Petra, pogledaj link koji sam stavila koju stranicu prije za kolagen… ne znam misli li principessa na isti, ali to bi trebalo biti to…
Ines bas mi se svidaju noktici,ja razmisljam da si sredim svoje,makar na rate dok spava posto mogu sama🤣
.
Kaj se opadanja kose tice,moja se u trudnoci jako zgusnula i imam male jaaako puno, no razmisljam si uzeti kolagen shoot jer bolje sprijeciti nego ljeciti… Inace u proljece i pocetak ljeta zna kosa ispadat zenama, ko frizer sam se susretala s time,no sad si mislim plus porod.. zasto ne uzeti i malo se pobrinuti oko kose..
.
Nama je opet bila patronazna,dobile smo u tj dana 150g,znaci u dva tjedna 350g, kaze da je to okej,da joj mogu pocet davat 80ml da papa,dosad smo bile na 60ml..
I da se izduzila🤗😍
Danas je suncan dan bas! Bile smo na 20ak min vani i opet cemo zacas dok se dama naspava..☀️
Kakav je to kolagen shoot? Meni kosa uvijek krene padati 2/3 mj nakon poroda. Još ne izlazim solo, al u planu mi je na friz čim budem mogla
Mislila sam od Yasenke si uzet, povoljniji je https://www.yasenka.hr/proizvod/vitamini-za-kosu-hair-boost/
.
Ali gledala sam ovaj inace https://www.gaianaturelle.hr/dodaci-prehrani/kolagen-shot.html
.
Oba su hvaljena, kuma je koristila od Yasenke i nokti su joj brzo rasli i kosa je rasla i nije pucala ko prije..ali opet
Nije svakom isto i ne pomogne svakom isti proizvod..
Ja si mislim uzet Yasenku i bas sam si kupila Kokosovo ulje sad u Dmu.. i sampon imam od Badema i Ricinusovog ulja i od cesnjaka,pa cu kombinirat kaj god mogu hahah
Cure ne stignem ni citat ni pisat. Onda si mislite kakav je dan.
Struka kaze do 2.godine zivota bez ekrana a roditelji naprave kako kome pase pa cemo tako i mi. Glazba da, pokreti da, ekrani ne.
Kosa najvise pada do 4.mj.postpartum, meni jos nije, bude vjerojatno.
Moj se smije rijetko ali je bitno da se zna nasmijat 😅
https://ibb.co/Jrxw04D
Ostaci koze i strije kod mene(nastale na porodu) Slika je naopacke🙈
NevaEva,nije neki dan?😔 Ja se danas necu zaliti. Proveli vecinu vremena vani a vani smo dobri.
AnaAn da vidis moje strije i kozu prosla bo te depra
Ja sam imala strije i prije trudnoce i u trudnoci..ali nakon poroda sam dobila neke tamne tockice ko strije,onak kratke.. prije poroda ih nije bilo, jos i sliku imam vecer prije poroda i tih strija nije bilo🤔
Kupanje - nama je temp vode za kupanac 38, 39°, a prostorija je uvijek izmedu 25 i 28° curka voli toplije 😉
Eleonora - toplomjer imam digitalni sa savitljivim vrhom, mjerimo uvijek u guzi, bez ikakvih problema i strahova 👍 kad jednom probas shvatis da to nije znanstvena fantastika.
Sto se tice njihaljke, mi imamo Kinderkraft luli, al iskreno nije bas zainteresirana za nju 😝
Rutina - Jagodice ako se ne varam ti si pitala. Nama je otprilike ovakav ritam. Racunajuci od ponoci, odnosno zadnjeg spavanja u danu, tak mi je lakse orijentirat se. Znaci zaspe tipa oko 23-00 najcesce i spava do 4,5h. Al evo zadnji par dana zaspi oko 21, 22h pa cemo po tome gledat. Probudi se oko 2, pola 3, papa, presvucem ju, ona svo vrijeme spava, to oprilike hranjenje i presvlacenje traje 20, pola sata max i samo ju prebacim u kindu i spava dalje. Iduce budenje je oko 6,7 i ista stvar, papa, presvucemo se i pavanje. Spava do pola 10,10 i tu bude budna do 12, pola 1..u tom periodu se i vjezbamo, igramo, pjevamo, papamo, presvlacimo po 2,3 puta i ide spavanje od 12, pola 1 do 2,3 kako kada..pa opet bude budna do nekih 4,5, pa opet malo drijemne na pola sata, sat. I onda je budna ostatak veceri do eto 21,22h kad opet ide spavanje na duze staze. Takav nam je ritam unazad tj dana sigurno 👍
Ako mi spava od 23, 00h onda je prvo budnje tek ovo oko 5,6 ili 7 ovisi koliko je gladna, a ostatak dana je uglavnom isti.
Nea 💗
A sto se tice TV-a ja svojoj dam. Smatram da to nije nista extremno lose kako se navodi i kako svi to dozivljavaju. Eto brat i ja smo primjeri. Mi smo gledali tv stalno, a ja bila najveca brbljavica i hodalica ikad. Tak da nije istina da dijete sporije napreduje i razvija se ako mu roditelji dopuste tv. Hvala Bogu pa imamo svu tu tehlonogiju i zasto si ne bih pomogla, ako mogu. Moje dijete super napreduje, interakcija s ljudima je na odlicnoj razini, pjevamo, animiramo, igramo se brojalica, radimo svasta i ne vidim cemu tolika hajka oko "zabrane" tv-a za malu bebu. Meni je to skroz okej i nemam nista protiv. Mi uzivamo i uzivat cemo i dalje. Tko ne zeli, ne mora. Svatko odgaja svoje dijete kako on mislit da je najbolje.
Ja sam inace opusteni tip roditelja koji se ne boji svakog koraka za svoje dijete. Stvar je samo do roditelja dal cete odmah skakat ili cete bit malo chill. Ja sam ovo drugo i zato ni nemam tih stresnih situacija, nit me hvata plac svako malo, nisam na rubu snage itd..tak da da, kao i u svemu svatko odgaja svoje dijete na svoj nacin 🤷♀️
Nea 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji