Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kety992
    08. Lipanj 2021. 16:55

ružica

Kety,

Ja se tebi divim. Žena zmaj.
    Ha skromno mislim da sam i ja vrijedna, i dosta dobro organizirana, ali otkad je mali tu - ništa od mene.
    Evo danas sam ispekla pizzu za ručak ne znam ni sama kako.

Sve su mame vrijedne 💗 samo treba vremena svima da se priviknu jedni na druge. A i najbolju organizaciju ti mali smotuljci poremete 🙈🤣 ne grizi se u vezi niceg..samo hrabro dan po dan i proci ce sve 💪  

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

Girl1234
    08. Lipanj 2021. 17:42

Mame, jel vase bebe spavaju u kratkim rukavima/dugim/pokrivene? Muku mucim s odijevanjem 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Girl1234
    08. Lipanj 2021. 17:44

Btw, Ružice, ja sam isto bila tuzna dok su mog mučili grčevi.. Stalno je plakao. Mislila sam da nesto krivo radim
    Otkad su prestali, super je beba :)) postao je veseliji, smije nam se ne trazi stalno animaciju, sam se zabavlja, promatra, okreće na bok... Tipa jučer je samo navečer zaplakao
    Strpi se, treba vremena, kasnije ces uzivati :) 

Elledanse
    08. Lipanj 2021. 17:51

Pozdrav mame, 
    mi smo u nedjelju isli malo u shopping po par stvari velicine 68 jer joj je 62 na knap. Tada ju je dedo cuvao i ona je bila u kolicima. 
    Predvecer smo isli kod strica i strine, tu je malecnu rodica 2 sata drzala u narucju. Ona voli bebe pa je jedva cekala da dodemo. Bili do navecer te se vratila po stvari kod svojih i natrag kuci jer se tata najavio da ce doci sa sezone na jednu noc. Kako je bila umorna uspjela je u kreveticu zaspati. Tad ju je tata uhvatio kako stavlja palac u usta. To je prvi put. Inace stavlja ili cijelu saku ili se misli koji ce prst. 
    .
    Sutradan u ponedjeljak muz otisao, ja se vratila kod svojih i do 16 h bila sama sa njom jer je baka morala u grad. Dugo je vremena bila mirna beba, a sad kako raste i manje spava to je nervoznija jer ne moze zaspati i trazi vise paznje. Tako da ne volim biti sama sa njom. Baka je zakon! 
    Baka sada i spava sa njom. Ja sam u svojoj prijasnjoj sobi i izdajem se a baka joj to dadne po noci. Ona stvarno hoce biti sa svakim. Salimo se baka i ja da ona nece znati tko joj je mama. Ponekad kad se skupa nademo u presvlacenju ona zbunjeno gleda u jednu pa u drugu i sve tako haha. 
    .
    Nakupilo se nespavanja i danas sam malo to nadoknadila. 
    Ma ko bi bio spreman na ovo. Jos sada imam vecu pomoc. 
    Znala sam da je zahtjevno pa zato nismo ni zurili sa djetetom, ali da je ovako zahtjevno heh to nisam ocekivala.
    .
    Malo  sam je stavila na sisu da isprobamo. Naravno nece ona to dugo jer joj klizi i krene plakati. No valja malo radi kanalica da ona to razradi. 

https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png

pupetta
    08. Lipanj 2021. 17:54

Kako tretirate tjemenicu? Cini mi se da smo je dobili po glavi, ali nisam sigurna.

Baby P 03/21 💙

Elledanse
    08. Lipanj 2021. 17:54

Po danu je u kratkom rukavu, a navecer spava u dugom. Prekrijem je tankom dekicom, ali ona to cesto nogicama odgurne. Ja se mislim za carape... Nekad joj ih stavim a nekad ne. 

https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png

pupetta
    08. Lipanj 2021. 17:56

Girl moj spava u dugom bodiju, hlacicama i niskim carapicama. Ne pokrivam ga. Uskoro ce u kratki bodi i ljetnu vrecu jer je dosta zatoplilo 
    Po danu mi je u kratkom bodiju, hlacicama i niskim carapicama koje tu i tamo skinem.

Baby P 03/21 💙

Girl1234
    08. Lipanj 2021. 18:00

28 stupnjeva je... Mislite li da mogu bebe u kratke hlačice? 🙉 Imam osjecaj da je mom vruce u dugim hlacama i kratkom bodiju haha

• julesica
    08. Lipanj 2021. 18:10

Moj spava samo u pidzamici, pokrijemo ga pred jutro tetra pelenom ali začas to zbaci sa sebe, doma smo još u dugom rukavima jer je ujutro svježe, popodne mu obično skinem hlačice i čarapice pa vraćam kad vidim da bi mu moglo biti hladno.
    Tjemenice - Moj se onako lagano guli po glavi, kupili Mustela pjenu, lijepo se čisti i vrlo brzo ode

• NeverEver
    08. Lipanj 2021. 19:20

Moj spava zadnje 3 noci u bodiju kratkih rukava prekriven malo debljom tetricom. U sobi je 28, klimu ne palimp jos. I prek dana je u kratkom.
    Tjemenica - hvala na savjetima, nama su 3 pranja s mustelom rijesila sve! 🤩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.