NevaEva slatka si😍,
P.s.MareiMate🤣🤣🤣
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Joj,
I meni su sve cure krasne, toliko si pomažemo da je to čudo.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Zauvijek mame? Ja jos uvijek gledam kome da ga uvalim na pa dana da se naspavam😂😂
Emmie,hvala na savjetu❤️ Sigurna sam da to napinjanje ima neke veze s probavom. I bas mi ga zao bude jer ga iz sna probudi vec par dana za redom. Iako ne kaka nakon toga ali prducka.
Sve ste mi do neba drage! ♥️
Pa zene moje, sad ce i godina dana da se “poznajemo”. Imamo mi staza :)
Moze pupetta, javimo ti na vrime, Zadar je tu “iza okuke”. 😇
Ruzice, probat cu tu kremu! 👌
NevaEva, tako moj muz kaze neki dan - ja jos nisam svjestan skroz da ima jos neko s nama u stanu stalno. 😂 a ja k’o thera, smisljam kako da ju uvalim mami koji sat… 😂😂 kupila sam novu el. izdajalicu, drzite fige da uspijem. 💪🏻 I moj muz dodje i kaze isto to - di su moje ljubavi, kako ste mi danas, a ja vec šiznuta u ta doba. 😂

NevaEva i MissGraz 😘🥰
Nedostaje mi i Ninnach, moja draga sovica.
Pitanje u vezi cijepiva za mengitis. Rizik hvatanja ove ozbiljne bolesti je 1 u 260,000. Rizik konvulzije poslije cijepiva 1 u 100. Kad kažem konvulzije, ne mislim samo na one izazvane visokom temperaturom, nego i onih drugih, ozbiljnijih. Tu informaciju sam pronašla na NHS (national health service) stranici. Eto i slika. Šta mislite o tome?
https://ibb.co/DpNqWM5

NevaEva vec sam se zabrinula kako me nisi spomenula odmah 😂 Ma super nam je ova zajednica, ja stvarno gustam biti dio ovoga ❤ I ja nisam svjesna da sam mama, ja jos uvijek mislim da mi ga je roda donijela, toliko o svemu 😂
Thera nisam ocekivala ovakav kraj komentara, umrla sam od smijeha 😂👌🏻 tako nekako bude i s mojim muzem, a iduce sto kaze je "kako smo spavali", a meni tlak na 200 odmah 😁 i onda "falili ste mi" - pa mu ja kazem ne bi ti falili da si spavao s nama 🤣
Lussi radi kako te pamet uci, uzivaj s bebicom i pusti babinje. Ako se ti osjecas spremnom ici negdje i bebica je dobro, ne vidim razloga zasto to ne bi radila 😊
Ridja i tebe nema par dana, jesi ziva?
Baby P 03/21 💙
https://ibb.co/yYtFm1C
Pusa svima od nas dvoje iz parka mladenaca😘 Neki spavaju snom pravednika,neki razmisljaju da na kolica na pisu ‘ne diraj’ i legnu na kupicu pokraj😅
Jutro mamice nadam se da ste odmorne, danas je lijep dan i svi cemo van
Bebanomoje zao mi je sto vas je sve snaslo
MissGraz razumijem te skroz...pogotovo kad kazu daj ju ja cu je umiriti, a ono krene jos jaci plac, pa pogled prema meni, ma ona je gladna hahaha...ma sve to prode, sad ste sami i briga vas...ruka ti izgleda ko da je nest iskocilo
Contratubex - meni najbolji za oziljke al ne znam dal se smije kod dojenja
AnaAn super sto ti je mama dosla i olaksala ti...ne brini za trbuh sve ce doc na svoje s vremenom, samo mazi nekom kremom, ja i dalje mazem biobazom..a taj oziljak ce ti na kraju prirast srcu jer ce bit podsjetnih na tvoje malo zlato <3
Bubice nasli ste uzrok MissGraz mozda i mi sopamo svoje bebice hahaha
Hrkanje ja sam mozda frik meni uopce ne smeta sto dragi hrce cak me i uspava nekad...ali zato ja njemu smetam, bila uvjerena da ce hrkanje nestat nakon poroda, jer u trudnoci je i pocelo...ali ja i dalje hrcem ko slon
Ruzice moja place samo kad ju muci trbuscic grcici/kakica/vjetrovi...eto zadnjih dva tjedna bas se mucimo s tim vjetrovima, ko da ju boli prdnuti - ne zna kako (pa i nas boli - ono drzis nije trenutak da prdnes i kad treba jao, kak ne bi i njih) i onda od muke ona ode u kratki san i probudi se placuci...kad ju jako boli dam joj dudu, cucla ju i ko da vice a joj, a joj mis mali...kupila espumisan pa cu vidjeti ce joj pomoci
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji