Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivancica90
    02. Travanj 2021. 22:37

Rita meni je on s desetak dana bio užasno nervozan, stalno bio na cici, nije htio dalje od mene i stalno se budio. Al mi se poklopilo s tim da sam ja bila na hitnoj, kurila 40 i dobila antibiotik pa moguće i da je bilo do toga.

.

Cure kojima neće spavat bebe, znači moj je sam odjednom presto spavat bio, čim bi ga spustila se budio za max 15 minuta. Tad sam ga stavljala na leđa ili bok uvijek. Pokušavala sam ga spustit odmah dok zaspe, i u različitim intervalima, tipa za 10, 20, 40 minuta dok bi stvarno već čvrsto spavo. I ništa nije pomagalo i stalno je bio nervozan. Onda je tjedan dana sam na meni spavo jer nisam više mogla to dok je stalno cendro. I onda sam skužila da na trbuhu spava bez problema i dok ga spustim. Tako da je sad na trbuhu, znam da se kao ne smije, al on drugačije neće. Evo baš je jučer i danas zaspo na leđima i za desetak minuta se strza i probudi. 

• avama
    02. Travanj 2021. 22:42

Evo da se malo javim, moj bebac polako dobiva kilice, danas ima 2620. Vec dva dana ne dajem dohranu, pedijatrica nam je rekla da probamo samo dojiti ceace. Mene isto boli kad pocne sisati, vise me boli desna strana. 
    I naravno kako bi bilo da bude sve dobro, suprug je od sinoc nesto bolestan, nos mu je zastopan i malo kaslje, e sad klima mu je puhala u autu (mada ja ne vjerujem da je to). Samo se nadam da nije covid i da nije neka viroza, jer onda smo nadrapali. Nocas spavamo u drugoj sobi. Uglavnom poludit cu od brige.

TheTina
    02. Travanj 2021. 22:42

Ridja

anaAn

Joj cure kako vas je lijepo citati o bebama 😍
    .
    Nisam rodila jos, ali bi trebala malu pomoc oko danasnjeg nalaza, pretpostavljam da ce netko od vas znati jer ste vec rodile.
    Na nalazu mi pise 1 čl, zatvorena. Sve bi to bilo ok da je mene netko pregledao vaginalno, jedino vaginalno su mi uzimali briseve… Jel moguce taj nalaz napisati temeljem uzimanja brisa? I ako da, jel to ok nalaz?

Hej draga, pa neznam kako su to izmjerili ako te nisu gledali prstima, neznam baš koliko je to moguće na temelju brisa izmjeriti, ali ukoliko je, evo iz mog iskustva, ja sam od 23tt bila uloživa za 1 čl, nikad ništa nitko rekao, niti mirovanje niti oprez i eto prešla tjedan 🤣
    Nadam se da ti to nešto pomaže, mislim da nema potrebe za brigom, jedino mi je glupo da te nisu gledali dolje prstima a to piše. Ali valjda znaju zašto to pišu i naćin na koji se mjeri 🤷🏼‍♀️

Tak je i meni pisalo na nalazu u 30 tt i nitko mi nista nije rekao, nisam mirovala ni pazila nista. Takoder, nemrem vjerovat da su ti to napisali a nisu te vaginalno pregledali 😒 Nisam znala da je to moguce 🙈
    .
    Ružica - moja je imala oko 3,500 g kad sam presla na dvojku jer joj se jedinica urezivala malo sa strane. Nemoj gledat tezinu za broj nego kak pelena stoji bebacu. Po meni bolje da je veca neg da mu je stisnuta.
    .

Rita88

I dsnas sam je vagala,ima 3700 g a u nedjelju kad smo izasle imala je 3530 g jel to ok?
    TheTina
    02. Travanj 2021. 22:53

Moja curka je danas bila savrsena...ni jednom se nije napinjala ni plakala i sad neznam jel za to zasluzan espumisan koji joj dajemo ili to kaj sam pocela jako pazit kaj jedem 🤔. Kad je bila budna lijepo se igrala u njihaljci ili baby gymu, u setnji si je malo odspavala i s tatom je pisala diplomski jedan dio dana 🙈.
    .
    MissGraz - to je skok...takva je i moja bila jedan dan. Izdrzi!!! 🤞🏻

pupetta
    03. Travanj 2021. 00:03

Avama bravo, samo tako nastavite  drzim fige da nije covid u pitanju 🙏
    Ruzice moj malac je generalno jako mirna i uspavana beba koju moram buditi za dnevna i nocna hranjenja jer se doslovno ne budi sam. Tako da se ne znam najbolje snaci kad ga uhvati zuta minuta kao danas. Situacija je bila slicna kao kod MissGraz, mozda ipak malo blaza jer je odspavao u setnji. Ali cijeli dan je nervozan, place, mlatara nogama, ne zeli spavati, gnjavi sisu... Sad sam ga podojila i zaspao je, i onda se odjednom opet poceo trzati i zeli imati sisu u ustima. Inace, on meni zaspe svaki out nakon sisanja, nikad dosad nije zaspao sam od sebe.

Baby P 03/21 💙

Ninnach
    03. Travanj 2021. 01:17

Ajme, nema me što godina.... Toliko je mama već ovdje. Baš mi je drago! Mi smo imali borbu s grčevims a sad kako koristimo nkogsiu i sab simplex kao da je bolje... Vidjet ćemo još. Upalio joj se oko od prije 2dana pa kapamo tobrex kapi. Cure ja nisam sigurna da li ona ima tjemenicu... Vidim na vlasništvu tanmi oj kao suhe kože, perutave
    Je li to tjemenica? Uglavnom, ići ću i do pedijatrice da bifi6sli baš me zanima vaše iskustvo. Hvala vam puno...
    Pusa svima javimo se još!💕💕💕

Ninnach
    03. Travanj 2021. 01:19

Mob mi Ispravlja sam riječi... Koristimo biogaia kapi i sab simplex. Tamo piše gore neka glupost haha 

• BruNa
    03. Travanj 2021. 02:04

I moja imala nervizan dan. Do navecer se nosila na rukama, nervozna, malo sisa, malo spava, spava cvrsto na ruci?cim bi ju spustila odmah se probudila. Uzasno. Muci je dok mora kakati, zato jos dodu grcevi i bas nam je veselo.
    Evo sad spavala na meni, cin sam je soustila rosada po kreveticu

pupetta
    03. Travanj 2021. 03:01

BruNa

I moja imala nervizan dan. Do navecer se nosila na rukama, nervozna, malo sisa, malo spava, spava cvrsto na ruci?cim bi ju spustila odmah se probudila. Uzasno. Muci je dok mora kakati, zato jos dodu grcevi i bas nam je veselo.
    Evo sad spavala na meni, cin sam je soustila rosada po kreveticu

Identicna situacija kod nas, nemam vise ideje sto da napravim. Spava samo na meni, u kreveticu odmah krene kaos. A strah me da je dugo na meni jer mi glava pocne kljocati. Jedino sto ja ne znam sto ga muci, mislim da nisu grcevi.

Baby P 03/21 💙

Emmie
    03. Travanj 2021. 03:08

Suosjećam sa svima. Čim je uspavanu stavim u krevetić, rukice i nogice se krenu micati sve više i sve brže. To sve evenutalno završi plačem ☹. Kad bih samo mogla spavati sa njom na velikom krevetu, naspavale bi se i ja i ona. Ali ne smijem😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.