Ja kad je nervozns ju nosim, al ako vidim da ne pali stavim je u kindac i legnem pokraj na krevet te joj masiram trbuscic i pricam s njom. Ne bi ju hhtela naviknut samo na ruke jer kad smo same, a stalno smo same tokom dana to je za poludjet ako je samo na rukama
Jutro, drage mame! Zao mi je sto vam je bio los dan, nadam se da ce danas biti bolji Vjerojatno ste svi taman u skoku, tako barem zvuci po opisu.
Ivancice mislim bas na marami kojom se pokrijes dok dojis u javnosti
Nama su i dan i noc prosli odlicno, jedino nije htio odmah zaspati. Odnosno zaspe pa cim ga prebacim u krevetic meskolji se i krene plakati ako ga pustim neko vrijeme, a inace nemamo problema s time.
Nama je malac dosta miran, ali kad ga uhvati ludilo onda ga ili stavim na ciku, ili ga stavim sebi na prsa pa ljuljuskam ili ga muz nosi. Jednom ga je smirio i white noise, a dudu sam mu probala dati u takvoj nervoza epizodi pa ju duda 10 sekundi i ispljune pa plac.
Baby P 03/21 💙
Rita molim te ako vidis poruku..jesi imala ikakve simptome,bolove...u panici sam.muz pozitivan na koronu,ja sam se testirala danas..40+5 sam...kasljem,i malo bolovi u prsima,i temp 37.6...od straha samo placem...
Ružice znači i ja i ti same doma od danas, dođite na kavu 😊😊😊🤗🤗
.
Aha znači i tvoj je na 120ml znači isti su nam. 😉 je mu ti dajes jest svaka 3h ili 4h? Aha i rekla ti da ga ne budis po noci, svako koliko ti se sam budi noću?
Jutro mame 😊
Nama je isto jucer bio bas tezak dan. Curka inace ima 2 duza spavanja tijekom dana, a jucer nikako i nikako, uspavam ju i budi se za 5-10 min. Cijeli dan je bila na rukama i lagano nervozna. Nadam se da ce nam danas svima biti lakse 🙈
Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖
Hej curke, mi nismo imali jučer nikakvih nervoza, dapace cak je napokon poceo skolski kakitii, bila patronažna, kaže da školski dobiva na kilicama, sa obzirom na borbe u početku 😊
Ali to je ono, cica svakih sat i po, dva po danu ili kad mu se sprdne, ali po noći bi miš spavao u komadu ja mislim da ga ne budimo za jelo 😂, baš lijepo uspijemo lupit u komadu 3h pa 2h, pa opet pustimo 3h tako da smo i okejac 🤗
Ostala nam je borba sa pupkicem, bas su ga dobro capnuli, drži se čvrsto🙄 tako da sad moramo tri puta dnevno prašiti.
Jučer smo prvi put šetali i danas opet, jedva čekanje.
.
Nadam se da ste sve dobro 🥰
EmEn9 pa ja bi rado na kavu🤗.
Moj je na 120 ml Aptamila svaka 3 sata po danu, s tim da u dva obroka umjesto vode ide kamilica radi probave, po savjetu pedijatrice.
Budi se on svaka 3 ili 3 ipo sata po noći ne brini🤣, ali eto rekla ona ako zaspe duže ne buditi ga....
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Joj žao mi je što je većini jučer bio loš dan, Leo je bio skroz dobar skoro cijelo vrijeme. Probudio se, papo, presvuko, zaspo i tak sve do popodne, i onda šetnja 2 sata, tu je malo bio nervozan pred kraj, papanje, presvlačenje, spavanje i tak do sad. Evo sad smo se malo igrali na trbuhu pa se unervozio i sad pajki na meni.
.
Nošenje - ja doma ako ga držim sjedim s njim, nosim ga samo kad se baš grči pa vidim da ga boli i to obično odem na pilates loptu, ovo kad sam izmišlja jer bi se nosio i prestane protestirat čim ustanem, onda se vratim sjedit. Težak mi je već za nosanje okolo. Sad sam imala kaos 2 dana jer smo imali goste dva dana, treći smo bili kod muževih doma i cijelo vrijeme su ga svi nosili. I onda doma kad ga ja neću nosit kaos, deranje bez veze. Al sad je opet miran i dok sjedim s njim, samo sam rekla da zabranjujem da ga itko više nosi bez veze dok je dobar.
Ružice da da i moj se budi sad sam. 🤣 to za kamilicu jos nisam cula. A je ti rekla da mu dajes vodu izmedu obroka ili nesto posto je na dohrani? Je ti jos nesto dojis ili vise ne nista?
Ivancice isto tako jucer mama i sestra nosale cijelo popodne i poslje ja i muz nastavili do 1 u noci i mene sve strah sta ce bit. Zato sam i rekla od danas učenje na kolica. Nema nosanja, vidjet cemo do kad cu izdržat 🤣🤣 ko ce popustit ja ili on 🤣🤣 vjerojatno ja jer sam i cure nosila otpala mi kicma i ruke do godine dana 🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji