Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eni233
    05. Lipanj 2023. 17:46

medy

Zdravo zenice. Ja sam 5 dpo. Imam lagahne grceve i bolove i gusti bjeli iscjedak. Zanima me da li je koja od vas imala slicno jer sam citala da moze biti znak ugnjezdenja u maternici. Lijep pozz svima

Ja sam to imala .. ali neznam dali je to to bilo , makar ne vjerujem da će ista biti ovaj mj , tako da očekujem menzis .. 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska

• eni233
    05. Lipanj 2023. 17:47

Petra110622

Ivyyyy

Petra110622

Ivyyyy

eni233

https://ibb.co/xX9C7n1Evo moj od jutros na 10dpo, bijel ko snijeg 🤣🤣🤣

Takav je bio i moj u petak 🫣
    Posto ja ne znam kad mi je bila tocno O ( ne znam ni koji sam dpo) meni je u petak popodne bilo negativno.. zato mi je i cudno da mi dva poslje bile mucnine od T i to tako rano, ali molim se Bogu da napokon jeste od toga🙏🙏🙏🙏

Hoces pisnit ujutro? 🤞🙈🙈

Mislim da hocu, ne znam.. imam napade vrucine i onda izmjerim (tjelesna mi je do 37.6) sad ne znam jel sam bolesna hahaha ili sta je.. imam lagane bolove u desnom jajniku, sise su normalne, nikakve promjene ne vidim, malo me bole onako od pazuha prema unutra ali minimalno.. ali do sad sam mjesecima imala sve simptome🫣
    Hoces ti piskiti?🤞🙏

Mislim da i ja hocu… meni sise isto manje bole, ali su teske dosta, meni je bol u lijevom jajniku… iako sam sutra 11dpo, pisnit cu pa sta bude. Lh trakica se jako pojacava, kao da bi sutra/preksutra trebao bit peak 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Da znam da je jedna cura bila spomenula da kad se  LH trakica pojačava da sljedi menzis  uskoro .. da je LH povišen prije menstruacije ..

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 5/2025 Vinogradska

Lunolina
    05. Lipanj 2023. 17:52

eni233

Petra110622

Ivyyyy

Petra110622

Ivyyyy

eni233

https://ibb.co/xX9C7n1Evo moj od jutros na 10dpo, bijel ko snijeg 🤣🤣🤣

Takav je bio i moj u petak 🫣
    Posto ja ne znam kad mi je bila tocno O ( ne znam ni koji sam dpo) meni je u petak popodne bilo negativno.. zato mi je i cudno da mi dva poslje bile mucnine od T i to tako rano, ali molim se Bogu da napokon jeste od toga🙏🙏🙏🙏

Hoces pisnit ujutro? 🤞🙈🙈

Mislim da hocu, ne znam.. imam napade vrucine i onda izmjerim (tjelesna mi je do 37.6) sad ne znam jel sam bolesna hahaha ili sta je.. imam lagane bolove u desnom jajniku, sise su normalne, nikakve promjene ne vidim, malo me bole onako od pazuha prema unutra ali minimalno.. ali do sad sam mjesecima imala sve simptome🫣
    Hoces ti piskiti?🤞🙏

Mislim da i ja hocu… meni sise isto manje bole, ali su teske dosta, meni je bol u lijevom jajniku… iako sam sutra 11dpo, pisnit cu pa sta bude. Lh trakica se jako pojacava, kao da bi sutra/preksutra trebao bit peak 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Da znam da je jedna cura bila spomenula da kad se LH trakica pojačava da sljedi menzis uskoro .. da je LH povišen prije menstruacije ..

Koliko znam, LH raste i u slucaju trudnoce i u slucaju M.
    Za trudnocu ne znam iz iskustva, ali za M, ja sam provjeravala i stvarno mi je LH povisen pred M.

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• eni233
    05. Lipanj 2023. 18:05

Da i kod mene tako bude LH pred M povišen , za trudnoću neznam jer nisam do sad imala  . I dva dana prije M imam svijetlo smeđi iscjedak i dan prije me grudi prestanu boljeti tako je kod mene , sad neznam kako je kod drugih cura 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 5/2025 Vinogradska

Petra110622
    05. Lipanj 2023. 21:02

Aniee

Pozdraaaav zene ! Pratim vas neko vrijeme pa rekoh da se i pridruzim :)
    Muz (34) i ja (29) vec evo mozda pola godine pratimo i pokrivamo plodne dane. Ovulacije su mi dokazane i redovne oduvijek, menstruacije stimaju ko skolski sat. Jedinoo nikako da nam se "ulovi". NE iscekujemo M sada u nedjelju. Planiramo put za vikend i jedva cekam da malo skrenem misli sa svakomjesecnim iscekivanjima i izbrijavanjima simptoma 🥴 Od lh trakica sam odustala vise manje, ionako pokrivamo uvijek te dane i po iscjetku i boli znam kada ce biti O. Ja vise uzivam u onim jeftinim hcg trakicama pa da se unaprijed psihicki pripremim za dobivanje vjestice kad vidim da je negativan 😂
    Tko jos (ne)ocekuje M ovaj vikend??

Ja ja (ne)ocekujem 🙈🙏 ali cu pisnit ujutro pa sta bude bude. Sutra ujutro napustamo stan i odlazimo u drugi grad pa mozda to bude potpuno novi pocetak u troje 🤞🙏

👩 29 👨 30
    💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
    21.12.'23 zadnja M
    16.1.'24 ➕
    15.2. Imamo otkucaje ❤
    25.4. dječak 👶💙🧸
    19.6. iduci pregled

Ivyyyy
    05. Lipanj 2023. 21:44

Petra110622

Aniee

Muz (34) i ja (29) vec evo mozda pola godine pratimo i pokrivamo plodne dane. Ovulacije su mi dokazane i redovne oduvijek, menstruacije stimaju ko skolski sat. Jedinoo nikako da nam se "ulovi". NE iscekujemo M sada u nedjelju. Planiramo put za vikend i jedva cekam da malo skrenem misli sa svakomjesecnim iscekivanjima i izbrijavanjima simptoma 🥴 Od lh trakica sam odustala vise manje, ionako pokrivamo uvijek te dane i po iscjetku i boli znam kada ce biti O. Ja vise uzivam u onim jeftinim hcg trakicama pa da se unaprijed psihicki pripremim za dobivanje vjestice kad vidim da je negativan 😂

Ja ja (ne)ocekujem 🙈🙏 ali cu pisnit ujutro pa sta bude bude. Sutra ujutro napustamo stan i odlazimo u drugi grad pa mozda to bude potpuno novi pocetak u troje 🤞🙏

Ovo zvuci toliko lijepo🙏🤞 nadam se da cete biti troje🥰 i ja cu sutra ujutro pisnuti, pa kako bude bude🤩 (dok muz spava, pa da ga iznenadim🤞🙏🤗)

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Petra110622
    05. Lipanj 2023. 22:57

Ivyyyy

Petra110622

Aniee

Ovo zvuci toliko lijepo🙏🤞 nadam se da cete biti troje🥰 i ja cu sutra ujutro pisnuti, pa kako bude bude🤩 (dok muz spava, pa da ga iznenadim🤞🙏🤗)

Onda ujutro javljamo novosti obje, Bogu u ruke sve 🙏🤞❤

👩 29 👨 30
    💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
    21.12.'23 zadnja M
    16.1.'24 ➕
    15.2. Imamo otkucaje ❤
    25.4. dječak 👶💙🧸
    19.6. iduci pregled

Donna2022
    05. Lipanj 2023. 23:08

Cure sretnoo, drzim fige ujutro za lijepe vijesti🤞🏻🍀

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

Bebolina2024
    05. Lipanj 2023. 23:29

Petra i Ivyyy sretno! 🤞🤞🙏🙏
    Tratinčice sretno i tebi sutra. Neka bude lijepa brojka 🤞🙏

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Maus
    06. Lipanj 2023. 00:25

Donna2022

Maus

Zadnji odnos sam imala u četvrtak…znači petak, subota i danas nedjelja..danas sam ulovila peak na trakicama. I sad si razmišljam dali da pričekam do sutra pa da budu bar tri dana apstinencije ili da obavim danas pa opet sutra. Ne znam kako je bolje pošto imamo lošiji spermiogram tj losiju pokretljivost. Što vi mislite? Voljela bi da mi odgovore one žene koje su ostvarile trudnocu pratnjom trakica i sa losijim spermiogramom..znam da takvih ima na forumu. ❤️

Draga Maus, kod nas je idemnticna situacija, imamo malo losiji spermiogram pa se i ja iz mjeseca u mjesec neckam da li svaki dan odnosi ili svaki drugi za vrijeme plodnih dana. Nekako mi bude “steta” kad ulovim peak taj dan propustiti a pogotovo iduci kad je O ako tako padne kad imamo odnos svaki drugi dan. Jucer mi je bila O, pokrili smo utorak, sri i cet nismo, petak jesmo i jucer jesmo, danas necemo, jos cemo sutra, za svaki slucaj, nek se nadje🤣 pa cemo vidjeti da li je taktika urodila plodom🤷‍♀️ ako ne upali drugi mjesec cemo naizmjenicno svaki drugi dan. S losijim spermiogramom, ako je losija pokretljivost kazu da ne bi bilo lose svakih 48 sati, duza apstinencija od toga da ih previse uspori..
    nadam se da ce jedna od taktika upaliti uskoro🙏

Jedna moja rodica 2 godine je pokušavala odnosima svaki drugi dan u plodnim danima...onda kad joj ginekolog rekao da se približava ovulacija .. nikad nije zatrudnjela. U 5 mjesecu ove godine bez pratnje ovulacije i kako je ona rekla samo dva puta su imali odnos "slučajno" i sada je trudna...kad nije ni očekivala ni nadala se

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.