Thera fakat ste ga skuhali 😅🙈
Mi smo jučer kao Neva, dugi bodi, hlačice i čarapice, koje sam kad smo na suncu skidala a u hladu stavljala. Kapica je nama uvijek na glavi ako nije u kolicima. A u kolicima je rijetko. Imamo neki pamučni šeširić... Danas ću ga ja mislim u kratke rukave kad pođemo po seku. Jutros sam i njoj prvi put obukla kratke hlačice i majlicu za vrtić, do sad su bile duge hlače...
Netko je nedavno pitao za ponovnu kontrolu kukića nakon 1 godine. Mi smo s curkom išli privatno i sve je bilo super, i napisao kontrola kad prohoda. Nismo išli jer je on privatnik i znam da se to napisao samo da zaradi. Kontrola ide ako nešto ne štima. Zašto ti je taj u Klaićevoj rekao kontrolu a sve je ok, nemam pojma 🤔
MareiKate,napisao je na nalazu sve ok a rekao da mu je desni kuk krut i da treba vjezbati. Vjerojatno zato. Ali svejedno cu provjeriti.
Dosli smo doma,skinula sam ga u pelenu,pokrila teteicom i stavila u baby gym. Uziva na najjace😊 Mislim da dijete ne zna kaj znaci ne bit vruce🙈
Btw,primjetila sam na trbuhu od jucer sitan osip,nije jako. Par tockica. Jel moguce da je to od vrucine?
Znaci cure ostajemo ovdje cim vas ima koje ne zelite. Ma samo da se druzimo!
.
Stanje - beba vise stavlja ruke u usta, bas cesto. I prije je to radila ali bi joj vazda dudu stavili. A sad kako ona izbaci dudu slijedi ruka.
Sad se jos vise smije i primjetila sam par puta kao da rukicom nesto uhvati.
Tjemenica je jos pomalo tu na obrvama, ne prestane li uskoro kupujem mustelu.
Stigao nam je baby gym pa ga sad peremo. Jedva cekam da je stavimo.
Danas i kod nas obavezna setnja.
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
Elladance,
Koliko ima bebač? Daj stavi dolje lilypie da znamo😍😘.
I moj gura sve usta i počeo je nakon epizode vrištanja hvatati sve rukicama.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Thera, nije ni čudo što mali stalno plače kad ga tako dobro oblačiš 😆😆😆🤣
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Oblacenje - razumijem mamice koje je stalno strah da je bebi zima🤣 nama patronazna i na tecaju ona rekla "1sloj vise od vas!"😌 zvuci jednostavno, u praksi komplicirano😅 Jucer je bilo toplo i imao je bodi dugih rukava, mekane hlacice i carapice, po potrebi dekica gore u hladu. Kapi smo rekli zbogom zasad. Primjetim da se pod kapicom uznoji, e tek sam onda u gabuli kad ga zahajcam, pa pocne plakat🥵😭
.
Thera - na uvz-u kukica je bio onaj viiiisoki, mladji doktor. Okrenuo na jedan bok i doslovce na sekundu prislonio uvz na kukic, pa druga strana, isprintao slikice, nalaz i bok👋
Znaci cure ostajemo ovdje cim vas ima koje ne zelite. Ma samo da se druzimo!
.
Stanje - beba vise stavlja ruke u usta, bas cesto. I prije je to radila ali bi joj vazda dudu stavili. A sad kako ona izbaci dudu slijedi ruka.
Sad se jos vise smije i primjetila sam par puta kao da rukicom nesto uhvati.
Tjemenica je jos pomalo tu na obrvama, ne prestane li uskoro kupujem mustelu.
Stigao nam je baby gym pa ga sad peremo. Jedva cekam da je stavimo.
Danas i kod nas obavezna setnja.
Kako rjesavas tjemenicu na obrvama? S cim se to uopce smije tretirat? Ja zasad samo vodom i tu i tamo prodjem malo sa maslinovim uljem ili pavlovicevom masti.. S tim da su jutros bile dvije zuckaste kraste pa ni ne znam dal je to tjemenica ili ne, ali se pojavljuju zadnja dva dana
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Thera, sto se tice caja - skuham 100ml vode i stavim kad se ohladi pola vrecice onog instabt od Hippa komorac caja. To tokom dana pijucka. Budem sad povisila za ljeto of korz. Nemre mu biti mlijekeco dovoljno....
.
Cocolina🧡
Sortiraj odgovore
Najstariji