Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • EmEn9
    24. Lipanj 2021. 09:04

Thera aaaa kako je sretan, premeden 🤗🤗

• NeverEver
    24. Lipanj 2021. 09:26

Thera 😍
    Evo moj spava prvu rundu danas, obicno je pola 9 do 11 al je danas u 9 poceo pa cemo vidjeti. 
    Noci isto prilicno dobre vec tjedan dana, spava od 22 do 2, papamo i opet spava od 3 do 6:30, danas do 7. Malo se meskoljio od 6 danas, da sam mu dala jest prihvatio bi 😂 pa nisam 😅 ipak ima skoro 7kg sa nepuna 2 i pol mjeseca. 
    Meni se nest dogadja s tijelom, ode mi mlekeco. Moram nest poduzet.

Girl1234
    24. Lipanj 2021. 09:30

NeverEver

Thera 😍
    Evo moj spava prvu rundu danas, obicno je pola 9 do 11 al je danas u 9 poceo pa cemo vidjeti.
    Noci isto prilicno dobre vec tjedan dana, spava od 22 do 2, papamo i opet spava od 3 do 6:30, danas do 7. Malo se meskoljio od 6 danas, da sam mu dala jest prihvatio bi 😂 pa nisam 😅 ipak ima skoro 7kg sa nepuna 2 i pol mjeseca.

Da probas s cajevima za dojilje? 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

kety992
    24. Lipanj 2021. 10:00

NeverEver

Thera 😍

S obzirom na mog velikog...i potrebe za mlijekom su bile vece...uz svo cjelodnevno cickanje imala sam osjecaj da moram podebljat to s cajevima...kupila sam od piskavice (bas sjemenke) i onaj od hippa...popijem svaki dr.dan,u pocetku sam svaki dan...kombiniram s kamilicom. Uz to jos pijem divku 🤩 jer kavu inace ne pijem...a ness sad izbjegavam. Sumnjam da ti odlazi...a mogo bi i on pocet sad navlacit opet za tjedan dva 🤔 

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

kety992
    24. Lipanj 2021. 10:05

Lonmi- moj dobronamjeran savjet ti je da pricekas jos sa sexom...ipak si rodila vaginalno..rezana...sivana...itd...jos ti nije ni 6 tjedana proslo...tijelu treba da se oporavi...nije isto rodit na carski i vaginalno...( zene koje rode na carski su dolje netaknute 🤣🙈 i samim time i sluznica i tkivo sve...netaknuto...) a mi se ipak moramo pripazit...tak da pauza malo 🤣🙈 
    I sto se tice gospode....ako po noci bas ne dojis vrlo vjerojatno ces ju ranije dobit...jos vise time ako beba dobiva i ad...to je tak 😊  ja dok sam dojila nisam imala...cim sam prestala za cca 30-ak dana je stigla 

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

Lonmi
    24. Lipanj 2021. 10:06

NeverEver hippov caj za dojilje i sjemenke puska vuce.
    Ja imam mlijeka, a mala se duri na sisi i uopce ne jede 😡

Lonmi
    24. Lipanj 2021. 10:11

kety992

Lonmi- moj dobronamjeran savjet ti je da pricekas jos sa sexom…ipak si rodila vaginalno..rezana…sivana…itd…jos ti nije ni 6 tjedana proslo…tijelu treba da se oporavi…nije isto rodit na carski i vaginalno…( zene koje rode na carski su dolje netaknute 🤣🙈 i samim time i sluznica i tkivo sve…netaknuto…) a mi se ipak moramo pripazit…tak da pauza malo 🤣🙈
    I sto se tice gospode….ako po noci bas ne dojis vrlo vjerojatno ces ju ranije dobit…jos vise time ako beba dobiva i ad…to je tak 😊 ja dok sam dojila nisam imala…cim sam prestala za cca 30-ak dana je stigla

Je ne dojim po noci, dobi ad oko 2,3 a dojim ujutro od 5,6 ovisi kak se probudi.
    U subotu je taman 6 tjedana, ma to nije bio seks, samo isprobavanje, ali valjda dosta da smeta ako smeta.
    A reko doktor da je sve ok i da mozemo 🙆, inace nebi sigurno.
    Ma to je garant ova vjestica dosla 😒

• eleonora
    24. Lipanj 2021. 10:38

Mene je moja mala ovu noć jako iznenadila. Jela je u pola 9 i onda je išla na kupanac. Zaspala je nakon toga. Malo je gledala oko 11 ali nije bila gladna. Ja sam nakon toga zaspala i probudila se u pola 7!! Ona je bila budna i malo stenjala. Dala sam joj jesti.
    Znači nije jela 10 sati. Jesam se naspavala ali se osjećam ko nemajka.
    Jel je to normalno da tako dugo ne jede?? Ima 2 mjeseca. U zadnje vrijeme smo imale samo jedan podoj po noći ali eto sada niti jedan.

• eleonora
    24. Lipanj 2021. 10:38

Po danu mi uredno jede svakih sat i pol

MareiKate
    24. Lipanj 2021. 10:44

Ne znam jel kod nas uz zube i regresija ili su samo zubi ali ja umirem. Sinoć je neočekivano zaspao oko pola 9 i lijepo spavao do možda 12 uz jedno buđenje za papicu. Od ponoći do jutra horor, 0 spavanja, samo bi se nosio, dva put se pokakao, neće sisu neće ništa... Mislim umorio se, spavati će sad. Šipak, deranje, još jedna kakica proljevasta, evo sad je tek zaspao na meni, čin se trznem budi se 🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.