Dobrodosla Ketyx!Nadam se da ces uskoro ugledati plusic🥰
Ja sam isto narucila trakice s Allyja kad sam prvi puta krenula pratiti trakicama i nisu mi bile dobre, takodjer nisu pokazivale peak, a ovulacije sam osjecala i imala sluz. Meni su se najbolje pokazale trakice One step, a i puno cura tu ih je koristilo. Skines si aplikaciju Premom i u njoj ucitavas trakice i aplikacija ti izbaci peak (iako se lako prepozna i “golim okom” ali ovo je jos detaljnije).
Sretno!🍀
Hvala Donna! Idem vidjeti gdje se mogu kupiti i skinut aplikaciju pa da budem spremna za iduci ciklus :)
Ja sam narucila preko stranice Minibox, dosle su mi u roku nekoliko dana, zadovoljna sam 👌 ja sam sutra 10dpo, razmisljam da ujutro pisnem test, iako znam da je rano 😬😬
Sačekaj još malo .. 12 nabolje o tako ćeš znati sa sigurnošću dali jesi ili nisi 🩷 i sretno , držim palčeve da je pozitvno 💪 jel imaš kakvih simptoma ?
Pokusat cu izdrzat 😬 nista posebno, dva dana sam imala malo kremastiji iscjedak, sise malo bole, ali nista puno drugacije od svakog prethodnog mjeseca 🙄
Petra ja znam kako ti je, meni je dns 18 dc i toliko me boli desna strana ledja i jajnik, da sam ja htjela ujutro sutra raditi test a ni ne znam jel mi O bila😂😂😂 nesto me spucalo ovaj mj, ne pratim kao nista, a nije mi dosad ni palo na pamet da tako rano test radim🤦♀️🤦♀️😂😂
Meni je 22dc, mozda i pisnem ujutro, pa ko ga sljivi 🤣🤣 ja sam pratila lh trakicama al sam i ja opustena... osim sto su mi prije koji dan dvije prijateljice otkrile da su trudne (4t i 6t). Od srece i istovremene muke, mozda pisnem sutra 😬🤷🏻♀️🤣

👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Kod nas nista novo, danas 10dc, inače je ovo dan kada ja ovuliram, danas sluzi kao u priči, pa evo možda konačno jednom bude i kasnije ovulacija. Pokrivamo bez opterećenja, svako drugi dan, počeli na 8dc, pa šta bude.
Ovaj mj stvarno nisam opterećena i nista ne pratim, osim što vidim sluz kada sam na WCu i to je to. Bolova nikakvih nemam niti išta.
Hopsajte i nadajmo se najboljem 🤞

👩 29 👨 30
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
I meni samo iskace po fejsu i inatagramu, svi trudni nesto 🫣 bit cemo i mi hajdeee pozitiva 🤞😊
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
AMH 5.39
👱🏻♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
09/25 TESA + daljnje konzultacije
Dobrodosla Ketyx!Nadam se da ces uskoro ugledati plusic🥰
Ja sam isto narucila trakice s Allyja kad sam prvi puta krenula pratiti trakicama i nisu mi bile dobre, takodjer nisu pokazivale peak, a ovulacije sam osjecala i imala sluz. Meni su se najbolje pokazale trakice One step, a i puno cura tu ih je koristilo. Skines si aplikaciju Premom i u njoj ucitavas trakice i aplikacija ti izbaci peak (iako se lako prepozna i “golim okom” ali ovo je jos detaljnije).
Sretno!🍀
Hvala Donna! Idem vidjeti gdje se mogu kupiti i skinut aplikaciju pa da budem spremna za iduci ciklus :)
Ja sam narucila preko stranice Minibox, dosle su mi u roku nekoliko dana, zadovoljna sam 👌 ja sam sutra 10dpo, razmisljam da ujutro pisnem test, iako znam da je rano 😬😬
Sačekaj još malo .. 12 nabolje o tako ćeš znati sa sigurnošću dali jesi ili nisi 🩷 i sretno , držim palčeve da je pozitvno 💪 jel imaš kakvih simptoma ?
Pokusat cu izdrzat 😬 nista posebno, dva dana sam imala malo kremastiji iscjedak, sise malo bole, ali nista puno drugacije od svakog prethodnog mjeseca 🙄
Petra ja znam kako ti je, meni je dns 18 dc i toliko me boli desna strana ledja i jajnik, da sam ja htjela ujutro sutra raditi test a ni ne znam jel mi O bila😂😂😂 nesto me spucalo ovaj mj, ne pratim kao nista, a nije mi dosad ni palo na pamet da tako rano test radim🤦♀️🤦♀️😂😂
Meni je 22dc, mozda i pisnem ujutro, pa ko ga sljivi 🤣🤣 ja sam pratila lh trakicama al sam i ja opustena… osim sto su mi prije koji dan dvije prijateljice otkrile da su trudne (4t i 6t). Od srece i istovremene muke, mozda pisnem sutra 😬🤷🏻♀️🤣
Meni isto 22dc ali meni su ciklusi 32/33 … ali ja nisam ništa pratila , tako da pojma nemam a i ne mislim raditi test bez da mi kasni M , meni se sve pomjesalo ovaj mjesec prošli mi plodni dani a da nisam ni skužila da jesu po aplikaciji a ovako pojma nemam dal sam ovulirala ili ne i kad 😨🤷♀️🤷♀️🤷♀️

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Meni danas 22. DC (cca 7dpo) menga dolazi negdje od 28. do 32./33.dana. Lagani menga bolovi što je i normalno. Ostalo ništa tako da ni ovaj mjesec nema ništa. A dobro nisam ni htjela ovaj mjesec jer bi bila zimska beba a ja ipak više volim proljeće. 🌷🌳🌺🦋🐞
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Meni danas 22. DC (cca 7dpo) menga dolazi negdje od 28. do 32./33.dana. Lagani menga bolovi što je i normalno. Ostalo ništa tako da ni ovaj mjesec nema ništa. A dobro nisam ni htjela ovaj mjesec jer bi bila zimska beba a ja ipak više volim proljeće. 🌷🌳🌺🦋🐞
Ja sam 23dc, 10dpo... test negativan. M stize za 4-5 dana... idemo u iduci mjesec. Tuzna sam, ali trudim se razmisljati da ce sve doci u svoje vrijeme kada Bog odluci 🤞🙏 sretno svim curama 🍀

👩 29 👨 30
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Ja sam 23dc, 10dpo… test negativan. M stize za 4-5 dana… idemo u iduci mjesec. Tuzna sam, ali trudim se razmisljati da ce sve doci u svoje vrijeme kada Bog odluci 🤞🙏 sretno svim curama 🍀
Pa jos nista nije gotovo, imas jos 5 dana do M, moze biti svasta, ne odustaj🥰
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
AMH 5.39
👱🏻♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
09/25 TESA + daljnje konzultacije
Pozdrav, danas mi je 9-i dan ciklusa. Inače imam neuredne cikluse zbog policističnih jajnika. Imam curicu od 6 godina i jedan spontani prije 2 godine. Opet pokušavamo ostati trudni. Kupila sam testove za ovulaciju u Millera i danas testirala i pokazalo mi dvije crte s obzirom da je jedna svijetlija od druge, ali se uredno vidi. Znači li to da trenutno imam ovulaciju ili da će uskoro doći? Prvi put se susrećem sa ovim testovima pa stvarno nemam pojma šta i kako dalje.
Pozdrav, danas mi je 9-i dan ciklusa. Inače imam neuredne cikluse zbog policističnih jajnika. Imam curicu od 6 godina i jedan spontani prije 2 godine. Opet pokušavamo ostati trudni. Kupila sam testove za ovulaciju u Millera i danas testirala i pokazalo mi dvije crte s obzirom da je jedna svijetlija od druge, ali se uredno vidi. Znači li to da trenutno imam ovulaciju ili da će uskoro doći? Prvi put se susrećem sa ovim testovima pa stvarno nemam pojma šta i kako dalje.
Najbolje vam je instalirati aplikaciju Premom, tamo postavite sliku testa i ocita vam se razina lh. Ovulacija nastupa 12-36h nakon sto vam testna crtica bude jednako jaka (pozeljno tamnija) od kontrolne. Ako je svjetlija znaci da ce uskoro doci... ali bitno je u pocetku piskiti barem 2 puta u danu da vidite hoce li tamniti ili ne

👩 29 👨 30
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Nije pozitivno dok testna linija nije kao kontrolna ili čak i jača. Kada trakica bude pozitivna ovulacija nastupa kroz 12 do 24 sata. I ja pratim preko Premom aplikacije pa ti ona sama označi kad je peak (pozitivna trakica).
S obzirom da nekad znaš dosta trakica potrošiti najbolje i isplativije ti je naručiti One Step iz Miniboxa ili još jeftinije preko Ali expressa ili tako neke stranice. Ja sam uzela 100 komada za kojih 150kn. A u Miniboxu dok sam uzimala možda je i dalje 3kn po komadu pa za 100 kom bude 300kn.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji