Hej cure kako ste, evo i mene, vidim da spominjete dude moja prihvati bibs ako je prevarim pa s cice prebacim odnah dudu u usta al ako je izbaci onda se razbudi opet i opet trazi cicu , hodam po kuci sa sisama van! Nama je sinoc prvi put spavala kak treba , al zato danas zajebava ,spava na meni, da bar nadjem dudu za nju bio bi mi spas , jos cu probat dr.Brown,oni imaju malu onu dudicu,od ove bibs nekad povrati kolko je velika! Ja se dosta dobro osjecam, slabo skroz krvarim,rez ne boli vise, svakim danom sam sve bolje.
E da vas pitam, danas mi Ena naglo pruza nogice i grci ih jel moguce da s tjedan dana vec ima grceve?
I dsnas sam je vagala,ima 3700 g a u nedjelju kad smo izasle imala je 3530 g jel to ok?
Moj je u tjedan dana nakon izlaska iz bolnice dobio 360g. Komentirala mi je patronažna kako je neki minimum 20g po danu tako da bih ja rekla da je ok. I ja još uvijek hodam s cicama vani, a prošlo je 7 tjedana 😅
A onda super, jer meni ce patronazna tek iduci tjedan doc jer sam u izolaciji. Sva sreca imam doma vagu za bebe pa mogu malo upratit ! Moj gladus samo zeli bit na cici , a i to joj je kao neka utjeha! Jesi imala kakav skok u razvoju,tipa da se nesto naglo promijenilo?
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Ivancice pa to je vec prava beba, 5 kila, odlicno napredujete 😊👌🏻
Rita88 drago mi je da se dobro oporavljas i da se snalazite 😊 I meni se Bibs cini bas dugacka, citala sam da su Nip prakticki iste takve samo krace, navodno ih ima u vecim Mullerima pa cu ja probati s tom. Danas sam probala Avent i ne zeli nikako, Bibs zasad barem nakratko duda.
To ti je super prirast, meni je na zadnjem vaganju s patronaznom u tjedan dana dobio 330 grama i rekla je da je to i vise nego dobro. 😊
MissGraz drzi se, i nama je danas bio koma dan. Nervoza na najjace, a ne vidimo uzrok i nikako da se smiri 🥴
Baby P 03/21 💙
Pupetta, MissGraz, ako vam nije problem dajte opišite kako vama izgleda koma dan, da mogu usporediti sa sobom... mozda imam preniski prag tolerancije 🤗.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Rita,
Neznam što da ti kažem, moj maleni ima neki oblik grčića već od tog perioda.. ali sama neznam jesi li pravi grčevi, on se stalno napinje, nekad jako plače a nekad je mirniji... neznam što da kažem... ako cure znaju kako biti siguran da su grčevi neka se jave s iskustvom...
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
5+3 🙏❤️
Ružice moj je dobra beba za sada ja se nemogu žaliti budi se ono skoro uvijek točno nakon 3h za jest po danu a po noci isto samo bude jedna tura od 4h. Bude budan ponekad nakon hranjenja ili prije hranjenja ako mi se probudi prerano pa odugovlačim da prođe 3h i tu ga malo nosim malo stavim na kauč pa malo u ljuljačku i to bude nekih pola sata najvise sat i onda zaspe. Najviše šta mi bude budan po danu je oko 2h u komadu i to najčešće bude popodne ili predvečer i tu malo grinta pa ga isto malo nosimo malo duda ili ga idemo okupat i tako. S tim da npr on je meni danas bio isto tako dobar ali me cure iscrpile psihički ful tako da sam ja danas koma🤣🤣 tako da npr taman one prestanu sa svojim ispadima i on se probudi a ja iscrpljena i onda mislim da nije ni spavao nista a kad pogledam na sat ono vec proslo npr 2 i pol sata.
.
Meni je ok proslo ova tri dana od kad smo sami bez pomoci. Samo sto jos uvijek vise lezim jer mi se jos malo vrti, samo skuham i suđe stavim prat i robu prat i sušit i to je to od mojih poslova trenutno i da wc operem jer to se nitko ne lovi 🤣. Nemam jos snage za podove prat npr. i peglat.
Ružice moja malena je imala isti problem i još uvijek ga ima, ali sada manje. Iskreno nisam 100% sigurna zašto to radi. Starija seka se nikada nije tako napinjala.
EmEn gdje nađeš tako dobro dijete😄
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
5+3 🙏❤️
Pa mi evo mi od podne nismo imali u komadu sat vremena bez placa, izvijanja, dudanja dude kao da je najgladnija na svijetu, a sa sise ne silazi svako 10min... zivciranje, koprcanje, odupiranje nogicama... zaspe 5 min max nakon pola sata ljuljuskanja, pjevanja, pustanja bijelog suma i ne znam ni ja cega... i to zaspe na meni, cim ju spustim plac na sav glas... evo ne znam vise sto cinit... bila sam na rubu da ju odvedem na hitnu. Pipam joj trbuh - mekan, mjerila joj fibru - nema, gledala je od glave do pete 100 puta - sve se cini ok. U jednom momentu sam pocela Boga molit nad njom od muke. Evo trenutno mi je na sisi dok vam tipkam... 😨
Sortiraj odgovore
Najstariji