Evo slika samo da vidite na sta lici kost na zglobu moje ruke, sve me vise boli… ako se sjecate da sam pisala da sam se udarila. A dr kaze - nista to, proci ce… 🤯
https://ibb.co/JsCj5Rc
MisGraz ti si jedna predivna osoba i jako si mi draga! 😘
A tek ti meni! ❤️
Jutro cure!
Da se javi ona koja je zakuhala 😅 namjera nije bila kritika, već informiranje 😁 Tv je prva spomenula Ines pa MissGraz, prvo sam mislila šutit ali sam se vodila onim - možda ne znaju. Ja kažem pa kako tko hoće s tom informacijom.
Neva je dobro napisala, neće se desit ništa ekstremno i momentalno, posljedice su dugoročne i nekad nevidljive na prvu, a nekome tko ne obraća pažnju nevidljive uopće.
Ja sam prije koji tjedan bila u gostima kod suprugove rodice koja živi sa roditeljima i ima svu pomoć i podršku, dakle ne mora kuhati, čistiti ni ništa. I njena mama mi oduševljeno onako usput kaže, mi njemu (ima 4 mjeseca) pustimo crtiće sat vremena i pijemo kavu u miru. Ja nisam ništa rekla jer znam da nisam pozvana da išta kažem jer znam da sve znaju pa svejedno to rade. Ovdje sam se osjetila slobodno reći jer možda netko ne zna. Pa eto ako slučajno nije znao sad zna.
Naravno, svatko bira kako će odgajati svoje dijete, ali ono: i mi smo pa nam nije ništa možete okačit mačku o rep u svemu pa tako i ovome. Nekom ne smeta propuh i misli da je izmišljen, a ja se razbolim od propuha u roku keks. Tako i sa svim drugim.
Dobro jutro mame drage❤️.
Kod nas ne baš neka noć, budio se, stenjao, grčio, micao.
Mame recite mi s čime pokrivate mališane? Moj je pod poplunom još koni je pretpao
I moram ga danas maknuti. Problem mi je što smo na sjeveru i nezgodno je za otvoriti prozor…
Thera, tako ti I moj, krenuo je grčiti se ima više od mjesec dana i još uvijek traje… ja kad to čujem spavanje je ta mene gotovo..
Mi se pokrivamo s laganom dekicom ali samo malo vise od struka i to zataknutom s jedne i druge strane pod njega. Jer se on svaku noc otkrije i pomakne se tako da i dekicu mice. A od jeseni ide u vrecu s nogavicama.
Pupetta, i mene zanima taj skok u razvoju u 3 mj. Usli smo neki dan u 3 mj. i svaki dan ocekujem. 😂 doduse, bas taj dan kad je napunila 3 mj bio je teeeezak dan, mozda je to bio prvi skok. 😅
.
Prijavljujem da moja curka jutros hvata i trudi se dobaviti igrackice u baby gymu! To nije prije radila! 💪🏻
Ruzice, ti si iz mog kraja, pa predpostavljam da ni u sred crne zime sobu ne grijete. 😂 moja je sad pod minky dekicom (onom malo debljom, toplom, skoro dodje ko poplun), jer nam je soba sjeverno i nema sunca, pa je hladnija, a s obzirom da sebe jos pokrivam onda mi je logicno da trebam i nju… ali sam joj skinula carape i ne nosi vise bodi dugih rukava ispod pidjamice nego na bretele. Sad sam ju preko dana skinula isto u kratki rukav, ispod ima bodi na bretele, preko majicu kratkih rukava, tajice i lagane carapice… nekad joj tokom dana skinem carapice ako vidim da se unervozila, a ne znam sta je… i obicno se smiri jer joj vjer. bude vruce…
Di nam je Mom? Kad cemo na kavu uz more?
Tko je jos iz Splita ili blizu Splita? 🌸
Jutros opet spamam, oprostite!
PITANJE - moja cura ima crvenu kozicu ispod vrata, kao da je upaljeno, posto bljucka, a debeljuca je, predpostavljam da tu udje ta “vlaga” i od toga pocrveni. Cistim to fizioloskom, posusim dobro i mazem svako drugi dan kremom za crvenilo koze kod beba koja je bas namijenjena za te “pregibe”… prodje trenutno, tipa par sati vidim povuklo se i onda opet nakon nekog vremena vidim pocrvenilo je… baberine ne trpi, predpostavljam jer je to tu iritira, non stop pazim da joj je suho tu, ali evo stalno isto… je li tko imao slican problem i kako ga rijesava? To je ono kao kad se deblje osobe znoje na nekom mjestu pa im je koza tu kao upaljena, ne znam kako da objasnim. 😅 vidim da je to ne boli, jer kad joj cistim i mazem, ne buni se, dapace smije se i uziva… ali svejedno bi se toga htjela rijesit ili nac neki nacin kako to tretirat da se ne pojavljuje prije nego vrucine dodju.
Curke,kakvi su to obicaji da dok je babinje se nikam ne smije? Kao bebu ne smijem nikam vodit,ne smijem s bebom na terasu na kavu, ne smijem ja po ducanima ici..
Jel se vi tog drzite?
Ja neki dan skocila u ducan, muz cuvao bebu.. sretne me jedna zena i kaze da kaj ja radim u gradu u ducanu,da je meni mjesto uz bebu sve dok babinje ne prode🤔 a ja bi s njom u kolica na terasu na kavu na sunce, lijepo je vrijeme vani, dosadno mi je stalno ju u dvoriste voditi😅 pa sutra imamo vec 3 tjedna,vec smo velike🥰
Jutro, drage mame! ❤
EmEn javi nam se, falis Mom bi nam isto dobro dosla sa svojim humorom
MissGraz ljubim te i slazem se sa svime sto si navela Kod ovakvih situacija se odmah sjetim Rh faktora
Inace, ja sam iz Zadra, al potegnut cu ja valjda i do Splita za kavicu
MareiKate previse si nam racionalna, kad ti nesto kazes uvijek neki nered salim se naravno, slazem se s tobom 100%
Ruzice ja pokrivam tankom dekicom i isto kao Avama napravim. Imam i ljetnu vrecu bez nogavica pa cemo uskoro u nju
Baby P 03/21 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji