Ruzice - mozda tvoj mali trazi paznju i navikao je da se oko njega uvijek vrti. A mozda bude i nervozan od svih tih grceva pa trazi zanimaciju. Eh kad bi znali kako djetetu skrenuti paznju i umiriti ga.
.
Moja je prilicno mirno djete. Jedno 10 dana je non stop bila u kolicima. Cak dvije noci prespavala u njima (no ne smije vise). Onda mislim da je imala skok u razvoju pa je malo nervoznija. Sad vec trazi da se oko nje nesto desava, da joj se javljamo. I kad ne moze zaspati da joj pomognemo. Kako rastu trebat ce ih vise i animirati. Sve je to normalno.
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
Cure, za to siroko povijanje.. Ja to ne radim niti mi je to patronazna rekla.. Jel za to cekam prvi UVZ kukova ili sta?

👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Da li se vaše bebe ponekad zagledaju u nešto? Moja se danas zagledala u nešto, nije trepnula dok joj ja nisam dodirnula vrh nosića. Rade li to i vaše bebe?

Da li se vaše bebe ponekad zagledaju u nešto? Moja se danas zagledala u nešto, nije trepnula dok joj ja nisam dodirnula vrh nosića. Rade li to i vaše bebe?
To ti je prvi znak pospanosti, tupo dugacko zagledavanje u jednu tocku Moj cesto to radi, iako sam prije vise primjecivala, sad ga ostavim da se sam zabavi u gym-u pa nekad i propustim te prve znakove i uhvatim zijevanje
Baby P 03/21 💙
Valkris,
Lijepo si to napisala.
Eto tako i ja uglavnom razmišljam, proći će, ali onda kad nalete ekstra teški dani svašta mi pada napamet.
Imam sreću da nisam rodila u zimako vrijeme jer bi s mojim malim bilo nemoguće stati kući.
Ja sam odlučila izesti
Normabel kad nalete teški dani. Koji si uzimala, mogu prepoloviti onaj od 5 mg? Kako ti je djelovao, je li pomagao?
Normabel ti ne ide uz dojenje. Konzultiraj se radije s dr.
Ja sam uzimala od 2mg. Opustio me da nemam onaj osjećaj panike ajmo rec čim krene urlanje.
A ovo da ga moras animirati, znam kako ti je. Mog evo dan danas covjek mora animirati inace cendra jer mu je dosadno.
Najzabavnije mu je vani na dvoristu kad se sam igra.

Emmie puno hvala! Nisam znala da ima gotovo 😳 Muz i ja odusevljeni. Tnx 😘😘😘😘
.
AnaAn ja ne vidim fotku 🙄 Sretno na putu 😘😘
.
Ridja ja imam iste osjecaje i isto mi je krivo jer su muzevi divni i puno su nam pomogli dok smo bili kod njih prvih 5 tjedana. Sad smo sami, teze i ljepse.
Lonmi ovo 10/10 bi kod mog samo depresiju uzrokovalo. Daj maloj da jede kolko hoce. Prvih par min je ionako da se napije, ono od cega se najede, masnije, je tipa nakom 10 min, ak sporo cica i kasnije. Moj je prvih mjesec dana i po sat vremena jeo, sad smo na 10 min po cici jer guta i papa kao odrasla osoba 😂😂😂
NeverEver nema na čemu! 😘Ta gotova hrana je valjda lakša za probavu, ali je malo skuplja od one u prahu.

Mi smo imali divan dan, moram ga i pohvalit nekad. Setali 3 sata pa papali bocicu u parku, tata ga je hranio, svemu se divio, malo zaspao i tak. Od 6 smo doma i malo place malo papa. Al nek, bude zaspao oko 9. Cijeli dan smo svi troje uzivali i muz i ja smo odmah bolje. Mali je danas dakle jeo 10ak puta sa cice i jednu bocicu od 120ml hipp combiotic. Rucak smo narucili, ves se pere 2.put jer nam je ostao u masini, sudja ima ali eto, nista nam nije vazno, odmaramo. Malog smo okupali, koristili smo mustelu za tjemenice, nije jos sve otislo al malo smo koristili, za probu. Mali guguce i sve promatra bas onak sa znatizeljom.
Imam na cemu biti zahvalna i zelim nam svima vise ovakvih dana a manje noci u kojima vriste 😂 Ja sam imala ovaj tjedan pregrst epizoda pospanosti, nervoze, placa i na to sve dobim mengu.
Girl gdje si? Jel sve ok?
Thera kako je na moru? 🤩🤩🤩
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji