Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MissGraz
    26. Svibanj 2021. 15:24

Smijanje - ne znam sjecate li se cure da sam ja bila zabrinuta sto moja curka ne pokazuje interes za okolinu kao Inesina (a rodjene su u malo razlike) i kako smo nas dvije to diskutirale. U svakom slucaju, moja je isto rodjena vanterminski 37+0 i vjerujem da i to ima neke veze i plus ona teorija da su sva djeca razlicita isto stoji. Moja se pocela smijati i pokazivati kontakt sa negdje 2 i pol’ mjeseca. Prije toga je bilo uglavnom kratko i neodredjeno i vec me hvatala panika. Sad se vec smije na glas i prica i ostvaruje kontakt sa okolinom. Tako da mislim da nema frke cure! Upisite u google razvoj beba po mjesecima i otvorite clanak od Bebivite, tu je bas fino sve opisano; i mentalni i motoricki razvoj. S tim da kad citate uzmite u obzir da je razvoj opisan npr - “beba ima dva mjeseca”, dakle napunila je 2 mjeseca, a ne usla je u 2. mjesec. 
    Ne brinite nista, svaka bebica ima svoj ritam! 🌸

Girl1234
    26. Svibanj 2021. 15:31

Hvala, cure. Malo ste me utjesile

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• MissGraz
    26. Svibanj 2021. 15:32

Jagodica125

MissGraz, kao da sam ja ovo pisala🤣 jucer mi je poslijepodne bilo sa sinom dosta izazovno, kad je zaspao, sam gledala reelse na IG i toliko se smijala da sam morala u jastuk gurnut glavu da mi se mali ne probudi🤣 pratim onu mamu fruitsofmotherhoodi umirem od smijeha🤣🤣🤣 Bog je blagoslovio, takvo je olaksanje znati da je i drugima tako🤣

😂 Nju cu veceras traziti! 

😘😘

• thera
    26. Svibanj 2021. 16:02

Kosa-moja pojacano otpada,kao i prije trudnoce. U trudnoci mi uopce nije otpadala. Citala sam da je to normalno,nadam se da je u ovih 9 mjeseci dovoljno naraslo da sad moze otpast i da budem na starom😂
    Smijanje- moj se nasmije par puta dnevno,najvise ujutro. Ali nije to jos pravo smijanje,i mijenja strane lica kad se smije,onako ko tudman😂
    Rutina-mi jos nemamo rutinu. Taman kad mislim da ju imamo,on ju promijeni😅 Ono sto mi se trenutno ne svidja je sto se budi oko 5 i ne spava vise. Sinoc sam isla spavat s njim u 9 jer jedino tako mogu skupiti dovoljno sna. 

Petra982
    26. Svibanj 2021. 17:28

🌺Principessa🌺

Ines bas mi se svidaju noktici,ja razmisljam da si sredim svoje,makar na rate dok spava posto mogu sama🤣
    .
    Kaj se opadanja kose tice,moja se u trudnoci jako zgusnula i imam male jaaako puno, no razmisljam si uzeti kolagen shoot jer bolje sprijeciti nego ljeciti… Inace u proljece i pocetak ljeta zna kosa ispadat zenama, ko frizer sam se susretala s time,no sad si mislim plus porod.. zasto ne uzeti i malo se pobrinuti oko kose..
    .
    Nama je opet bila patronazna,dobile smo u tj dana 150g,znaci u dva tjedna 350g, kaze da je to okej,da joj mogu pocet davat 80ml da papa,dosad smo bile na 60ml..
    I da se izduzila🤗😍
    Danas je suncan dan bas! Bile smo na 20ak min vani i opet cemo zacas dok se dama naspava..☀️

Kakav je to kolagen shoot? Meni kosa uvijek krene padati 2/3 mj nakon poroda. Još ne izlazim solo, al u planu mi je na friz čim budem mogla

• MissGraz
    26. Svibanj 2021. 18:07

Petra, pogledaj link koji sam stavila koju stranicu prije za kolagen… ne znam misli li principessa na isti, ali to bi trebalo biti to…

🌺Principessa🌺
    26. Svibanj 2021. 19:03

Petra982

🌺Principessa🌺

Ines bas mi se svidaju noktici,ja razmisljam da si sredim svoje,makar na rate dok spava posto mogu sama🤣
    .
    Kaj se opadanja kose tice,moja se u trudnoci jako zgusnula i imam male jaaako puno, no razmisljam si uzeti kolagen shoot jer bolje sprijeciti nego ljeciti… Inace u proljece i pocetak ljeta zna kosa ispadat zenama, ko frizer sam se susretala s time,no sad si mislim plus porod.. zasto ne uzeti i malo se pobrinuti oko kose..
    .
    Nama je opet bila patronazna,dobile smo u tj dana 150g,znaci u dva tjedna 350g, kaze da je to okej,da joj mogu pocet davat 80ml da papa,dosad smo bile na 60ml..
    I da se izduzila🤗😍
    Danas je suncan dan bas! Bile smo na 20ak min vani i opet cemo zacas dok se dama naspava..☀️

Kakav je to kolagen shoot? Meni kosa uvijek krene padati 2/3 mj nakon poroda. Još ne izlazim solo, al u planu mi je na friz čim budem mogla

Mislila sam od Yasenke si uzet, povoljniji je https://www.yasenka.hr/proizvod/vitamini-za-kosu-hair-boost/
    .
    Ali gledala sam ovaj inace https://www.gaianaturelle.hr/dodaci-prehrani/kolagen-shot.html
    .
    Oba su hvaljena, kuma je koristila od Yasenke i nokti su joj brzo rasli i kosa je rasla i nije pucala ko prije..ali opet
    Nije svakom isto i ne pomogne svakom isti proizvod..
    Ja si mislim uzet Yasenku i bas sam si kupila Kokosovo ulje sad u Dmu.. i sampon imam od Badema i Ricinusovog ulja i od cesnjaka,pa cu kombinirat kaj god mogu hahah

• NeverEver
    26. Svibanj 2021. 21:20

Cure ne stignem ni citat ni pisat. Onda si mislite kakav je dan.
    Struka kaze do 2.godine zivota bez ekrana a roditelji naprave kako kome pase pa cemo tako i mi. Glazba da, pokreti da, ekrani ne.
    Kosa najvise pada do 4.mj.postpartum, meni jos nije, bude vjerojatno.
    Moj se smije rijetko ali je bitno da se zna nasmijat 😅

• NeverEver
    26. Svibanj 2021. 21:22

AnaAn da vidis moje strije i kozu prosla bo te depra

• NeverEver
    26. Svibanj 2021. 21:22

Mali vristi, nemam vremena za interpuncije puse

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI