NevaEva i MissGraz 😘🥰
Nedostaje mi i Ninnach, moja draga sovica.
Pitanje u vezi cijepiva za mengitis. Rizik hvatanja ove ozbiljne bolesti je 1 u 260,000. Rizik konvulzije poslije cijepiva 1 u 100. Kad kažem konvulzije, ne mislim samo na one izazvane visokom temperaturom, nego i onih drugih, ozbiljnijih. Tu informaciju sam pronašla na NHS (national health service) stranici. Eto i slika. Šta mislite o tome?
https://ibb.co/DpNqWM5
NevaEva vec sam se zabrinula kako me nisi spomenula odmah 😂 Ma super nam je ova zajednica, ja stvarno gustam biti dio ovoga ❤ I ja nisam svjesna da sam mama, ja jos uvijek mislim da mi ga je roda donijela, toliko o svemu 😂
Thera nisam ocekivala ovakav kraj komentara, umrla sam od smijeha 😂👌🏻 tako nekako bude i s mojim muzem, a iduce sto kaze je "kako smo spavali", a meni tlak na 200 odmah 😁 i onda "falili ste mi" - pa mu ja kazem ne bi ti falili da si spavao s nama 🤣
Lussi radi kako te pamet uci, uzivaj s bebicom i pusti babinje. Ako se ti osjecas spremnom ici negdje i bebica je dobro, ne vidim razloga zasto to ne bi radila 😊
Ridja i tebe nema par dana, jesi ziva?
Baby P 03/21 💙
https://ibb.co/yYtFm1C
Pusa svima od nas dvoje iz parka mladenaca😘 Neki spavaju snom pravednika,neki razmisljaju da na kolica na pisu ‘ne diraj’ i legnu na kupicu pokraj😅
Jutro mamice nadam se da ste odmorne, danas je lijep dan i svi cemo van
Bebanomoje zao mi je sto vas je sve snaslo
MissGraz razumijem te skroz...pogotovo kad kazu daj ju ja cu je umiriti, a ono krene jos jaci plac, pa pogled prema meni, ma ona je gladna hahaha...ma sve to prode, sad ste sami i briga vas...ruka ti izgleda ko da je nest iskocilo
Contratubex - meni najbolji za oziljke al ne znam dal se smije kod dojenja
AnaAn super sto ti je mama dosla i olaksala ti...ne brini za trbuh sve ce doc na svoje s vremenom, samo mazi nekom kremom, ja i dalje mazem biobazom..a taj oziljak ce ti na kraju prirast srcu jer ce bit podsjetnih na tvoje malo zlato <3
Bubice nasli ste uzrok MissGraz mozda i mi sopamo svoje bebice hahaha
Hrkanje ja sam mozda frik meni uopce ne smeta sto dragi hrce cak me i uspava nekad...ali zato ja njemu smetam, bila uvjerena da ce hrkanje nestat nakon poroda, jer u trudnoci je i pocelo...ali ja i dalje hrcem ko slon
Ruzice moja place samo kad ju muci trbuscic grcici/kakica/vjetrovi...eto zadnjih dva tjedna bas se mucimo s tim vjetrovima, ko da ju boli prdnuti - ne zna kako (pa i nas boli - ono drzis nije trenutak da prdnes i kad treba jao, kak ne bi i njih) i onda od muke ona ode u kratki san i probudi se placuci...kad ju jako boli dam joj dudu, cucla ju i ko da vice a joj, a joj mis mali...kupila espumisan pa cu vidjeti ce joj pomoci
Bas sam se zeznula sta sam krenula nabrajat jer sad vidim da nisam hrpu cura stavila i neke sam preimenovala 😂😂😂 Ridja, Ninnach, EmEn, Iva, oprostite mi 😂😂😂 Ovo je jedini lik kod mene doma koji spava:
https://ibb.co/9T1rz5J
Ivancice kako je proslo na vjezbama? Ja sam sigurno mjesec dana uhodavala i jos nisam sigurna da radim dobro...i moja se izvija u luk al odmah ju ispravljam...i moja doma place kad vjezbamo, na vjezbicama je mirna
Setnja/vjetar ja idem sa svojom ako je toplo i puse, ona u kolicima odmah zaspi imam na kolicima da dignem s obje strane i vjetar joj ne moze nista...kapicu kako kad stavljam, planiram kupiti trakice...za upalu uha mene vise strah kod kupanja tako da bas pazim da joj ne ude voda
Ja sam primjetila da je moja nekad bas osjetljiva na dodire...jedan dan primila je za rukice, ona se od muke pokakala bilo je i u pupku i do pol leda (nije 3 dana kakala)...reko eto nam sistema...se vase bebice vole maziti, dodire ili imaju onako cudnu facu sta me diras?
Uspavljivanje ako ju nesto muci pjevam, masiram busu, stavim ju na svoja koljena i malo pdignem pa nunam (to najcesce iza jela), nekad duda upali..ali u principu sama zaspi kad joj se spava...sto se tice buke i tisine gledam da je od 8 mir i polumrak, po danu zaspi uz zvukove ne stisavam nista
Tv/mob - svatko sam odlucuje o svemu...ja svojoj ne dam da gleda i ne bude tako skoro
Mazilice kupite dvije iste...bas u slucaju ak ode na pranje ili ju slucajno ostavite kod bake
Lunica, Katy i Valkris cestitam, ljubite se i mazite i bebicama zelim sve najbolje - dobro nam dosli miseki mali
Pozzz svim mamama...bebice su vam preslatke...evo i moje https://ibb.co/tqQ33Sb
Uzivajte danas
Btw moj ima crvenilo ispod pazuha jer je bucko i ne koristi dezic 😅 dok ga kupam mu to lijepo s pavlovicevom namazem, malo je, to je sigurno jer je buci buci.
Jooj, sve ste mi drage, s vama dijelim vise nego s nekim frendicama iz stvarnog zivota.
Moj je spavao savrseno 🥰🥰 nikad dosad tako. Zaspao u 21, buđenje u 3:30 pa u 6 pa u 10. Ekstra!
Za danas imam opak plan. Muž jučer predložio da se izdojim i da nas dvoje včrs uživamo uz vinčeko na balkonu kad malac zaspi. Ko da je čitao na forumu one nase planove i sakupljanju uz vino hahah
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
NevaEva,Blossom,preslatki su🥰 Moj ima podbradak po novom🙈😂Papice mu nikad dovoljno.
Girl,ja sam dobila danas 2 sata slobodno,idem s curama na kasni rucak,ranu veceru. A jok,necu popit nesto😂 Saljem slicicu🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji