Cure ako netko ima popis imena i nickova da mi posalje haha.
Sibni mi poruku na fejs pa ti prosljedim,samo da smirim malu😅
Curke,jel cija beba imala proljev od waya sa d3? Izgleda da mojoj ne pase nikako waya😣
Ma i bama ta waya u biogaja nisu nista dobro radile. Samo je stolica bila rijedja i cesta kao i inace. Sad koristim Pileje Lactibiane sa d vit i stolica je od 6,7 dnevno samo 1 sada i nije vise rijetka. Meni je to najbolji probiotik, ali je i 160kn.
Ako je dobar onda vrijedi te novce definitivno
NeverEver to se i meni desilo. 4 dana poslije menge mlijeko je opet nadošlo, ali baš ga nije bilo kao prije najmanje 10 dana. Pijem neki čak i izdajam se duže.
Bokić mamice :) Ja sam prihvatila sve na fejsu, al skoro nikog nemam pojma ko je 😅 Lussi poslat ću ti da i meni pošalješ imena, ako nisam i tebe pobrkala 🤣
.
NeverEver meni se isto s cca 2 i pol mjeseca smanjila količina mlijeka. Al ja još nisam dobila mengu. Počela sam izdajat navečer oko 10, 11 pa se ne ljuti više na cici da mu nije dosta iako meni i dalje djeluju prazno. Samo ja inače cijelu noć ne dojim, zato sam uvela to izdajanje da potaknem mlijeko.
.
Eleonora moj ne jede po više od 10 sati po noći mislim da mu je cca 14 bio max. Al u prosjeku zadnje jede oko 7 navečer i onda oko 6,7 ujutro. S cca 2 i pol mjeseca je izbacio taj jedan noćni podoj koji je imo, tj samo ga je sve više pomico prema jutru. Ja ga ne budim dok se sam ne probudi, ubiti on budi mene ujutro 😁 Pitala sam pedijatricu već 3 puta kak mi je to čudno i svaki put mi je rekla da ga pustim, da bi se probudio da je gladan, da ima već dosta kila i da nadoknadi on to preko dana. I patronažna mi je isto rekla da dok dobiva na kilaži nema potrebe da ga budim. Kaj je najbolje, većinu dana se ujutro probudi sa smiješkom od uha do uha i opće ne pokazuje znakove gladi. Al eto, čim ga hvalim on kontra. Danas se probudio u 15 do 5, neraspoložen. Nadam se da će sutra po starom.
NeverEver tak i kod mene, vec par dana grcici i sad krv.
Brine me jer smo se jucer isli igrati malo, a sad to. Brinulo bi me i bez toga.
Nije obilno ali je crveno i istjece. Mrvicu osjetim bol kao kod menge.
Prvo mi je proslo kroz glavu pa nismo valjda negdje nest dirnuli sta ne treba 😑
Javila sam se ginicu pa cekam odgovor.
.
Cure drage mene to dojenje ljuti samo zato jer uvijek mislim da je gladna. Moja je nonstop nervozna na cici, pogotovo navecer. Jel zbog spora, ili nejde mlijeko ili je cangrizava na tatu ja nezz 😂
Ili si ne primi dobro jer ja dok stisnem mlijeko leti van.
JAKO mi je drago da me par mama dodalo, baš sam sretna radi toga. Nevjerovatno, imam osjećaj da vas sve poznajem! Majčinstvo povezuje na poseban način.
Samo nemojmo zapostaviti forum jer i njega jako volim!
Ajme dana danas, mali nervozan, vruće, ručak pravim, njega nikako uspavat - plače, ajme!
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
JAKO mi je drago da me par mama dodalo, baš sam sretna radi toga. Nevjerovatno, imam osjećaj da vas sve poznajem! Majčinstvo povezuje na poseban način.
Samo nemojmo zapostaviti forum jer i njega jako volim!
Ajme dana danas, mali nervozan, vruće, ručak pravim, njega nikako uspavat - plače, ajme!
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Tako je i kod nas danas,jeedva je sad zaspala i to na meni sva rasirena🥴
MissGraz probaj pilates loptu. Znam da sam dosadna, al meni je zivot toliko laksi otkad je imamo da se osjecam kao da je moram hvaliti U Decathlonu ili Intersportu kosta oko 100 kn pa nije neki veliki novac. Moj se uvijek smiri na njoj, doslovno za 2 hopsanja prestane svaki plac i nervoza. Ako se i dalje otima iz ruku, onda malo jace hopsam 2 minute pa se smiri i onda smanjujem tempo
Inace ga uspavam pa ga drzim na sebi 20 minuta dok uhvati san pa ga spustam. Maloprije sam ga uspavala, pricekala 2 minuta i odmah ga spustila i evo spava. Nadam se da nije samo sreca u pitanju
Ruzice slazem se, bas je lijepo svih povezati i vidjeti, iako jos ne znam za svih tko je tko I kod nas je danas dan ajme majko, preeevruce, nema zraka, mali se cijeli oznojio dok je sisao, kaos.
Baby P 03/21 💙
Curke,jel cija beba imala proljev od waya sa d3? Izgleda da mojoj ne pase nikako waya😣
Ma i bama ta waya u biogaja nisu nista dobro radile. Samo je stolica bila rijedja i cesta kao i inace. Sad koristim Pileje Lactibiane sa d vit i stolica je od 6,7 dnevno samo 1 sada i nije vise rijetka. Meni je to najbolji probiotik, ali je i 160kn.
Ako je dobar onda vrijedi te novce definitivno
Daaa. Ja sam vec zvalandr stavda radim s tom stolicom rijetkom. A i grcevi su prestali od kad ih uzima uz Lefax
I mene pocinje malo to dojenje brinuti. Bebica bas i ne doji vise onako cesto, i preko noci spava pa ne znam jel mu je to dovoljno. Ima dovoljno popisanih i pokaknih pelena. Ali cini mi se da sporije dobiva na tezini sad. I jos raznisljam da li da mu dam malo vodice
Sortiraj odgovore
Najstariji