Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eni233
    06. Srpanj 2023. 08:23

Lunolina

Jucer sam putovala s kolegicom s posla i provele smo cijeli dan skupa i zena me cijeli dan davila s pricom da mi je vrijeme da ostanem trudna i da ne smijem cekati jer sto ako necu moci odmah ostati trudna. A ja sutila jer pikira moju poziciju i bilo bi joj idealno da se maknem na godinu dana ili vise.
    Borila sam se sama sa sobom da ju ne bacim kroz prozor auta😂

Takve su mi katastrofa .. bas nepristojno ! Smatram da nitko ne treba nikog savjetovati o takvim stvarima jer neznaš s čime se osoba bori zapravo .. ali ljudi nikako da shvate da gledaju svoja posla 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Lunolina
    06. Srpanj 2023. 09:15

eni233

Lunolina

Jucer sam putovala s kolegicom s posla i provele smo cijeli dan skupa i zena me cijeli dan davila s pricom da mi je vrijeme da ostanem trudna i da ne smijem cekati jer sto ako necu moci odmah ostati trudna. A ja sutila jer pikira moju poziciju i bilo bi joj idealno da se maknem na godinu dana ili vise.

Takve su mi katastrofa .. bas nepristojno ! Smatram da nitko ne treba nikog savjetovati o takvim stvarima jer neznaš s čime se osoba bori zapravo .. ali ljudi nikako da shvate da gledaju svoja posla

Da. Nikad, ali mi nikad nece biti jasno zasto ljudi namecu svoja misljenja. Bila sam tako ljuta dok mi je pricala SATIMA o tome kako trebam poceti raditi na djeci.
    Od kud joj pravo…

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• eni233
    06. Srpanj 2023. 10:36

Lunolina

eni233

Lunolina

Da. Nikad, ali mi nikad nece biti jasno zasto ljudi namecu svoja misljenja. Bila sam tako ljuta dok mi je pricala SATIMA o tome kako trebam poceti raditi na djeci.
    Od kud joj pravo…

Ljudi nikako da nauče gledati svoja posla ! Meni isto znaju reci šta ti čekaš ? Ovo ono i jednom sam od ljutnje rekla da nemogu imati djece i onda je nastao muk , da vidiš da me više nikad nitko ne pita išta 🤣🤣🤣🤣🤣

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Petra110622
    06. Srpanj 2023. 10:47

Ljudi ne razmisljaju da s takvim pitanjima samo stavljaju sol na ranu. Ja konobarim u jednom restoranu sezonski, jucer bivsi voditelj dolazi i preko cijelog restorana vice: "pa u braku si godinu dana, sta cekas vise da rodis dite?" . Muk. Svi gledaju u mene. Mlada sam jos uvijek pa mogu reci sto zelim u obranu, ali nije svjestan da sam ja to jutro ugledala jos jedan minus u nizu i da sam bila na rubu da ga posaljem u tri lijepe 😬😬😬

👩 29 👨 30
    💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
    21.12.'23 zadnja M
    16.1.'24 ➕
    15.2. Imamo otkucaje ❤
    25.4. dječak 👶💙🧸
    19.6. iduci pregled

Lunolina
    06. Srpanj 2023. 12:12

eni233 vidis, iduci put bih mogla dusebriznicima tako odgovoriti😂 (osim u firmi, tu ne planiram uopce komentirati svoje reproduktivne namjere😂).

Petra110622 mogu misliti kako si se morala suzdrzati da mu ne kazes sto ga ide🙈

Ali sve cemo mi dobiti svoj plusic i otici doma lezati i kasnije nunati male bebice😬

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Ivyyyy
    06. Srpanj 2023. 12:30

Lunolina

eni233 vidis, iduci put bih mogla dusebriznicima tako odgovoriti😂 (osim u firmi, tu ne planiram uopce komentirati svoje reproduktivne namjere😂).

Petra110622 mogu misliti kako si se morala suzdrzati da mu ne kazes sto ga ide🙈

Ali sve cemo mi dobiti svoj plusic i otici doma lezati i kasnije nunati male bebice😬

Slazem se, mene recimo na poslu stalno isputuju kad ce, ili me ispituju da li uopce zelimo bebu posto jos nemamo i takve stvari, nekad me isto tako iznerviraju, ja samo kazem kad bude bude, ima vremena i okrenem temu 

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

• eni233
    06. Srpanj 2023. 12:48

Ma katastrofa cure moje , ljudi previše zabadaju nos z tuđa posla ! Nažalost 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

• Mašnica_22
    06. Srpanj 2023. 12:55

Cure čitam vas i moram se nadovezati na aktualnu temu. Ispred jednog štanda dok smo drugarica i ja čekali red za kuhano vino, oko nas jedno 10-ak ljudi, upita ona mene malo povišenim tonom "pa kad ce beeebaa?". U tom momentu mi je došlo da plačem, ljudi gledaju u mene jer su naravno svi oko nas čuli. Inače ona je neplanirano ostala trudna i sigurno da misli da je tako lako kod svih. Mislim samo da su ti ljudi, koji ispituju takve stvari, jednostavno neinformisani dovoljno i možda malo ograničeni. Imala sam jos sličnih situacija, ali ova sa njom je pobijedila. 

👱‍♀️27 PCOS 🧔27 normo
    Ovulacije potvrdjene
    💊 Novalac prenatal
    11/22 missed ab.
    2/23 IUI ❌
    4/23 IUI ➕
    A. 🧸👣
    8/24 ➕️ spontana trudnoca

• eni233
    06. Srpanj 2023. 13:33

Mašnica_22

Cure čitam vas i moram se nadovezati na aktualnu temu. Ispred jednog štanda dok smo drugarica i ja čekali red za kuhano vino, oko nas jedno 10-ak ljudi, upita ona mene malo povišenim tonom "pa kad ce beeebaa?". U tom momentu mi je došlo da plačem, ljudi gledaju u mene jer su naravno svi oko nas čuli. Inače ona je neplanirano ostala trudna i sigurno da misli da je tako lako kod svih. Mislim samo da su ti ljudi, koji ispituju takve stvari, jednostavno neinformisani dovoljno i možda malo ograničeni. Imala sam jos sličnih situacija, ali ova sa njom je pobijedila.

Baš mi je žao što moras i ti kroz to prolaziti , ali vjeruj mi sigurno ćeš kad tad ugledati svoj plus 🥰  i sve ostale žene koje prolaze kroz isto na ovom forumu  želim vam da se što prije ispuni željena trudnoća 🤍🤍

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

• Mašnica_22
    06. Srpanj 2023. 13:48

eni233

Mašnica_22

Baš mi je žao što moras i ti kroz to prolaziti , ali vjeruj mi sigurno ćeš kad tad ugledati svoj plus 🥰 i sve ostale žene koje prolaze kroz isto na ovom forumu želim vam da se što prije ispuni željena trudnoća 🤍🤍

Ja sam svoj plus ugledala, samo se molimo da sve ostane uredu 😊. Vama svima želim isto, jedna drugu najbolje razumijemo. A nažalost, samo kada odete u neku kliniku za neplodnost vidite koliko je tamo parova, i svi sa istim ciljem. To je u danasnje vrijeme tako, ali opet i medicina je uznapredovala, pa kod većine parova na kraju bude pozitivan ishod. 

👱‍♀️27 PCOS 🧔27 normo
    Ovulacije potvrdjene
    💊 Novalac prenatal
    11/22 missed ab.
    2/23 IUI ❌
    4/23 IUI ➕
    A. 🧸👣
    8/24 ➕️ spontana trudnoca

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.