Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • NeverEver
    26. Svibanj 2021. 22:58

Ja dajem babytol i nemamo nikakve probleme al je rekla patronazna da mpze uzrokovat grceve pa ako tvoj mali ima takitak pazi, daj pa vidi jel bude gore/bolje.. ne znam zast k1, znam samo da je receno da ga beba nikak ne moze dobit dovoljno iz mlijeka. I mislim da mog nisu pikali za nist osim tuberkolozu a recimo kod buraza u njemackoj je bila pikica i za k1 i d3. Ja ti se ne kuzim pa slusam preporzku pedijatra i slazem se s tobom u potpunosti u svemu napisanom iznad..

• avama
    26. Svibanj 2021. 23:14

Avama - kad maleni ide na cijepljenje? Cijepite li vi protiv mengitisa? Znaš da je moja malena vrištala da je to bila koma danima poslije cijepljenja, ali sve je prošlo. Trebalo joj je 10 dana da se oporavi od rota cijepiva. Temperaturu je isto imala od cijepiva za mengitis, ali sasvim nisku. Ta temperatura je trajala 3 dana i paracetamol je pomogao. Bilo me je strah cijepiti ju, ali sada mi je drago da smo to uradili.
    .
    Moja malena neće ići u vrtić jer muž radi od kuće, a i ja ću pokušati naći takav posao, ili se nekako dogovoriti sa šeficom, pa neću ponavljati rota cjepivo. Sve ostalo hoću.

Sutra se cijepimo. Ono cjepivo sto idens 2mj. Znam da dobije u oba dvije nogice. A ne znam za sta. I protiv rota virusa.

Danas nam.je bio super dan, setali smo i sve je bilo super do nekih 19.30. I od onda ponovno pocinje plac i evo jos ga uspavljujem. I grcenje, vjerojatno opet grcevi. Cak nece ni sisati.
    I okupali smo se  (ajde to je uzivao), ali ni nakon toga nije zaspao. Sad sjedimo uz usisavac i nadam se da ce zaspati. 
    Inace je par dana vio ok bez grceva i sas opet. Kad ce vise to prestati?
    I jos mi se u setnji toliko pokako da je sve promocilo (cak i u kolica). 
    Ne znam zasto ima jos uvijek rijetku stolicu. Jedino niie vise tako cesto.

• avama
    26. Svibanj 2021. 23:26

Girl1234

Drage mame, ja sam nekako zabrinuta. Moj se vrlo rijetko smije, jučer smo napunili 2 mjeseca, s tim da je rođen ranije (37+2)…. Ima li mjesta panici?

Moj je isto rodjen s 37 i tek se poceo malo smijati i gledati nas. Mislim da oni malo kasne, sutra cu pitati pedijatricu. I jos sam primjetila da bas ne prati igracke i predmete. Onto pogleda, ali jos ne prati.

• avama
    26. Svibanj 2021. 23:51

Kakvu stolicu imaju base beb, do kad su im bile rijetke stolice. Mene vec sad zabrinjava ovo

• avama
    27. Svibanj 2021. 00:04

A sto se tice mobitela i tv-a, prijatelji imaju dvoje djece
     I prvo ima 4 god i ona valjda cijeli dan provede s mobitelom ili gleda tv. I sad mali isto vec  trazi mob, a ima godinu i pol. To je uzas. I starija zivi u svom svijetu i samo prica o tome sto gleda, ne zna se ponasat kad ima vise ljudi. Pocne pricat namjerno i zeli bit u centru paznje(gleda na you tube nesto i to oponasa) i uopce ju nije briga da li netko drugi prica. To je uzas.  I cak je sama sa sobom pocela pricat. Nekad do 12, 1 u noci gleda u mob. Meni je to strasno i mislim da nije dobro. Ok moze pogledat crtic ili nesto na tv, ali ovo je pretjerivanje. I s mobitelom ide u wc i jede. 

Emmie
    27. Svibanj 2021. 03:24

Avama, sretno malenom sutra i neka sve prođe u najboljem redu! 
    .
    Samo da kažem da sam se ja (ovako stara) promijenula zahvaljujući mobitelu/ekranima, a kako ne bi beba?! Postala sam nestrpljiva kad gledam nešto na TV, nema šanse da mi mogla trpiti reklame ili gledati nešto što ja sama ne izaberem. Većinom sam na mobitelu čak i kad gledam nešto na TV. A pročitati knjigu - nema šanse, a toliko sam uživala u čitanju. Znači strpljenje je postalo nula! Navikli smo pritisuti prstom na ekranu i instantno dobiti željenu reakciju. Sve ostalo (meni) nije dovoljno dobro.🤷🏻‍♀️

Malenoj neću dopustiti ekrane do treće godine  a i tada će vrijeme provedeno sa ekranima biti strogo kontrolisano. 

• thera
    27. Svibanj 2021. 06:46

Jutro mamice🥰
    Evo mi budni od 4😰 Krene stenjat i napinjat se u snu,pa se zgrci svakih min-dvije,pa onda zaspi i to zna trajati po sat vremena dok se ne razbudi.  Pokupili se u pola 6 u dnevni i sad spava na meni. Ja sam kronicno nenaspavana i cini mi se da necu jos dugo moc tako. Osjecam da me kroz dan boli glava,nervozna sam i samo cekam kad cu se razbolit. 
    Dan nam prodje ok kad je lijepo vrijeme ali vecinu vremena smo vani. On se tamo naspava a ja ne mogu nadoknaditi san.
    Stolica-najlakse bi ju opisala kao rijedak pekmez od marelice. Po boji naravno,miris je daleko od mirisa pekmeza😂

pupetta
    27. Svibanj 2021. 06:49

Dajte me peosvijetlite  Skok u razvoju s 3 mjeseca - dogada li se tijekom treceg mjeseca zivota ili kada beba napuni 3 mjeseca? Znam da je to sve opcenito individualno, al me zanima 

Baby P 03/21 💙

Valkris
    27. Svibanj 2021. 07:10

Jutro mamice.. 
    Evo i ja vam se pridruzujem nna ovoj temi.. Curka je tjedan dana, porod bio dosta brz i hvala bogu sve je u redu.. 🥰🥰🥰
    Za sad spavamo i papamo, pa kad cu imati sto pametno reci javim se.. Nadam se da ce ostati na spavanju papanju i gledanju bez deranja i grceva 🤞
    Pupetta, tokom treceg mjeseca zivota.... 
    S prvim je trajao dugo, ono tipa 10 dana (ne sjecam se bas) 

• ružica
    27. Svibanj 2021. 07:28

Dobro jutro mame drage❤️.
    Kod nas ne baš neka noć, budio se, stenjao, grčio, micao.
    Mame recite mi s čime pokrivate mališane? Moj je pod poplunom još koni je pretpao
    I moram ga danas maknuti. Problem mi je što smo na sjeveru i nezgodno je za otvoriti prozor...
    Thera, tako ti I moj, krenuo je grčiti se ima više od mjesec dana i još uvijek traje... ja kad to čujem spavanje je ta mene gotovo..

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.