Majke bok!👋 ja idem na pregled, ostavila malisu s bakom, papica spremna, caj u bocici, pelena nova, ostavila sam ih dok je malisa bio u gymu🤸♂️🏋️♂️ zanunala sam ga, dok je drijemao cak sam se uspijela brzinski sredit (otusirat, nasminkat itd… onda se probudio)
.
Oporavak od carskog - krvaruckala sam kojih 3-4 tjedna, znaci ono procuri nekaj, pa stane, dok mi nakon skoro punih 8 tjedana od poroda nije dosla menga. Rez i dalje zateze ako se preforsiram i kako smo sve primjetile - kod promjene vremena.
.
Cijepljenje - da to s terminima je zeznuto….😒 meni je isto pedica rekla da se mora cijepit do 4.mj zivota, ali da su oni ciiitav 7.na godisnjem, pa si mislim helou, imas sigurno zamjenu ili ne?🤔 ugl on je jucer dobio ova obvezna cjepiva, kao mjesec dana mora proc do iduceg - pa imamo pocetkom 7.cijepljenje 1.dozom rote.
.
E da, ja narucila cijepivo jucer, a cijepimo tek za mjesec dana, pa me zanima jel snije to rota cijepivo stajat mjesec dana u friđu? Ako ne, sam 485kn bacila sam tak kroz prozor i budem se za guzicu ugrizla, kaj nisam pitala prije 😤💸
Ako si u Hirčevoj mislim da je zamjena u šeferovoj, na ravnicama...
Prezivjeliiiiii🤗 Dosla mi frendica pa mi je brze prosla popodnevna setnja u parkicu. Malac spava,tata ga pazi a ja pecem palacinke😊
Oblacenje-mi smo iz medo odijelca presli u kratke rukave i hlacice😂 I vidim da je puno zadovoljniji. Kad idem u setnju uzmem mu dekicu pa ga pokrijem ako mislim da treba. Doma je isto u kratkim hlacicama i rukavima. Carapice povremeno,ne voli ih.
Cjepivo za rota virus - sam podignula i drzim kutijicu doma, u frizideru sad. Rekla mi teta u ljekarni da se to smije, izmedju 2°C i 8°C, sam mora bit hladno🧊
.
Oblacenje - danas je hajcalo na 27°C i ja sam njemu skinula carapice i hlacice, ostao je samo u bodiju kratkih rukavica, drugo dijete😳 tak se smijao, gugutao, rukicama i nogicama mlatarao, kad mu je vruce inace kosica iza uha onak sljepljena, on crveeen ko' rak🦀🥵
.
Isto tako pokusavam tokom dana kad je vruce da flasica bude ne tako vruca, bas zato jer odmah se malisa zagrije. A po noci zato obrnuto - sto toplija to ga brze uspava🤗
Ajme mame mi jos uvijek u zacaranom krugu. Dan je donekle prosao bez placa (ali je jako malo spavao), ali zato opet veceras uzas. Vec sam mislila da li je gladan, ali mlijeka imam dosta i ne trazi stalno papati. Vise sam ludaaaa
Avama,
Moj je večeras umjesto 180 ml popio više od 250 ml mlijeka, nervozan... pretpostavljam skok s 3 mjeseca.
Stalno nešto.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Kod nas su evo drugi dan problemi zbog zuba, znači horor. Dere se gore nego s grčevima, i još dok se dere nešto mrmlja zvuči kao da priča arapski 😅 jadan zapomaže, katastrofa 🥴 jadan ništa nije spavao danas, ama ništa, čak ni na rukama, evo tek sad nakon sto godina deranja, ne vjerujem da će potrajati san 😵
Mareikate,
Ma kako već zubi⁉️
Koje simptome ima pa misliš da je zub?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Avama,
Moj je večeras umjesto 180 ml popio više od 250 ml mlijeka, nervozan… pretpostavljam skok s 3 mjeseca.
Stalno nešto.
Pa ovo je uzas. Bio je zaspao do ka tipkala, pa se opet probudio i kao ne zeli spavati. I ja placem skupa s njim i pitam se sta krivo radim, ne znam uspavati svoje dijete. A pokakao se posteno prije sat vremena i mislim da sad nisu grcevi. Sve strah sta ce biti sa zubima, ali vidim da si stalno s jezikom cese dole.
Uf kako je nervozan. Mislim da kad prodju grcevi on nece biti nesto bolja beba jer je naucio da ga se nosi.
Jucer ga nosi deda, i kao neato malo se ljuti i ja kazem da fa jos malo nosi i prodjem pored njih i kad je on skuzio da ga necu uzeti tako je zaplakao i zacvilio da ja nisam vjerovala.
I sta nam se dogodilo. Rekla nam je pedijatrica da kao ima malo zalezanu glavicu u lijevu stranu jos iz trbuha i da ga stavljam spavat na desnu stranu i tako sam ja ova dva tjedna stavljala njega na deanu stranu i sad lijepi drzi glavicu na desnu stranu nekako malo ukoso. Bas sam ljuta. Sad uopce ne znam kako to ispraviti. Pokusat cu ga sad na lijevu stranu stavljat.
Hej drage moje, cini mi se da je retrograndni merkur poceoo 😲🤣 sta da vam kazem da mi Nea nije jutros od 9h do pola 3 uopce htjela zaspat, a inace nema s tim problema. Inace ima spavanac od 7-10h i od 12-2, pola 3. Nije plakala nit nista. Vise je samo kenjkala i eto valjda joj se nije spavalo, mislim spavalo joj se jer je vjecito trljala okice i zijevala, al eto nije mogla zaspat. Dok se posteno nije izmorila u gymu i kolicima sa igrackicama. Uspavljivala sam je bar 5 puta, al kad sam skuzila da od toga nema nista, samo sam ju pustila da se dooobro izmori i eto spavala mi vani u kolicima 3h..
Inace spava mi svakako u zadnjih dan, dva. I po 3h, pa po sat. Dal su zubi ili sto ne znam. Mada nema sto drugo bit osim zubi 🤔 ili eventualno regresija sna, mada prije bih rekla da su zubi jer nenormalno slini, stalno mora nesto imat u ustima i kad joj prodem prstom po celjusti basse vidi da joj pase, da uziva. A i gornje jedinice se full bijele.
Inace ovako je skroz dobra i vesela, nasmijana beba 😊🥰
Avama - trebala si ga "rostiljat". Znaci jedno spavanje na jednu stranu, drugo na drugu. Jedino tako ces dobit simetricnu glavicu. Cim ti forsas jednu stranu sasvim logicno je da ce se opet i ta ulezati. Nea je imala desnu stranu zalezanu i samo smo ju okretali, lijevi bok, desni bok, leda i tako u krug. Rijesili problem u 10tak dana.
Nea 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji