Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MissGraz
    27. Svibanj 2021. 08:32

Eto svakako se slazem sa onom voli svoje, postuj tuđe. Pa pri tom mislim da nema razloga ulaziti u to zasto neko place i na izmaku je snaga, a neko ne i s cime to ima veze. Svako ima svoje, no hard feelings. 😇
    .
    Ugodan dan žene! 🌸 Mi se jos uvijek malo valjamo po krevetu i mazimo… 

• MissGraz
    27. Svibanj 2021. 08:34

Valkris, cestitam i dobro nam dosla! 🌸💛

• ružica
    27. Svibanj 2021. 08:54

MissGrazz, Ines, molim vas zaboravite taj izmišljeni sukob. Pa tu smo da podupiremo Jedna druge kao što jesmo. Pa mene ste vi cure spasile sto puta. Nadam se da i ja nekad pomognem....❤️

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• MissGraz
    27. Svibanj 2021. 09:01

Ruzice nisam mislila da je Ines uputila kritiku meni za Tv, nego druge mame, pa sam htjela reci da se ona ne treba osjecat “prozvano”, jer mislim da cure nisu mislile na nju nego na mene. 
    Svakako, nema sukoba, mi smo uvijek tu da diskutiramo… pogotovo uzivam u tome sa Ines jer je ona temeljita. 😂 
    Ma ljubim vas sve 😘

Emmie
    27. Svibanj 2021. 09:10

MisGraz ti si jedna predivna osoba i jako si mi draga! 😘

• MissGraz
    27. Svibanj 2021. 09:10

Evo slika samo da vidite na sta lici kost na zglobu moje ruke, sve me vise boli… ako se sjecate da sam pisala da sam se udarila. A dr kaze - nista to, proci ce… 🤯 
    https://ibb.co/JsCj5Rc

• MissGraz
    27. Svibanj 2021. 09:14

Emmie

❤️❤️❤️❤️

• MissGraz
    27. Svibanj 2021. 09:17

Emmie

A tek ti meni! ❤️

MareiKate
    27. Svibanj 2021. 09:20

Jutro cure! 
    Da se javi ona koja je zakuhala 😅 namjera nije bila kritika, već informiranje 😁 Tv je prva spomenula Ines pa MissGraz, prvo sam mislila šutit ali sam se vodila onim - možda ne znaju. Ja kažem pa kako tko hoće s tom informacijom. 
    Neva je dobro napisala, neće se desit ništa ekstremno i momentalno, posljedice su dugoročne i nekad nevidljive na prvu, a nekome tko ne obraća pažnju nevidljive uopće.
    Ja sam prije koji tjedan bila u gostima kod suprugove rodice koja živi sa roditeljima i ima svu pomoć i podršku, dakle ne mora kuhati, čistiti ni ništa. I njena mama mi oduševljeno onako usput kaže, mi njemu (ima 4 mjeseca) pustimo crtiće sat vremena i pijemo kavu u miru. Ja nisam ništa rekla jer znam da nisam pozvana da išta kažem jer znam da sve znaju pa svejedno to rade. Ovdje sam se osjetila slobodno reći jer možda netko ne zna. Pa eto ako slučajno nije znao sad zna. 
    Naravno, svatko bira kako će odgajati svoje dijete, ali ono: i mi smo pa nam nije ništa možete okačit mačku o rep u svemu pa tako i ovome. Nekom ne smeta propuh i misli da je izmišljen, a ja se razbolim od propuha u roku keks. Tako i sa svim drugim.

• avama
    27. Svibanj 2021. 09:29

ružica

Dobro jutro mame drage❤️.
    Kod nas ne baš neka noć, budio se, stenjao, grčio, micao.
    Mame recite mi s čime pokrivate mališane? Moj je pod poplunom još koni je pretpao
    I moram ga danas maknuti. Problem mi je što smo na sjeveru i nezgodno je za otvoriti prozor…
    Thera, tako ti I moj, krenuo je grčiti se ima više od mjesec dana i još uvijek traje… ja kad to čujem spavanje je ta mene gotovo..

Mi se pokrivamo s laganom dekicom ali samo malo vise od struka  i to  zataknutom s jedne i druge strane pod njega. Jer se on svaku noc otkrije i pomakne se tako da i dekicu mice. A od jeseni ide u vrecu s nogavicama.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI