Eto, sad vi meni recite da ja nisam najveci maler na svijetu…
Sinoc dosli u Slavoniju, mene uhvati drhatvica, hladnoca, zimnica kao gripa. Temp 38.5🥺🤕
Lijeva sisa toliko bolna da je to koma, nije otecena, ali boli.
Popila brufen sinoc i opet jutros temp😢😢
Molim neki savjet, dode mi da odustanem od dojenja.
Place mi se 😭😭😭😭😭
Sad recite jesam ja normalna ili bas maler?
Proci ce... koliko kod bilo bolno, iscrpljujuce... meni je tako mlijeko nadoslo u bolnici, sise kooooo kamen znaci... dosla doma... isto tresem se ko' siba na vodi. Temp, ovo ono... na kraju stavila listove kupusa na cice da splasne i pocela izdajati... jer ne smijem dojit... nije mi palo na pamet da odustanem od dojenja jer sam mislila da umirem🤣
Ali proslo je 🙏
.
Mozda druge cure budu vise od pomoci, ja ne dojim🤷♀️
Mi bili jučer na prvom izletu, išli na rijeku Muru svi četvero, piknik u prirodi, vožnja vlakićem, rijeka, bare, puma, jeleni. Bilo je izazovno ali zabavno. Najviše za stariju curku i tatu, braco nije znao gdje je a ja sam samo nosala 😂 ali nek je njima bilo lijepo 😁
AnaAn, dojenje je teško, ako želiš dojiti znaj da početak je težak, kasnije je super. Po meni se isplati pregrmit početne probleme.
Masiraj, izdoji tek toliko da popusti napetost, prije dojenja topli tuš, nakon dojenja hladni oblog i slobodno nešto za temp ako se opet pojavi, čisto d lakše funkcioniraš. Drž se
Jagodice,vidim da dajes caj malome. Koji i koliko cesto? Meni je patronazna rekla da ne treba nista osim mlijeka ali meni to nekako nema logike sad kad vani bude toplije. Sumnjam da on 4 sata,od obroka do obroka nece biti zedan. Ako mu ponudim mlijeko,on nije navikao pojesti tek toliko nego jede dokle moze😅 A to mi opet nije rjesenje.
Thera i Emmie,
I kod nas isto sve, ajde dobro valjda je onda normalno!
Znate li oad to prolazi?
Thera, ja dajem caj kamilicu nekad između obroka, vrućine su, meni logično da je i dijete źedno!
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Pitanjce - kako oblacite bebe zadnjih dana? Moj mali da zna da je ziv bi mislio da nesto nije u redu sa mnom koliko puta ga svlacim i oblacim, cas mi se cini da mu je vruce, cas da je hladno
Thera tvoj post kao da sam ja pisala, identicna situacija je kod nas. Pa se ja svako malo budim od tih zvukova, ali vidim da on spava, kaos Samo sto nama prva runda traje 3, 3 ipo sata pa onda ostatak noci stenjanje
Ruzice tada se dogada trajna promjena ciklusa sna, bebin san pocinje liciti na san odrasle osobe pa se cesce bude tokom noci.
AnaAn normalna si tople obloge prije podoja, hladne nakon. Buduci da imas i temperaturu stavljaj izguzvanj list svjezeg kupusa na dojku nakon podoja, ali nemoj predugo drzati jer on smanjuje nadolazenje mlijeka. Beba ti je sad najbolji prijatelj i sisanjem ce ti pomoci da se to sve cim prije izregulira. Ja sam kupila u ljekarni Lansinoh obloge jer sve sto bi sama radila s tetricama meni nije pomagalo. Ovi se ugriju u mikrovalnoj ili smrznu u ledenici i meni su jako pomagali. I sad kad mi se nekad prepuni cika onda stavim topli oblog prije podoja da mlijeko lakse curi.
Jagodice super da ste imali lijep dan, i nama je jucer bilo top i isto smo papali sladoled
Baby P 03/21 💙
Oblacenje-dosli mi na uzv kukova. Obujli mu bodi dugih rukava,gore vesticu,kapicu i pokrili ga dekicom. Kao necemo pretjerivati s medo odijelcem,pretoplo je. A kad vani roditelji s klincima u bodicima kratkih rukava🙈 Jadan nas sin,mislim da je on uz na sto puta zakuhao😅
I dalje je u bodicu dugih rukava i hlacicama i carapicama ali bez kape i deke vani. Mozda je vrijeme za kratke rukave?
Hahha thera pa skuhali ste ga 😂😂 Mi jucer vani imali bodi s dugim rukavima, hlacice i carapice bez deke. U setnji skinuli u carapice. Danas doma samo j bodiju a dok pajki preko dana stavim mu onu lijepu tetru iz müllera, ne deku. Strah ne samo u bodiju ic van s njim al pise na netu pd 26° da se moze a vise od 26 je. Sad na moru dok bzdes ga skini al ne vodite ga na direktno sunce golog. Tako savjetuje internet.
Puppeta s oblacenjem imam isti problem. Skini - obuci, skini - obuci, tren mislim hladno joj je tren vruce joj je… izludjena sam s tim vise. 😅
ali evo zadnja dva dana je drzim u bodiju kratkih rukava i dugim hlacicama i carapicama. Ako mislim da je prevruce skinem joj carapice i stalno pipkam jesu noge tople. Ako su tople - ok. Ako se ohlade - obucem joj nazad. Nosim sa sobom stalno duksu i kad zapuse ili mislim da je hladnije obucem joj duks. Bodije dugih rukava joj vise ne oblacim, ovako mi je s duksom lakse.
AnaAn ti se izdajas, dok beba cica sa tebe povuce bolje, mozda ti se zato upali. Probaj ga stavljat vise na sebe.. topli tus, nakon tusiranja (ne tijekom) meni curi iz cica. Budes ti to, ne ipterecuj se s temp, lupocet i izdajanje.. al tebi treba i odmor, previse toga u prekratkom vremenu, organizam ti je u stresu. Daj bebu mami na 2 sata i odi pod tus i spat ili setat prirodom il tak nest umirujuceg..
Puppetas oblacenjem imam isti problem. Skini - obuci, skini - obuci, tren mislim hladno joj je tren vruce joj je… izludjena sam s tim vise. 😅
ali evo zadnja dva dana je drzim u bodiju kratkih rukava i dugim hlacicama i carapicama. Ako mislim da je prevruce skinem joj carapice i stalno pipkam jesu noge tople. Ako su tople - ok. Ako se ohlade - obucem joj nazad. Nosim sa sobom stalno duksu i kad zapuse ili mislim da je hladnije obucem joj duks. Bodije dugih rukava joj vise ne oblacim, ovako mi je s duksom lakse.
Slazem se :)
Al se i dalje pitam stalno jel mu prevruce ili hladno 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji