Kako tretirate tjemenicu? Cini mi se da smo je dobili po glavi, ali nisam sigurna.
Baby P 03/21 💙
Po danu je u kratkom rukavu, a navecer spava u dugom. Prekrijem je tankom dekicom, ali ona to cesto nogicama odgurne. Ja se mislim za carape... Nekad joj ih stavim a nekad ne.
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
Girl moj spava u dugom bodiju, hlacicama i niskim carapicama. Ne pokrivam ga. Uskoro ce u kratki bodi i ljetnu vrecu jer je dosta zatoplilo
Po danu mi je u kratkom bodiju, hlacicama i niskim carapicama koje tu i tamo skinem.
Baby P 03/21 💙
28 stupnjeva je... Mislite li da mogu bebe u kratke hlačice? 🙉 Imam osjecaj da je mom vruce u dugim hlacama i kratkom bodiju haha

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Moj spava samo u pidzamici, pokrijemo ga pred jutro tetra pelenom ali začas to zbaci sa sebe, doma smo još u dugom rukavima jer je ujutro svježe, popodne mu obično skinem hlačice i čarapice pa vraćam kad vidim da bi mu moglo biti hladno.
Tjemenice - Moj se onako lagano guli po glavi, kupili Mustela pjenu, lijepo se čisti i vrlo brzo ode
Moj spava zadnje 3 noci u bodiju kratkih rukava prekriven malo debljom tetricom. U sobi je 28, klimu ne palimp jos. I prek dana je u kratkom.
Tjemenica - hvala na savjetima, nama su 3 pranja s mustelom rijesila sve! 🤩
Majke bok!👋 ja idem na pregled, ostavila malisu s bakom, papica spremna, caj u bocici, pelena nova, ostavila sam ih dok je malisa bio u gymu🤸♂️🏋️♂️ zanunala sam ga, dok je drijemao cak sam se uspijela brzinski sredit (otusirat, nasminkat itd… onda se probudio)
.
Oporavak od carskog - krvaruckala sam kojih 3-4 tjedna, znaci ono procuri nekaj, pa stane, dok mi nakon skoro punih 8 tjedana od poroda nije dosla menga. Rez i dalje zateze ako se preforsiram i kako smo sve primjetile - kod promjene vremena.
.
Cijepljenje - da to s terminima je zeznuto….😒 meni je isto pedica rekla da se mora cijepit do 4.mj zivota, ali da su oni ciiitav 7.na godisnjem, pa si mislim helou, imas sigurno zamjenu ili ne?🤔 ugl on je jucer dobio ova obvezna cjepiva, kao mjesec dana mora proc do iduceg - pa imamo pocetkom 7.cijepljenje 1.dozom rote.
.
E da, ja narucila cijepivo jucer, a cijepimo tek za mjesec dana, pa me zanima jel snije to rota cijepivo stajat mjesec dana u friđu? Ako ne, sam 485kn bacila sam tak kroz prozor i budem se za guzicu ugrizla, kaj nisam pitala prije 😤💸
Ako si u Hirčevoj mislim da je zamjena u šeferovoj, na ravnicama...
Prezivjeliiiiii🤗 Dosla mi frendica pa mi je brze prosla popodnevna setnja u parkicu. Malac spava,tata ga pazi a ja pecem palacinke😊
Oblacenje-mi smo iz medo odijelca presli u kratke rukave i hlacice😂 I vidim da je puno zadovoljniji. Kad idem u setnju uzmem mu dekicu pa ga pokrijem ako mislim da treba. Doma je isto u kratkim hlacicama i rukavima. Carapice povremeno,ne voli ih.
Cjepivo za rota virus - sam podignula i drzim kutijicu doma, u frizideru sad. Rekla mi teta u ljekarni da se to smije, izmedju 2°C i 8°C, sam mora bit hladno🧊
.
Oblacenje - danas je hajcalo na 27°C i ja sam njemu skinula carapice i hlacice, ostao je samo u bodiju kratkih rukavica, drugo dijete😳 tak se smijao, gugutao, rukicama i nogicama mlatarao, kad mu je vruce inace kosica iza uha onak sljepljena, on crveeen ko' rak🦀🥵
.
Isto tako pokusavam tokom dana kad je vruce da flasica bude ne tako vruca, bas zato jer odmah se malisa zagrije. A po noci zato obrnuto - sto toplija to ga brze uspava🤗
Ajme mame mi jos uvijek u zacaranom krugu. Dan je donekle prosao bez placa (ali je jako malo spavao), ali zato opet veceras uzas. Vec sam mislila da li je gladan, ali mlijeka imam dosta i ne trazi stalno papati. Vise sam ludaaaa
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji