Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ružica
    01. Lipanj 2021. 14:00

Valkris draga, hvala ti na savjetima. I ja se bojim depresije radi plača, postala sam  tjeskobna, i kad čujem opač uhvati me nervoza što on opet osjeća i ulaziš u začarani kriv. Kako si skužila depresiju i jesi li uzimala kakve lijekove, i kako i kada je prošla?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• ružica
    01. Lipanj 2021. 14:02

MissGraz, 
    Sjećam se da si pisala. Koliko dugo je to kod vas trajalo? Što se tiče tvoje nervoze, mogu ti jedino savjetovati da slušaš samo sebe i svoje osjećaje.
    Pusti malo da prođe vremena kad će biti lakše s malenom pa če se onda ići posvuda...

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    5+3 🙏❤️

• julesica
    01. Lipanj 2021. 14:03

Ruska - da koliko znam, tako se boje i mijenjaju 😉 meni dodje onako svaki dva, tri dana još onako crvenkasto - smećkasti iscjedak, nije još promijenio boju, ali zapravo sam bez ulozaka već dva tjedna, samo onda trčim na WC kad osjetim do dolazi 🤣🤣
    Moj se noćas prvi put pokakao da je prošlo i na bodić i pidzamu, sreća pa smo oboje bili budni, to je ipak bio posao za dvoje 🤣🤣

• ružica
    01. Lipanj 2021. 14:05

Ruska1986,

Hvala draga na savjetu.
    Kupiti ću loptu.
    Sad sam u fazi da jednostavno nemam snage za ništa, čekam da malo dođem sebi.
    Sinoć kad smo se vratili s hitne, on je od premorenosti zaspao ali ja nisam, ni 5 minuta...

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    5+3 🙏❤️

• julesica
    01. Lipanj 2021. 14:09

Ružice - nemam rješenje, i moj nekad vrišti a da ne znamo što mu je, izbacili smo k i d kapi na dva dana da eliminiramo da nije od toga, ali nije bilo. 
    Jučer je npr. zaspao bez ikakvih problema, nije trebalo nositi ni nunati kao zadnja dva tjedna, ful nas je iznenadilo. Stalno nešto novo s tim bebicama 😊 mogu ti samo reći drzi se 💪💪❤️

• NeverEver
    01. Lipanj 2021. 14:11

Cure, vratile se tjemenice al onak, do pol glave. Prije je bilo sitno i rijesili se obicnom vodom u gazom, ovo trazi zesci tretman. Savjeti pls.. 

• NeverEver
    01. Lipanj 2021. 14:12

Miss ni ja ne volim kad ga netko drugi primiiii 🙈🙈🙈🙈 nije to zdravo..

• avama
    01. Lipanj 2021. 14:16

A joj i moje je tako bolno plakao prekjucer i vecer prije (ali kod nas su grcevi). Sinoc nije plakao, ali nije htio zaspad do ponoci od 19h. Evo ga sad spava. 
    Ja sam bas nekako tuzna jer moje dijete toliko place, a ne mogu mu pomoci. I mislila sam da cemo malo ici na more ovaj vikend, ali suprug radi petak i subotu, tako da i to otpada.
    Sama sam isto sa svojom bebicom po cijele dane. Ponekad prosetam do frendice, ali nikom se ne da setat. 
    I ljuta sam kumovi su cijelu godinu govorili da idemo ove god zajedno na more, i sad se prave kao nesto, da ne znaju dal ce ici. Pa onda nek kazu da ne idu i gotovo, a ne do zadnjeg trena da sut, vise ih necu ni pitat. Bas glupo.
    Isjecam se bas tuzno i jadno. I josnovo glupo vrijeme nikako da bude lijepo.
    Oprostite morala sam se nekom izjadat. 

Lunica
    01. Lipanj 2021. 14:21

NeverEver

Cure, vratile se tjemenice al onak, do pol glave. Prije je bilo sitno i rijesili se obicnom vodom u gazom, ovo trazi zesci tretman. Savjeti pls..

Mustelina pjena za tjemenicu nama bude najbolja. 

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• MissGraz
    01. Lipanj 2021. 14:21

Ruska, rekla mi je da pripazim jer nije imala tako dobra iskustva sa jagodama i bebama, nije rekla da skroz izbjegavam… ja sam isto nedavno pojela sakicu i nije joj nista bilo. Danas sam ih pojela u kolacu. Mislim da od tako male kolicine ne moze bas nesto posebno se dogoditi… isto kao sa kavom -  prevelike kolicine ce sigurno nekako utjecati, jedna kava dnevno sumnjam… 
    Pa je vjerovatno ona sa tim “pripazite” mislila zapravo “ne pretjerujte”. 
    Sto se tice krvarenja, kod mene su isto bile promjene u bojama i kolicini skoro punih mj. i nesto dana. 
    Ruzice, ne sjecam se tocno koliko je trajalo, ali mislim nedje od 16h popodne do 20h navecer. I taman kad sam muzu rekla - idi obuci se, idemo na hitnu… ona je prestala plakati i zaspala je. A prije toga apsolutno nista nije pomagalo - ni hranjenje, ni prematanje, ni skidanje, ni uspavljivanje, ni bijeli sum, ni ne znam ni ja sta… u jednom trenu sam plakala ja skupa s njom i samo govorila - oprosti, oprosti, oprosti sto mama ne zna sto ti je… toliko sam ocajna bila! Muz je bio totalno izbezumljen i prepadnut. I kad je zaspala probudila se nekih 20min poslje i smijala se i gugutala, a nama netko ko da je pola zivota oduzeo, zeludac me bolio 3 dana iza toga… tako da znam kako ste se osjecali! 
    Sto se tice tjeskobe i placa, ja to itekako imam… evo danas mama mi govori idi otusiraj se, presvuci se… ja sam cijelo vrijeme pod tusom osluskivala cuje li se ona, place li i osjecala pritisak hoce li zaplakati i ako zaplace zasto place itd. To mi je vjerovatno ostalo jos od grceva i skokova. Dajes li mu idalje kapi za grceve? Da probas prestati s tim malo bas ovako kako je Valkris napisala? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.