Oblacenje-je pretjerala sam😂 I meni je receno sloj vise od nas,ali kad ja ni sama kad izlazim van ne znam kaj bi obukla. Jucer sam imala potkosulju,kratki rukav i jos uzela gornji dio trenirke. Naravno da mi pola toga nije trebalo🤦♀️
Mi smo krenuli na more. Drzite nam palceve🤞
Thera, salji slikice 🤗 jao i ja bi na more😭 vec 3 godine nisam bila, a ove godine nije u planu... tek iduce kad malisa bude veci🤱
.
Oblacenje - vidim 26°C vani...
.
Nama se peruta iznad obrve, imamo jos uvijek rodin ugriz na desnom kapku (povuce se pa opet pojavi i tak...) i opcenito mu je liceko suho. Mazem kremicom, ali ljusti li se ljusti malisa🥺
.
Mi gremo na sunceko 😎🌞
.
Uzivajte ekipica🧡
Thera,
Stetno i uživajte. Hrabra si! Koliko dugo ostajete i koliko se vozite do odredišta?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Thera, sto se tice caja- skuham 100ml vode i stavim kad se ohladi pola vrecice onog instabt od Hippa komorac caja. To tokom dana pijucka. Budem sad povisila za ljeto of korz. Nemre mu biti mlijekeco dovoljno….
.
Cocolina🧡
To ti je pedijatar rekao? Moj kaze da crijeva nisu soremna do 6.mj.za nista osim mlijeka i ne davati nista osim malo vode na zlicicu ako bude prevruce. Al se bojim da nije zedan pa razmisljam o drugom misljenju. Za sad mu ne daje nista osim mlijeka.
.
Cure idem na depilaciju, drzite fige da muz ima malog pod kontrolom da mi stigne rijesit obje noge 😅
Idemo do zadra,racunam 3-3.5 sati. Za sad spava,samo nek ostane sto duze tako🙏 Svasta mislimo proci s njim,moramo ga naviknuti na putovanja😉
Javim se sa slicicama🤗
NevaEva,sretno😊 Ako i ne bude dobar,nek izdrzi muz dok noge ne budu gotove😂
Voda - e ovako, dojenim bebama voda nije nuzno potrebna, jee dobivaju sve preko majcinog mlijeka, jer se po nezz koji put ovo spominjemo majcino mlijeko stastoji od prvog vodenastog mlijeka koje utazuje zed i drugog masnijeg koje utazuje glad. Kod beba na AD-u to je drugacije jer nema vodenasto i masno, postoji samo jedno i to je to. Zato se bebama na AD-u daje voda ili caj. Moja pije caj od samog pocetka, rotiramo kamilicu i komorac od hippa. Vodu ne dajem nikako. Jer po meni vece blagodati ima od caja nego obicne vode. Tako mi je objasnila i braticeva zena koja je nutricionist (raspitala se detaljno o tome, jos davnih dana kad je bila rosada o tome na prosloj temi). Eto to je jedina razlika. Dojene bebe i bebe na AD-u nisu za usporedivanje kada je ovo u pitanju, objasnjeno gore i zasto.
Nea 💗
NevaEva mislim da se caj daje AD bebama, a dojenima ne. Danas je takvo misljenje i smatra se da je majcino mlijeko dovoljno, iako su svi nekoc pili kamilicu od rodenja. Ja cu isto pitati pedijatra sto on kaze pa javim
Thera pa ti to stizes k meni ❤ uzivajte! I moramo popiti kavicu ako opet budes dolazila kad malise budu odobrili 😁
Baby P 03/21 💙
I da voda mora biti svakako prokuhana prije nego ju dajete bebi za pit.
Nea 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji