Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eni233
    06. Srpanj 2023. 17:32

Mašnica_22

eni233

Mašnica_22

Cure čitam vas i moram se nadovezati na aktualnu temu. Ispred jednog štanda dok smo drugarica i ja čekali red za kuhano vino, oko nas jedno 10-ak ljudi, upita ona mene malo povišenim tonom "pa kad ce beeebaa?". U tom momentu mi je došlo da plačem, ljudi gledaju u mene jer su naravno svi oko nas čuli. Inače ona je neplanirano ostala trudna i sigurno da misli da je tako lako kod svih. Mislim samo da su ti ljudi, koji ispituju takve stvari, jednostavno neinformisani dovoljno i možda malo ograničeni. Imala sam jos sličnih situacija, ali ova sa njom je pobijedila.

Baš mi je žao što moras i ti kroz to prolaziti , ali vjeruj mi sigurno ćeš kad tad ugledati svoj plus 🥰 i sve ostale žene koje prolaze kroz isto na ovom forumu želim vam da se što prije ispuni željena trudnoća 🤍🤍

Ja sam svoj plus ugledala, samo se molimo da sve ostane uredu 😊. Vama svima želim isto, jedna drugu najbolje razumijemo. A nažalost, samo kada odete u neku kliniku za neplodnost vidite koliko je tamo parova, i svi sa istim ciljem. To je u danasnje vrijeme tako, ali opet i medicina je uznapredovala, pa kod većine parova na kraju bude pozitivan ishod.

❤️❤️❤️❤️

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
    9.6.2025- ET
    1. Beta -570.1
    2..Beta -2244.0
    9.7. Uvz- imamo ❤️

Bebolina2024
    06. Srpanj 2023. 19:37

To mi je fascinantno kako ljudi vole brinuti tuđu brigu. Hoću li imati djece ili ne nikoga se izvan moja 4 zida ne tiče. Isto tako hoću li imati 1 ili 10 i to se nikoga ne tiče jer sve ćemo ih muž i ja odgajati, paziti, financirati.... Baš vole zabadati nos u tuđi život. Srećom ja sam starija i imam dijete pa su mene otpisali pa ne slušam takva pitanja. Jer i to je naša privatnost i ja biram sama hoću li kome reći ili ne. Nitko ni od mojih ni muževih ne zna ni da radimo na tome niti da smo krenuli s postupcima. U 8. mjesecu idemo opet u stimulirani i nadamo se da ćemo imati više sreće.
    Cure držite se i nadam se da ćemo sve uskoro dočekati svoj plusić 🤗
    Tratinčice kad ti imaš UZV?

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Tratinčica123
    06. Srpanj 2023. 20:34

Cure moje, takvih pitanja je uvijek puno. Ja radim u kozmetičkom salonu gdje većinu klijentica dobro poznajem i skoro svaka si daje za pravo pitati s vremena na vrijeme jel ima šta novo na tu temu, jel planiramo dijete i kad planiramo. 
    Ja samo odgovorim- punom parom radimo na tome, kad i je tako. S vremenom čovjek ogluši na takva pitanja, a zaista imamo i pravo ignorirati ako ne želimo odgovoriti.🤗🤗 sretno svima!!
    .
    Bebolina, u četvrtak imam uzv, ako sve bude u redu, krećemo s mojom M koja stiže 22.7 🙏🙈
    Vi krećete u 8 mj? Brzo će sad i to. 🤗

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Donna2022
    06. Srpanj 2023. 20:39

Moram se i ja nadovezati na temu. Meni je frendica od muza iz djetinjstva digla tlak na milion sa slicnim komentarima. Moja kuma i ona rade skupa i kuma cula od kolegice s posla da je ova komentirala kako ne razumije ljude koji se ozene a nemaju djecu (btw ona dobila dijete nakon 3 god braka ali to je valjda ok), i onda jos spominje mene i muza imenima i kao cudi nam se, imamo vec koju godinu a ne zelimo dijete.
    I ta zena pita moju kumu- kaze nasa imena i pita “sta nije to ona tvoja frendica?” I to joj preprica. Kuma popozdila.
    Pozelenila sam, svasta bi joj bila rekla, suzdrzala sam se samo radi kume jer ju kolegica molila da ne govori.
    Strasno kako ljudi zabadaju nos gdje mu nije mjesto. Jos kad to napravi zena koja je sama prosla neko vrijeme dok je ostala trudna, nije joj islo glatko- pa mozes pretpostaviti da postoji neki problem. Mah.. evo sad se nazivciram kad se sjetim🤪

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

• eni233
    06. Srpanj 2023. 21:18

Donna2022

Moram se i ja nadovezati na temu. Meni je frendica od muza iz djetinjstva digla tlak na milion sa slicnim komentarima. Moja kuma i ona rade skupa i kuma cula od kolegice s posla da je ova komentirala kako ne razumije ljude koji se ozene a nemaju djecu (btw ona dobila dijete nakon 3 god braka ali to je valjda ok), i onda jos spominje mene i muza imenima i kao cudi nam se, imamo vec koju godinu a ne zelimo dijete.
    I ta zena pita moju kumu- kaze nasa imena i pita “sta nije to ona tvoja frendica?” I to joj preprica. Kuma popozdila.
    Pozelenila sam, svasta bi joj bila rekla, suzdrzala sam se samo radi kume jer ju kolegica molila da ne govori.
    Strasno kako ljudi zabadaju nos gdje mu nije mjesto. Jos kad to napravi zena koja je sama prosla neko vrijeme dok je ostala trudna, nije joj islo glatko- pa mozes pretpostaviti da postoji neki problem. Mah.. evo sad se nazivciram kad se sjetim🤪

Takve su najgore , sebe ne vide , a sve okolo si daju na pravo kritizirati  i prave se pametne ! 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
    9.6.2025- ET
    1. Beta -570.1
    2..Beta -2244.0
    9.7. Uvz- imamo ❤️

Aneee
    06. Srpanj 2023. 22:46

Pozz 🤗🤗 evo i mene kad je prošao godišnji i rodendani i slične stvari sad da se I ja javim 😅 
    Danas na 21dc peak, pokrivamo svaki drugi dan ovaj ciklus pa da i to probamo 🤭 godina i pol pokušavanja već iza nas 🤦🏼‍♀️ 
    Ali sad unazad par ciklusa uvijek osjetim O. Krene jači iscjedak i onda bol u janiku bude baš tako jaka skoro kao menga bolovi, nez jel nekome još tako? Bol bude baš 2 dana prije peaka, tako da ne potrosim više od 3 trakice da uhvatim peak 😅 
    A što se tiče tema, dosta mojih prijatelja zna da pokušavamo duže pa čak i neki od kolega s posla, tako da nemam baš nekih glupih ispada i pitanja oko toga 😅
    Kad samo radili na prvoj bebi me najviše zivciralo kad bi rekli opusti se i bit će 🤦🏼‍♀️ ovaj put mi jos niti jedan put to netko nije rekao, ali i opušteni smo što se toga tiče ovaj put puno vise, pa opet ništa 🤷🏼‍♀️

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Bebolina2024
    07. Srpanj 2023. 06:44

Tratinčica123

Cure moje, takvih pitanja je uvijek puno. Ja radim u kozmetičkom salonu gdje većinu klijentica dobro poznajem i skoro svaka si daje za pravo pitati s vremena na vrijeme jel ima šta novo na tu temu, jel planiramo dijete i kad planiramo.
    Ja samo odgovorim- punom parom radimo na tome, kad i je tako. S vremenom čovjek ogluši na takva pitanja, a zaista imamo i pravo ignorirati ako ne želimo odgovoriti.🤗🤗 sretno svima!!
    .
    Bebolina, u četvrtak imam uzv, ako sve bude u redu, krećemo s mojom M koja stiže 22.7 🙏🙈
    Vi krećete u 8 mj? Brzo će sad i to. 🤗

Mi bi svakako trebali u 8. I računam s tim. Čekam M i oko 26.DC moram doći na UZV da vidi jel sve u redu bez cisti i tako nekih stvari. Ja računam da je sve ok, do sada nisam imala ciste pa se nadam da neće se sad koja pojaviti kao za peh, i da krećemo.
    Tebi želim sreću na UZV i da možeš i ti po svoju bebu. Nadam se da će i Anchyyy uskoro na Fer. Sretno cure!
    Aneee sretno u pokrivanju.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Ivyyyy
    07. Srpanj 2023. 07:11

Meni je danas 24 dc, tipicni PMS simptomi, nista sto ovih mj nisam imala.. malo sam razocarana jer sam potajno ocekivala ovaj mj plusic zbog MM rockasa, al Boze moj kaj sad😏 
    Od danas smo na GO, pa vam svima zelim sve najjjjj i drzim 🤞🤞 za plusice, uspjesne postupke i sve sto vas/nas vodi do bebaca🥰🤗

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
    👱🏻‍♂️28- azoospermija
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu

Aneee
    07. Srpanj 2023. 09:24

Ivyyyy

Meni je danas 24 dc, tipicni PMS simptomi, nista sto ovih mj nisam imala.. malo sam razocarana jer sam potajno ocekivala ovaj mj plusic zbog MM rockasa, al Boze moj kaj sad😏
    Od danas smo na GO, pa vam svima zelim sve najjjjj i drzim 🤞🤞 za plusice, uspjesne postupke i sve sto vas/nas vodi do bebaca🥰🤗

A koji si dpo? Jer evo i ja tek 22dc, ali tek ovuliram 😆
    Tako da dok M ne dođe ima nade

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Lunolina
    07. Srpanj 2023. 10:31

Danas sam 9. DPO i napravila sam test cisto jer mali ide na spermiogram pa da ne bi bilo da se nesto kuha :)

Uzela sam onaj visoko osjetljivi test - bijel kao snijeg 😂
    Cervix je nisko i temperatura je niska tako da nista, ali dobro, vidjet cemo sto spermiogram kaze. Jedva cekam nalaze!! Kao da cu dobiti na lotu, a ne dobiti nalaze spermiograma🙈

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.