Emmie puno hvala! Nisam znala da ima gotovo 😳 Muz i ja odusevljeni. Tnx 😘😘😘😘
.
AnaAn ja ne vidim fotku 🙄 Sretno na putu 😘😘
.
Ridja ja imam iste osjecaje i isto mi je krivo jer su muzevi divni i puno su nam pomogli dok smo bili kod njih prvih 5 tjedana. Sad smo sami, teze i ljepse.
Lonmi ovo 10/10 bi kod mog samo depresiju uzrokovalo. Daj maloj da jede kolko hoce. Prvih par min je ionako da se napije, ono od cega se najede, masnije, je tipa nakom 10 min, ak sporo cica i kasnije. Moj je prvih mjesec dana i po sat vremena jeo, sad smo na 10 min po cici jer guta i papa kao odrasla osoba 😂😂😂
NeverEver nema na čemu! 😘Ta gotova hrana je valjda lakša za probavu, ali je malo skuplja od one u prahu.
Mi smo imali divan dan, moram ga i pohvalit nekad. Setali 3 sata pa papali bocicu u parku, tata ga je hranio, svemu se divio, malo zaspao i tak. Od 6 smo doma i malo place malo papa. Al nek, bude zaspao oko 9. Cijeli dan smo svi troje uzivali i muz i ja smo odmah bolje. Mali je danas dakle jeo 10ak puta sa cice i jednu bocicu od 120ml hipp combiotic. Rucak smo narucili, ves se pere 2.put jer nam je ostao u masini, sudja ima ali eto, nista nam nije vazno, odmaramo. Malog smo okupali, koristili smo mustelu za tjemenice, nije jos sve otislo al malo smo koristili, za probu. Mali guguce i sve promatra bas onak sa znatizeljom.
Imam na cemu biti zahvalna i zelim nam svima vise ovakvih dana a manje noci u kojima vriste 😂 Ja sam imala ovaj tjedan pregrst epizoda pospanosti, nervoze, placa i na to sve dobim mengu.
Girl gdje si? Jel sve ok?
Thera kako je na moru? 🤩🤩🤩
Cure, za to siroko povijanje.. Ja to ne radim niti mi je to patronazna rekla.. Jel za to cekam prvi UVZ kukova ili sta?
To vecina bolnica ne preporuca vise, to se nekad radilo. Meni su rekli u bolnici da oni povijaju tako dok su bebe u bolnici al da nema potrebe doma. Jedino ako je beba na zadak bila da se preporuca. Ja ni ne znam kak se to radi niti je itko rekao da moram a imamo jako detaljnog pedijatra koji je vise puta dnevno bio u viziti..
Evo curke,ak se koja oce cuti, tu su moji profili🥰
Bilo mi je drago druziti se s vama,skicat cu povremeno❤️ ali cunse sad ipak vise zaokupiti malom Princezicom❤️
9 mjeseci je uz vas brzo proslo, mi smo svoje odradile,sad ide ljepsi period,period majcinstva🌺
Puse svima😘
https://ibb.co/4YYwW34 [ibb.co]
https://ibb.co/QM0rPbr [ibb.co]
Hvala cure što razumijete, baš me grizlo danas, vratimo se nakon 6h od mojih i svekrva prokomentira dugo si bio u gostima, meni odmah priša u glavi i rekla bi nije bio u gostima nego kod svoje druge bake, kod mame doma 🙄 ali mislim si ajde muci, nije sve zlonamjerno kako tebi u glavi zvoni 🤦🏼♀️
Never lakše mi je kad znam da nisam sama, nismo zlonamjerne, samo smo valjda prezastitnicke majke 😅.
.
Mi smo uživali kod mojih, on je spavao u kolicima, šetao po vrtu sa nama, izmorio se i eto zaspao mi na rukama. Tata sutra opet ide na dežurstvo, tako da mama opet hendla sama, ali ovaj put sam samouvjerenija nego prvi put, sva sreca pa najavljuju kaos od vremena opet haha😭
.
Girl, Rita, babyboy, kako ste cure?
Evo curke,ak se koja oce cuti, tu su moji profili🥰
Bilo mi je drago druziti se s vama,skicat cu povremeno❤️ ali cunse sad ipak vise zaokupiti malom Princezicom❤️
9 mjeseci je uz vas brzo proslo, mi smo svoje odradile,sad ide ljepsi period,period majcinstva🌺
Puse svima😘
https://ibb.co/4YYwW34[ibb.co]
https://ibb.co/QM0rPbr[ibb.co]
Eto zahtjev na insti od Darije 😘
Hej mamice😊 Evo i mene,ziva sam. Dijete spava a ja idem isto jer tko zna dokle cu. Danas smo imali divnu prvu polovicu dana i vrlo zahtjevnu drugu. Malac je cendrao i nikako ga smirit. Ne znam jel moguce da je skok ali vidim da mu nikad dosta hrane. Imala sam osjecaj da ce puknut koliko je jeo.
Na more idemo sutra i nadam se samo da necemo pozalit i da ce mu godit morski zrak😅
Ja vam nju ostavim po sat i pol do 2 na cici i evo ona se i dalje dere i samo zijeva, plazi jezik i grize ruke.
Kolicinski pojede puno garant ali kao da se ne zasiti.
Mlijeka imam puno jer sam ju puno na prsa i stalno izdajala, ili jer ga jednostavno imam 😅 nezz reci.
Jel i vasi plaze jezik?
Znaci nema smisla ni 2h na cici kad se dere ko da nist nije jela 🙆
Eto, bas brige s tim hranjenjem sad vec ni ja nezz sta i kako da joj dajem.
Kad joj nakon cice damo bocu ona ju zgrabi i guta kao da cijele dane ne jede.
Sortiraj odgovore
Najstariji