Pupetta, i mene zanima taj skok u razvoju u 3 mj. Usli smo neki dan u 3 mj. i svaki dan ocekujem. 😂 doduse, bas taj dan kad je napunila 3 mj bio je teeeezak dan, mozda je to bio prvi skok. 😅
.
Prijavljujem da moja curka jutros hvata i trudi se dobaviti igrackice u baby gymu! To nije prije radila! 💪🏻

Ruzice, ti si iz mog kraja, pa predpostavljam da ni u sred crne zime sobu ne grijete. 😂 moja je sad pod minky dekicom (onom malo debljom, toplom, skoro dodje ko poplun), jer nam je soba sjeverno i nema sunca, pa je hladnija, a s obzirom da sebe jos pokrivam onda mi je logicno da trebam i nju… ali sam joj skinula carape i ne nosi vise bodi dugih rukava ispod pidjamice nego na bretele. Sad sam ju preko dana skinula isto u kratki rukav, ispod ima bodi na bretele, preko majicu kratkih rukava, tajice i lagane carapice… nekad joj tokom dana skinem carapice ako vidim da se unervozila, a ne znam sta je… i obicno se smiri jer joj vjer. bude vruce…
Di nam je Mom? Kad cemo na kavu uz more?
Tko je jos iz Splita ili blizu Splita? 🌸

Jutros opet spamam, oprostite!
PITANJE - moja cura ima crvenu kozicu ispod vrata, kao da je upaljeno, posto bljucka, a debeljuca je, predpostavljam da tu udje ta “vlaga” i od toga pocrveni. Cistim to fizioloskom, posusim dobro i mazem svako drugi dan kremom za crvenilo koze kod beba koja je bas namijenjena za te “pregibe”… prodje trenutno, tipa par sati vidim povuklo se i onda opet nakon nekog vremena vidim pocrvenilo je… baberine ne trpi, predpostavljam jer je to tu iritira, non stop pazim da joj je suho tu, ali evo stalno isto… je li tko imao slican problem i kako ga rijesava? To je ono kao kad se deblje osobe znoje na nekom mjestu pa im je koza tu kao upaljena, ne znam kako da objasnim. 😅 vidim da je to ne boli, jer kad joj cistim i mazem, ne buni se, dapace smije se i uziva… ali svejedno bi se toga htjela rijesit ili nac neki nacin kako to tretirat da se ne pojavljuje prije nego vrucine dodju.

Curke,kakvi su to obicaji da dok je babinje se nikam ne smije? Kao bebu ne smijem nikam vodit,ne smijem s bebom na terasu na kavu, ne smijem ja po ducanima ici..
Jel se vi tog drzite?
Ja neki dan skocila u ducan, muz cuvao bebu.. sretne me jedna zena i kaze da kaj ja radim u gradu u ducanu,da je meni mjesto uz bebu sve dok babinje ne prode🤔 a ja bi s njom u kolica na terasu na kavu na sunce, lijepo je vrijeme vani, dosadno mi je stalno ju u dvoriste voditi😅 pa sutra imamo vec 3 tjedna,vec smo velike🥰

Jutro, drage mame! ❤
EmEn javi nam se, falis Mom bi nam isto dobro dosla sa svojim humorom
MissGraz ljubim te i slazem se sa svime sto si navela Kod ovakvih situacija se odmah sjetim Rh faktora
Inace, ja sam iz Zadra, al potegnut cu ja valjda i do Splita za kavicu
MareiKate previse si nam racionalna, kad ti nesto kazes uvijek neki nered salim se naravno, slazem se s tobom 100%
Ruzice ja pokrivam tankom dekicom i isto kao Avama napravim. Imam i ljetnu vrecu bez nogavica pa cemo uskoro u nju
Baby P 03/21 💙
Super su nam ovo kvazi sukobi, babe ko babe, neovisno jel uzivo, na forumu, iza ledja il kakgod 😂😂 potpisujem sta je MissGraz napisala vezano uz forum i da je nekom lakse, nekom teze ali da smo si, iako smp kokosi, potpora koja nam treba i kojoj se rado vracamo na kraju dobrog i loseg dana.. i Emmie da nam je Miss posebna, a bome i Emmie. A tek Girl i Thera, MareiMate, AnaAn, Lussi, Ruzica, Zara, Ruska, Mom, Lonmi.. jaoo.. tolko vas, nebi do sutra stala da nabrajam :) Zao mi je citat sta imate teske dane. Kao ja jucer 😂😂😂😁 ali nema nam druge sad.. vise nema natrag 😂 sva sreca pa imamo osjecaj da se isplati. Noc je kod mene bila dobra. Mali spavao po 3 sata, cice se napunile, idemo dalje. Evo danas drijema od 8, muz i ja se "druzili" prije posla pa sam si sva happy danas ahahaha
Principessa,mi se zezamo da sad konacno mozemo van jer je proslo 40 dana😂 A vani smo od samog pocetka. Naravno,pazimo da je obucen,da ga ne vodimo u guzvu i sl. Radi kako ti pase i pusti selo neka prica,bar sam ja takva i ne obazirem se na druge😘
Pupetta, ti si pitala za kakicu? 😂😂 Ajde da rijesimo i to. Evo mi skoro 6 tjedana stari: oker, grudicasto, polutekuce / zelenkasto, grudicasto, polutekuce i jednom zuckastozeleno cvrsce dok se borio s grcevima jedan dan. Patronazna je rekla da je normalno u tim bojama, zabrinut se treba ako ima krvi. Tekstura - ako je na ad je normalno da je gusce kao. Girl je vec rekla da kod nje ne mirisi, eto POTPISUJEM 😂😂😂😂
Pupetta, Avama, Jagodica, Kety, Petra, Dora, Ines i sve ostale drage prekrasne zenice nisam vas zaboravila gore, top ste, samp se ne mogu sjetit svih nicknameova jer nisam spavala od 29.12.2020. 🤣🤣
Ja jos nisam shvatila da sam mama i da mi beba ostaje zauvijek. Vi?
MissGrazz,
Imamo mi to na vratu, i mažemo avene cicaflat, inače izvrsna krema za sve.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Zene smo ovdje,i normalno je da se ne slazemo u svemu,zasto i bi. Muskarcima se to ne moze dogodit jer oni ne bi ni naceli ovih 1000 tema😂 Ali bez obzira na sve tu smo jedna za drugu kad treba i ne bi mijenjala ovaj forum za nista❤️Ja sam za da budemo aktivne bar dok ne navrse 18,mislim da cemo uvijek imati nekih dilema😅 Meni ste vi svjetla tocka u danu🥰Posebno kad mi dan krene u 4 i kad mi dragi dodje naspavan u 8 i pita kako su moje ljubavi😏 A meni dodje da ga katapultiram na mars u tom trenu. Ali suzdrzim se jer znam da je sve to normalno i da ce proci i da nisam uracunljiva trenutno😂
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji