Prihvatila sam vas curke❤️
Elledanse mozemo napravit zatvorenu grupu i kod ulaska pitanje za nick s foruma,da nam nebi u grupu usao netko random i gledao kaj pisemo ili slike bebica
Prihvatila sam vas curke❤️
Elledanse mozemo napravit zatvorenu grupu i kod ulaska pitanje za nick s foruma,da nam nebi u grupu usao netko random i gledao kaj pisemo ili slike bebica
Slazem se u potpunosti 😁 samo za nas grupa
Jutro sa sv.duha, nadam se da je to zadnji dan da smo ovdje, jucer je njemu bio nesto povisen crp popodne, navecer u opadanju, u 8 vade opet da provjere da mozemo tateku kuci 🥰
Jutros nadoslo mlijeka, osjetim da su teske, pokusavamo svaki dan al jucer su mu i dohranu dali, bolje da se ne patimo i on i ja kad rjesenje postoji. ❤️
Cure, sjetite se kada je netko predlagao whatsapp grupu. Većina nas se složila da bi to bilo previše poruka za pratiti, vjerujem da bi isto bilo i sa fejs grupom. A drugo, što mi je nekako i važnije - mi ne znamo niti možemo zamisliti koliko cura/mama nas cita. Mi ni ne znamo i kolikim curama/mamama smo pomogle jer tu pišemo sve vezano za bebice. Ako napravimo grupu bilo gdje, mnoge mame nas neće više pratiti i time će ostati bez naše pomoci/savjeta. Meni je to bas tužno.
A i na forum svatko dodje kada želi, postavi pitanje i zatraži pomoć kada mu treba. Ako predjemo u neku zatvorenu grupu, više nećemo tipkati ovdje i time možda nećemo nekome odg na pitanje jer eto neće znati gdje smo i kako do nas ukoliko se sjeti javiti npr tek za 3 mjeseca.
Ukoliko sve pristanete na neki drugi način dop, i ja ću se pridružiti, ali znam kako je meni bilo kada su se neke teme na forumu ugasile jer su se cure pokupile u neku zatvorena grupu.
Dobro jutro mame drage❤️,
Ja samo znam da želim da i dalje ostanemo u kontaktu obožavam ovu našu malu zajednicu.
Osobno facebook ne volim, ali ako se odlučite naravno da ću se priključiti.
Ines, jako mi je lijepo čuti kako tvoja Nea lijepo napreduje i kako uživate svi zajedno❤️.
Ines, rekla si da ste imale skok s 3.5 mjeseca, pa koji je to skok, taj nije zabilježen u literaturi⁉️
Ne znam da li si popratila ali mi smo radi neviđenog vrištanja pred 4 dana išli na hitnu. To je bio 82 dan od poroda, koji bi to skok bio (ja sam zaključila da je skok jer nikada nije tako vrištao a sutra dan je poceo hvatati igračke). Ne kužim je li to skok zakašnjeli s 10 tjedana ili preuranjeni od 3 mjeseca ili što?
Valkris, ne dojim i ne volim te tablete, ali cu poceti piti kada procjenim da mi je preveliki stres vrištanje, evo vidim da je tebi pomoglo. Do sada sam popila samo jednu od 2 mg i ništa posebno me baš nije smirilo, ali ja sam u trudnoci morala piti normabel od 5 mg radi kontrakcija pa se možda tijelo naviknulo na jaču dozu...
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Ružice slažem se, forum, facebook...nije važno, samo da budemo u kontaktu kao do sada. 🥰
Ja nemam ništa od drustvenih mreza tak da ako odete zelim svima sve naj naj u životu 🥰🥰🥰🥰🥰
Jutro!
Slazem se s bebanomoje meni je tu najbolje. I ovako ne stignem pratit puno, a kamoli da je neka zatvorena grupa s punoo vise poruka. A iskreno vjerujte i bit ce puno manje cura, tj. stvorit ce se tzv. manja gurpica od par cura koje ce stalno pisati i to vise nije to. Barem meni nije. Ovo jest otvoreni forum i moze doci tko god zeli procitati sto smo pisale, trazit pomoc, savjet ili se pridruzit. Slike, da moze vidjet svatko, zato ja svoju Neu ne stavljam niti tu na forum niti bilo gdje na drustvene mreze, cak ni na svoj insta koji je zakljucan i s malim brojem ljudi. Cure koje me vec imaju na instagramu to znaju. Ako tko zeli vidjet Neu, ja mu posaljem u inbox, ali ovako opcenito ne stavljam nigdje. Tak da da, ja sam ipak i dalje za ovu opciju foruma. A na insta ili fejsu (ja ga nemam) se mozemo druzit ovako privatnije tko se zeli malo bolje medusobno upoznati.
Ruzica - ne znam kakav je to skok, ali znam da je skok jer kazem lako ga je kod Nee prepoznati od samog pocetka. Evo i danas do sad bar ko bubica, predobra, mirna, nasmijana beba 🥰🤷♀️
Nea 💗
Ines je u pravu - imamo više šanse da ostanemo grupa ako smo svi tu na forumu. I ja glasam da ostanemo ovdje.
Jutro, mamice. Ja sam dobro, drago mi je da pitate. Pratila sam vas, ali nisam stigla pisati jer sam cijelo vrijeme u pripremama za svadbu i oko bebe. Moram priznati da beba postaje sve sretnija i zadovoljnija, nema vise onih dugih plačeva po danu. I grčevi se smanjuju. Sad se sam zabavlja u baby gymu po 45 min. Gleda igračkice, već malo i udara, guguće. 🥰Uveli smo neku rutinu, ja sam s malcem svaki dan do 18 sati, tad idemo u min dvije šetnje po par sati vani, on spava u kolicima, ja se sunčam haha. Onda dođe tata i preuzme ga, a ja idem u teretanu. Nvč uvijek zaspi između 20 i 20.30 i spava min do 1, nekad i 2. I onda su buđenja kako kad, prosjek svako 3 sata.
Što se tiče grupe, mislim da bih možda na fbu više stizala pisati. Ali kako god vi odlučite. Svakako ostajem uz vas koliko uspijem 🥰
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Jutro, drage mame!
Facebook grupa - ja sam za stogod odluci vecina, svejedno mi je. Drazi mi je fejs jer je malo privatniji, ali i forum jer je otvoren. Nekako sve ima svoje, ali vidim da nam nije lose tu pa ne vidim zasto bi mijenjale
Ines super da Nea lijepo napreduje, volim kad ovako detaljno sve napises jer onda znam sto i nas uskoro ceka
Ruzice skok s 3 mjeseca moze trajati kroz cijeli mjesec, nije samo tocno kada se napuni 3 mjeseca, ovisi o bebi. Meni je gore sto stize regresija sna u 4. mjesecu bebina zivota, potajno se nadam da ce dobro spavati jer cemo biti na selu na moru i svjezem zraku
Baby P 03/21 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji