda ne pali. Jucer je zaspao u 21h i za sat i pol se probudio(ciklus spavanja kad nastupa regresija) uspavala ga i onda je opet nakon sat i pol stenjao i tako do jutra..
Ah. Kad to prođe doc ce zubi pa uvođenje hrane..necemo ni trepnut bit ce u pubertetu😱😱😱
Prebrzoooooo rastu!!!!!
Sto se tice cica i dojenja.. Meni nikad nisu tvrde i pocetku sam mislila da nemam mlijeka sve dok nisam dosla na drugi pregled i kad je pedijatrica rekla da ima vise od kilu i pol od prosjeka... Malo je da sam ostala wow.. Tak da.. Uvijek su mekane al ocito nemam jak otpust i stvara se koliko mu treba.. Makar sad u zadnje vrijeme visi dosta na cici i svađa se snjom.. Nadam se da si navlaci da se pocne malo vise stvarat posto prasac sigurno ima preko 7500🙈
Sad sam se sjetila u vezi kakanja..mi smo od pocetka na kakanju na vi. Znaci prvo je bilo svaka 2-3 dana onda 4-5 pa se produzilo na 8 dana.. I evo sad je ponovno poceo svaka 2-3 dana. Tak da to je normalno pogotovo za dojene bebe. Moj je malo kakao al je zato puno sebi uzimao zato je i nabrao toliku kilazu 😂🐖
Ja sam na instacu marfi.ra🥰
Ista sttvar kod nas.. Spava mirno od 23 do 03 i onda kaos, napinjanje stenjanje. I pokaka se tek u 09 vec par dana je tako.. Lefax kao da je prestao djelovati 😪 ako je i djelovao..
I onda bi frajla spavala al mali hahar (stariji sin) vristi i 100 na sat je pa ne spavamo ni ona ni ja.
Eleonora i Julesica, nek ste se naspavale 🥰 i ja svoju pustim da odspava koliko hoće. Nekad me isto iznenadi sa 5 6 sati. Treba i nama i njima odmor 😊
..
Bebaci su vam preslatki 🙂
I moja se vec kao smije kad joj pričamo 😊😊
Eleonora, puno je 10 sati iako ako preko dana jede svakih sat i pol, nece joj biti nista ako jednom napravi pauzu. Nisi imala problema s njom kasnije, tipa nije pao secer i bebica bila sva usporena? Mozda da si ipak stavis alarm za nocas. Drzim fige da ti tak spava sa 3 mjeseca! 🤩🤗
.
Hvala cure, probat cu. Ja sam se zeznula i eto mi sad. Dobila sam mengu, mlijeka manje, dala sam dohranu i tako 3 dana i manje je sisao, nisam ni forsirala kad sam znala da manje ima. Kod mene se za ta 3 dana jako smanjila kolicina mlijeka takitak i vjerojatno zbog nedojenja jos vise. Sad cu ga svako malo stavljat i dok ne trazi da mi se vrati mlijeko i pit cu cajeve. Drzite fige, ako se ne vrati morat cu prec na ad jer je dosta velik i dosta trazi, ne mogu ga drzat na praznim cicama dugo, valjda ce se mlijeko vratit. - s tim da, da netko ne shvati krivo, ja nemam nista protiv ad, samo je steta jer smo tako dobro krenuli. 😐
Eleonora, puno je 10 sati iako ako preko dana jede svakih sat i pol, nece joj biti nista ako jednom napravi pauzu. Nisi imala problema s njom kasnije, tipa nije pao secer i bebica bila sva usporena? Mozda da si ipak stavis alarm za nocas. Drzim fige da ti tak spava sa 3 mjeseca! 🤩🤗
.
Hvala cure, probat cu. Ja sam se zeznula i eto mi sad. Dobila sam mengu, mlijeka manje, dala sam dohranu i tako 3 dana i manje je sisao, nisam ni forsirala kad sam znala da manje ima. Kod mene se za ta 3 dana jako smanjila kolicina mlijeka takitak i vjerojatno zbog nedojenja jos vise. Sad cu ga svako malo stavljat i dok ne trazi da mi se vrati mlijeko i pit cu cajeve. Drzite fige, ako se ne vrati morat cu prec na ad jer je dosta velik i dosta trazi, ne mogu ga drzat na praznim cicama dugo, valjda ce se mlijeko vratit. - s tim da, da netko ne shvati krivo, ja nemam nista protiv ad, samo je steta jer smo tako dobro krenuli. 😐
Kako si skuzila da je menga? Moje su uvijek bile bolne i obilne, a sad nesto mrlji i nemam pojma sta je.
A i moja danas nije zadovoljna na cicu.
Curke,jel cija beba imala proljev od waya sa d3? Izgleda da mojoj ne pase nikako waya😣
.
Kako si skuzila da je menga? Moje su uvijek bile bolne i obilne, a sad nesto mrlji i nemam pojma sta je.
A i moja danas nije zadovoljna na cicu.
Nekih 45 dana nakon poroda, iako dojim, sam imala bolove kao kod menge samo jaaaaako male i imala sam nekakvo krvarenje malo i sad mjesec dana kasnije opet. Al nije obilno i dugo kao sto bi trebalo bit, mozda zato sto dojim? Ne znam ali imala sam klasicni pms, bolovi i nekakvo ful blago krvaruckanje. Mozda i nije jos prava menga al nekaj se dogadja i doslovno prek noci duplo manje mlijeka, jednostavno se nisu napunile.
Curke,jel cija beba imala proljev od waya sa d3? Izgleda da mojoj ne pase nikako waya😣
Ma i bama ta waya u biogaja nisu nista dobro radile. Samo je stolica bila rijedja i cesta kao i inace. Sad koristim Pileje Lactibiane sa d vit i stolica je od 6,7 dnevno samo 1 sada i nije vise rijetka. Meni je to najbolji probiotik, ali je i 160kn.
Sortiraj odgovore
Najstariji