Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivyyyy
    05. Srpanj 2023. 14:36

Ni ja ne znam kad i da li mi je bila uopce ovulacija, jer nazalost niti imam iscjedak kao svi u O niti nista, al mi smo ovaj mj hopsali skoro svaki ili svaki drugi dan bez opterecenja.. a sad ostalo je sve u Bozjim rukama i Bozjoj volji😊🙏 

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Donna2022
    05. Srpanj 2023. 16:54

Lunolina

Ja sam 18. dc i 6.dpo, nemam nikakvih simptoma.
    U petak zarucnik ide na spermiogram 🥳 i ako ovaj ciklus ne bude dobitan, idem ja kod ginekologice da mi kaze sto nam je ciniti dalje.

Lunolina, ukoliko spermiogram ne bude idealan nemoj past u depru, javi pa cu ti napisati preporuke suplemenata, MM popravio jako brzo i dobili plusic🥰

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

Ivyyyy
    05. Srpanj 2023. 19:07

Mi smo danas imali odnose, prvo smo se smijali ko budale, drugo nista mi nije pasalo, jajnici me boljeli😂😂 mozda mi je tek danas O 🤔🤪😂

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Lejla97
    05. Srpanj 2023. 19:08

Pozdrav zene🤗 citam ja tu o ovim trakicama i nikako da skuzim kak to ide, ja sam narucila neke sa gravida stranice, no nisam jos koristila, hvatali smo ovulaciju po kalendaru i kad sam osjetila bolove i tak vec drugi mjesec.. dobivam svakih 29-30 dana, kako koji mjesec tako da 10.7 se nadam ne dobiti.. pokrili smo dane jer je taman decko bio doma posto dolazi vikendom, tako da 4 dana za redom smo rjesili, drzite fige🤞🏼 prekosutra imam redovan pregled kod ginekologice , mozda budu neke dobre vijesti.. ili mozda sutra napravim test od nestrpljivosti😅😅

28👱🏻‍♀️ 45🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

Lunolina
    05. Srpanj 2023. 19:08

Donna2022

Lunolina

Ja sam 18. dc i 6.dpo, nemam nikakvih simptoma.
    U petak zarucnik ide na spermiogram 🥳 i ako ovaj ciklus ne bude dobitan, idem ja kod ginekologice da mi kaze sto nam je ciniti dalje.

Lunolina, ukoliko spermiogram ne bude idealan nemoj past u depru, javi pa cu ti napisati preporuke suplemenata, MM popravio jako brzo i dobili plusic🥰

Hvala ti! Svakako javim nalaze, vjerujem da su nalazi isti dan ili eventualno iduci dan jer ce uzorak donijeti oko 12 (odnosno u ponedjeljak buduci je vikend).
    Cak se nekako i nadam nekoj blagoj anomaliji koja ce se lako ispraviti. Ako bude sve okej, tek ce me onda uhvatiti briga - zasto nam ne uspijeva kad pokrijemo svaku ovulaciju.

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

sisy
    05. Srpanj 2023. 20:57

Drage moje, nije baš lako ostati u drugom stanju, treba se tu mnogo faktora poklopiti, uredna O, zdrava jajna stanica, mnooogo spermića (laž je da je dovoljan jedan, jer kada veliki broj spermija opkoli JS oni zajedno otapaju njezinu opnu, i gdje se opna istopi taj jedan ulazi i kraj priče), manjak stresa (danas je to teško), svi hormoni na nivou, opustenost, zdrav život, prehrana...
    E sad dolazimo do onih kontradiktornosti, kako ovisnice o drogama, alkoholu i slično zatrudne, kako su žene u jeku rata, silovane i slično ostajale trudne, kako žene u nerazvijenim zemljama bez hrane i vode uspiju zatrudniti...
    Kako je neplodnost danas uzela maha, mislim da će se uskoro plodni muskarci i žene držati u rezervatima.

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

Lejla97
    05. Srpanj 2023. 21:20

sisy

Drage moje, nije baš lako ostati u drugom stanju, treba se tu mnogo faktora poklopiti, uredna O, zdrava jajna stanica, mnooogo spermića (laž je da je dovoljan jedan, jer kada veliki broj spermija opkoli JS oni zajedno otapaju njezinu opnu, i gdje se opna istopi taj jedan ulazi i kraj priče), manjak stresa (danas je to teško), svi hormoni na nivou, opustenost, zdrav život, prehrana…
    E sad dolazimo do onih kontradiktornosti, kako ovisnice o drogama, alkoholu i slično zatrudne, kako su žene u jeku rata, silovane i slično ostajale trudne, kako žene u nerazvijenim zemljama bez hrane i vode uspiju zatrudniti…
    Kako je neplodnost danas uzela maha, mislim da će se uskoro plodni muskarci i žene držati u rezervatima.

Da istina.. kad pogledas, rijetko tko zivi bez stresa danas.. meni je ginekolog rekao da imam policisticke jajnike i da sam predebela, a ostala sam trudna kad smo krenuli pokusavati odmah, na prvim plodnim danima. 
    Nakon poroda ginekologica rekla da sam preplodna i da pazim.. zivot mi je odredio drugaciji put i imam drugog zivotnog partnera koji je stariji od mene, ali ne znam kakvo je stanje s njim, sve to ima utjecaja, nije samo do zene.. ja se nadam da nesto bude, ali nije to samo tako da..
    Ja se samo osjecam cudno i napuhnuto, i od ponedjeljka imam probadanja u jajinicima.. pa ono neki mali tracak nade je ipak tu🤞🏼🤞🏼

28👱🏻‍♀️ 45🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

sisy
    05. Srpanj 2023. 21:36

Kod mene nesto poput tebe, s drugim partnerom evo pokušavam i ne ide, a oboje imamo djecu iz prvog braka. Prvu trudnoću ostvarila odmah kada sam htjela, mada tada sam bila mlada i nekako je sve valjda bilo u boljem stanju nego sada. 
    Uvijek ima potpomognuta, ako ne bude išlo ovako, bit će valjda.

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

• eni233
    05. Srpanj 2023. 22:11

A ja nisam baš mlada a nisam ni prestara meni je 34 i zdrava sam/smo pa nam ne ide .. i neznam dali je preopterećenost ili nešto deseto neznam… mada ja ne vjerujem u te price da prevelika zelja ubije sve , prije bi rekla da treba kako kaže sisy se poklopiti miljun faktora pa da se ostane trudan . Ja neznam , čekam mengu i to je to jer  znam da ništa niti ovaj mjesec jer predosjećam da je tako , a mene osjećaj nikad ne vara .. valjda ću jednom ugledat svoj plus nadam se ali eto ! Držim palčeve za sve vas koje čekate barem da se zbog vas veselim ako već za sebe ne mogu .. oko mene svi trudni , i imaju djecu a ja još ništa .. ali valjda tako to bude 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Lunolina
    06. Srpanj 2023. 06:51

Jucer sam putovala s kolegicom s posla i provele smo cijeli dan skupa i zena me cijeli dan davila s pricom da mi je vrijeme da ostanem trudna i da ne smijem cekati jer sto ako necu moci odmah ostati trudna. A ja sutila jer pikira moju poziciju i bilo bi joj idealno da se maknem na godinu dana ili vise.
    Borila sam se sama sa sobom da ju ne bacim kroz prozor auta😂

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.