Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • NeverEver
    27. Svibanj 2021. 10:53

Super su nam ovo kvazi sukobi, babe ko babe, neovisno jel uzivo, na forumu, iza ledja il kakgod 😂😂 potpisujem sta je MissGraz napisala vezano uz forum i da je nekom lakse, nekom teze ali da smo si, iako smp kokosi, potpora koja nam treba i kojoj se rado vracamo na kraju dobrog i loseg dana.. i Emmie da nam je Miss posebna, a bome i Emmie. A tek Girl i Thera, MareiMate, AnaAn, Lussi, Ruzica, Zara, Ruska, Mom, Lonmi.. jaoo.. tolko vas, nebi do sutra stala da nabrajam :) Zao mi je citat  sta imate teske dane. Kao ja jucer 😂😂😂😁 ali nema nam druge sad.. vise nema natrag 😂 sva sreca pa imamo osjecaj da se isplati. Noc je kod mene bila dobra. Mali spavao po 3 sata, cice se napunile, idemo dalje. Evo danas drijema od 8, muz i ja se "druzili" prije posla pa sam si sva happy danas ahahaha

• thera
    27. Svibanj 2021. 10:56

Principessa,mi se zezamo da sad konacno mozemo van jer je proslo 40 dana😂 A vani smo od samog pocetka. Naravno,pazimo da je obucen,da ga ne vodimo u guzvu i sl. Radi kako ti pase i pusti selo neka prica,bar sam ja takva i ne obazirem se na druge😘

• NeverEver
    27. Svibanj 2021. 10:57

Pupetta, ti si pitala za kakicu? 😂😂 Ajde da rijesimo i to. Evo mi skoro 6 tjedana stari: oker, grudicasto, polutekuce / zelenkasto, grudicasto, polutekuce i jednom zuckastozeleno cvrsce dok se borio s grcevima jedan dan. Patronazna je rekla da je normalno u tim bojama, zabrinut se treba ako ima krvi. Tekstura - ako je na ad je normalno da je gusce kao. Girl je vec rekla da kod nje ne mirisi, eto POTPISUJEM 😂😂😂😂
    Pupetta, Avama, Jagodica, Kety, Petra, Dora, Ines i sve ostale drage prekrasne zenice nisam vas zaboravila gore, top ste, samp se ne mogu sjetit svih nicknameova jer nisam spavala od 29.12.2020. 🤣🤣 
    Ja jos nisam shvatila da sam mama i da mi beba ostaje zauvijek. Vi?

• ružica
    27. Svibanj 2021. 10:59

MissGrazz,

Imamo mi to na vratu, i mažemo avene cicaflat, inače izvrsna krema za sve.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• thera
    27. Svibanj 2021. 11:02

Zene smo ovdje,i normalno je da se ne slazemo u svemu,zasto i bi. Muskarcima se to ne moze dogodit jer oni ne bi ni naceli ovih 1000 tema😂 Ali bez obzira na sve tu smo jedna za drugu kad treba i ne bi mijenjala ovaj forum za nista❤️Ja sam za da budemo aktivne bar dok ne navrse 18,mislim da cemo uvijek imati nekih dilema😅 Meni ste vi svjetla tocka u danu🥰Posebno kad mi dan krene u 4 i kad mi dragi dodje naspavan u 8 i pita kako su moje ljubavi😏 A meni dodje da ga katapultiram na mars u tom trenu. Ali suzdrzim se jer znam da je sve to normalno i da ce proci i da nisam uracunljiva trenutno😂

• ružica
    27. Svibanj 2021. 11:04

NevaEva slatka si😍,

P.s.MareiMate🤣🤣🤣

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    5+3 🙏❤️

• ružica
    27. Svibanj 2021. 11:05

Joj,

I meni su sve cure krasne, toliko si pomažemo da je to čudo.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    5+3 🙏❤️

• thera
    27. Svibanj 2021. 11:08

Zauvijek mame? Ja jos uvijek gledam kome da ga uvalim na pa dana da se naspavam😂😂

• thera
    27. Svibanj 2021. 11:21

Emmie,hvala na savjetu❤️ Sigurna sam da to napinjanje ima neke veze s probavom. I bas mi ga zao bude jer ga iz sna probudi vec par dana za redom. Iako ne kaka nakon toga ali prducka.

• MissGraz
    27. Svibanj 2021. 11:22

Sve ste mi do neba drage!  ♥️
    Pa zene moje, sad ce i godina dana da se “poznajemo”. Imamo mi staza :) 
    Moze pupetta, javimo ti na vrime, Zadar je tu “iza okuke”. 😇
    Ruzice, probat cu tu kremu! 👌 
    NevaEva, tako moj muz kaze neki dan - ja jos nisam svjestan skroz da ima jos neko s nama u stanu stalno. 😂 a ja k’o thera, smisljam kako da ju uvalim mami koji sat… 😂😂 kupila sam novu el. izdajalicu, drzite fige da uspijem. 💪🏻 I moj muz dodje i kaze isto to - di su moje ljubavi, kako ste mi danas, a ja vec šiznuta u ta doba. 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.