Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jagodica125
    26. Svibanj 2021. 14:58

Girl1234

Drage mame, ja sam nekako zabrinuta. Moj se vrlo rijetko smije, jučer smo napunili 2 mjeseca, s tim da je rođen ranije (37+2)…. Ima li mjesta panici?

Moj isto Girl, vec sam se i ja to zapitala, trebam li brinuti....🥺 

Jagodica125
    26. Svibanj 2021. 15:03

anaAn i ne bi vjerovala tek nakon poroda mi se strije pojavile oko pupka😭😭😭😭😭😭😭😭

Trbuscic mi je kao da sam trudna 5 mjeseci🤦‍♀️😱🙈🥴

Isto kao kod mene🙋‍♀️ citavu trudnocu niti jedne strije u boji, sad dolje ispod pupka sa lijeve i desne strane, unutarnja strana bedara 😒
    .
    Kosa mi isto ispada ..
    .
    Ines, divni noktici 🥰 svidja mi se da nisu predugacki, dosta se moj sin grebucka svojim nokticima vec, ne zelim ga jos i ja✋🛑

Jagodica125
    26. Svibanj 2021. 15:13

MissGraz, kao da sam ja ovo pisala🤣 jucer mi je poslijepodne bilo sa sinom dosta izazovno, kad je zaspao, sam gledala reelse na IG i toliko se smijala da sam morala u jastuk gurnut glavu da mi se mali ne probudi🤣 pratim onu mamu fruitsofmotherhood i umirem od smijeha🤣🤣🤣 Bog je blagoslovio, takvo je olaksanje znati da je i drugima tako🤣

🌺Principessa🌺
    26. Svibanj 2021. 15:13

Ines bas mi se svidaju noktici,ja razmisljam da si sredim svoje,makar na rate dok spava posto mogu sama🤣
    .
    Kaj se opadanja kose tice,moja se u trudnoci jako zgusnula i imam male jaaako puno, no razmisljam si uzeti kolagen shoot jer bolje sprijeciti nego ljeciti... Inace u proljece i pocetak ljeta zna kosa ispadat zenama, ko frizer sam se susretala s time,no sad si mislim plus porod.. zasto ne uzeti i malo se pobrinuti oko kose..
    .
    Nama je opet bila patronazna,dobile smo u tj dana 150g,znaci u dva tjedna 350g, kaze da je to okej,da joj mogu  pocet davat 80ml da papa,dosad smo bile na 60ml..
    I da se izduzila🤗😍
    Danas je suncan dan bas! Bile smo na 20ak min vani i opet cemo zacas dok se dama naspava..☀️

• ružica
    26. Svibanj 2021. 15:22

Da odgovorim GirlJagodica i Eleonora.
    Girl, moj maleni će za dva tjedna 3 mjeseca, ima 10 dana da se baš intezivno smije. I iz tog smijeha krene u jednako tako intezivan plač😁 - dakle mjesta panici nema! Kao što nisu svi ljudi isti, nisu ni bebe, niti će se svaka jednako smijati što ništa ne znači. 
    Jagodice, mislim da smo mi krenuli uspostavljati neku rutinu ima dva dana. Što to znači? Zaspe navečer od 11:30 otprilike, ujtro do 06:00 ili 06:30.
    Poslije ne spava, i tek zaspe u 15:00 - 17:00 sati i to ima dva dana. S tim da mi je evo danas mirno legao u krevet   maloprije, a inače plače. Joj samo da se ne ureknem.
    Eleonora, koristim njihaljku ima 7 dana, samo ležeći položaj do 4 mjeseca. Spasi me, stavim je na stol i onda je tu sa mnom.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• MissGraz
    26. Svibanj 2021. 15:24

Smijanje - ne znam sjecate li se cure da sam ja bila zabrinuta sto moja curka ne pokazuje interes za okolinu kao Inesina (a rodjene su u malo razlike) i kako smo nas dvije to diskutirale. U svakom slucaju, moja je isto rodjena vanterminski 37+0 i vjerujem da i to ima neke veze i plus ona teorija da su sva djeca razlicita isto stoji. Moja se pocela smijati i pokazivati kontakt sa negdje 2 i pol’ mjeseca. Prije toga je bilo uglavnom kratko i neodredjeno i vec me hvatala panika. Sad se vec smije na glas i prica i ostvaruje kontakt sa okolinom. Tako da mislim da nema frke cure! Upisite u google razvoj beba po mjesecima i otvorite clanak od Bebivite, tu je bas fino sve opisano; i mentalni i motoricki razvoj. S tim da kad citate uzmite u obzir da je razvoj opisan npr - “beba ima dva mjeseca”, dakle napunila je 2 mjeseca, a ne usla je u 2. mjesec. 
    Ne brinite nista, svaka bebica ima svoj ritam! 🌸

Girl1234
    26. Svibanj 2021. 15:31

Hvala, cure. Malo ste me utjesile

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• MissGraz
    26. Svibanj 2021. 15:32

Jagodica125

MissGraz, kao da sam ja ovo pisala🤣 jucer mi je poslijepodne bilo sa sinom dosta izazovno, kad je zaspao, sam gledala reelse na IG i toliko se smijala da sam morala u jastuk gurnut glavu da mi se mali ne probudi🤣 pratim onu mamu fruitsofmotherhoodi umirem od smijeha🤣🤣🤣 Bog je blagoslovio, takvo je olaksanje znati da je i drugima tako🤣

😂 Nju cu veceras traziti! 

😘😘

• thera
    26. Svibanj 2021. 16:02

Kosa-moja pojacano otpada,kao i prije trudnoce. U trudnoci mi uopce nije otpadala. Citala sam da je to normalno,nadam se da je u ovih 9 mjeseci dovoljno naraslo da sad moze otpast i da budem na starom😂
    Smijanje- moj se nasmije par puta dnevno,najvise ujutro. Ali nije to jos pravo smijanje,i mijenja strane lica kad se smije,onako ko tudman😂
    Rutina-mi jos nemamo rutinu. Taman kad mislim da ju imamo,on ju promijeni😅 Ono sto mi se trenutno ne svidja je sto se budi oko 5 i ne spava vise. Sinoc sam isla spavat s njim u 9 jer jedino tako mogu skupiti dovoljno sna. 

Petra982
    26. Svibanj 2021. 17:28

🌺Principessa🌺

Ines bas mi se svidaju noktici,ja razmisljam da si sredim svoje,makar na rate dok spava posto mogu sama🤣
    .
    Kaj se opadanja kose tice,moja se u trudnoci jako zgusnula i imam male jaaako puno, no razmisljam si uzeti kolagen shoot jer bolje sprijeciti nego ljeciti… Inace u proljece i pocetak ljeta zna kosa ispadat zenama, ko frizer sam se susretala s time,no sad si mislim plus porod.. zasto ne uzeti i malo se pobrinuti oko kose..
    .
    Nama je opet bila patronazna,dobile smo u tj dana 150g,znaci u dva tjedna 350g, kaze da je to okej,da joj mogu pocet davat 80ml da papa,dosad smo bile na 60ml..
    I da se izduzila🤗😍
    Danas je suncan dan bas! Bile smo na 20ak min vani i opet cemo zacas dok se dama naspava..☀️

Kakav je to kolagen shoot? Meni kosa uvijek krene padati 2/3 mj nakon poroda. Još ne izlazim solo, al u planu mi je na friz čim budem mogla

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.