Ivančice bome cini mi se da cu i ja osjetiti ovaj s 6 tjedana danas bas vristi bidna vidim da je muci stomačić ,jedva sam
Je umirila i legla na stomak da malo bar odspava🤭samo
Da se rijesit ovih grceva zaj mi dice bidne dok bespomoćno vrište ...
Emen - bas je medeno i fino napredno dijete.
.
Lijepo vas je cuti mamice koje niste pisale neko vrijeme❤️
.
Sakupljac mlijeka - radi na principu vakuma i po mom misljenju ipak otpusti vise mlijeka nego sto bi samo iscurilo. Ja sam ga koristila na pocetku i izvukao bi jednaku kolicinu kao i izdajalica. Ali to je bio pocetak kad sam opcenito imala manje mlijeka. Ne znam kako bi sad bilo da ga stavim. Meni je to dobra stvar kome je potrebna. Htjela sam ga koristiti i dalje dok sam isprobavala dojenje bez sesirica ali posto dojenje nije islo nisam ni mogla. Ja imam sakupljac Lansinoh i kupila ga u ljekarnoj. Sigurno ga ima kupiti i u hrvatskoj. Lomni mislim da bi to tebi bila odlicna stvar ako ga mozes staviti istodobno kad dojis jer tad otpusti vise mlijeka, a i kad ne dojis jer imas dosta mlijeka i ugodnije je od izdajalice. I nije skup, oko 100 kn.
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
I da, pretpostavljam da čuvar mlijeka ne dođe ko izdajalica tj da ne bi trebao utjecati na količinu mlijeka. Pretpostavljam.
A di se mozw kupiti? I kolika je cijena?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
I da, pretpostavljam da čuvar mlijeka ne dođe ko izdajalica tj da ne bi trebao utjecati na količinu mlijeka. Pretpostavljam.
A di se mozw kupiti? I kolika je cijena?
A vidim sad da su u ljekarni 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ja pitala vec u par ljekarni nemaju ga. Ni preko neta. Ako netko pronađe nek javi di se moze nabaviti.
Emen9,
Božeeee koji veseli ljepotan❤️❤️❤️. Divan je!
MissGrazz, moj uglavnom kenjka pred spavanje, ali nije to ono gečevito vrištanje... kako tvoja plače?
Ines, super da si nam se javila❤️.
Hvala za savjet za kindač, kupujem.
Ma čekaj, nisam te shvatila, Nei mjesec dana traje regresija sna? Nije to malo predugo, kad joj je krenula?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
EmEn9 presladak je maleni! Kad se samo sjetim kako si pazila na dijetu u trudnoći, pravila pizzu od karfiola i trudila se, a vidi sada bebice. Divan je 🥰🥰🥰🥰
.
AnaAn evo me!
https://ibb.co/JBtXn8D
Emmie,
Dodat ću te na facebooku❤️.
Instagram nemam.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Ruzice, moze i kava, moze i kratko, ma sta god! 😘
Moja nekad “grinta”, a nekad vristi sto je rekla AnaAn da me sramota od susjeda. Evo jos nisam nasla trik da ne place. Imam ptsp od tog placa pred spavanje.
Ines, uh pricaj mi o regresiji… osjecam se k’o da me pregazio vlak. Bas sam htjela rec pupetti da mi ono kod nje ne zvuce kao skokovi nego vise kao i da kod nje pocinje regresija. Prezivit cemo valjda! Pa cemo se zalit na zube onda. 😅
Emmie,
Dodat ću te na facebooku❤️.
Instagram nemam.
I ja cu. Pa mi predozi ruzicu za frenda da se sfrendamo, da ne pisemo “javno” imena. 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji