Opet ista noć☹
Mozda da ti manje spava po danu. Moja je malo manje spavala i uspjesno smo je prebacili iz dnevnog u sobu. A inace se uvijek probudi. Zato i ne spava u svom kreveticu. Ja evo izdajam...
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
Emmie drzi se mozda ti ovo pomogne, sretno
https://ibb.co/K2ygDrJ
https://ibb.co/tJVqcBf
Baby P 03/21 💙
Dobro jutro drage mame❤️,
Noć iza dobra, mali je spavao od 22:00 - 05:00, valjda je jos uvijek premoren od dana prije😕.
Emmie draga, jeli mala zaspala, koliko ona sad ima točno, je li skok u razvoju? Mislim na tebe.🙏
Ja mislim da je nama prekjučer bio skok u razvoju iz dva razloga, prvo što to vrištanje bez stajanja ne bih prepisala grčevima jer več imam jako puno iskustvo s njima, a drugo, od jučer je počeo hvatati igračke rukama, baš nakon prekjučer kada mislim da je bio skok. Lupetam li bezveze cure i što vi mislite je li to povezano?
MissGrazz i Pupetta, hvala drage moje na dobrim vribrama i što mislite na mene, jučer mi je bio užasno teški dan, premorenost, fizički i psihički umor, strašno jednom riječju.
Nadamo se boljem danu danas mame, ljubim vas sve i cujemo se!
EmEn9, fališ!😘
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Ruzice nasa je isto dan ili dva iza te “epizode” pocela hvatati igracke.

MissGraz ma daj? Onda nisam falila. Samo što mene buni što mi punimo 3 mjeseca za 9 dana tek, s koliko je to onda skok s 10 tjedana ili preuranjeni 3 mjeseca?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Mislim da je i kod nas skok u razvoju.. Od relativno mirnog djeteta, sinoc kaos! Plakanje, rezanje, cviljenje.. Najgore mi je sta sa rukicama ide po licu i strah me da si ne ozljedi oko! Ali to je takva snaga, da ju jedva zaustavis.. Jel to i kod vasih beba? To nenormalno trljanje rukicama po faci?

👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Mislim da je i kod nas skok u razvoju.. Od relativno mirnog djeteta, sinoc kaos! Plakanje, rezanje, cviljenje.. Najgore mi je sta sa rukicama ide po licu i strah me da si ne ozljedi oko! Ali to je takva snaga, da ju jedva zaustavis.. Jel to i kod vasih beba? To nenormalno trljanje rukicama po faci?
I mi imamo tjedan i 5 dana, to bi mogo bit skok? Lillie mi krivo odbrojava dane

👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
I mi imamo tjedan i 5 dana, to bi mogo bit skok? Lillie mi krivo odbrojava dane
*Lilypie, ne lillie 😂

👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji