Tratinčica123 sretan put i držim fige, vjerujem da će sve biti super 💪😊🥰
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
I meni je negativno, al ni to nista ne znaci, sve dok ne dodje M, imam vjere 🤞🙏🤗
Mislim da smo prerano napravile testic i da je trudnoća da razina bete pre niska da se može kroz urin , ja ću ponoviti u subotu ako ne dobim test 🥰
Meni je test stvarno bijeli, nema ni naznake druge crtice ni nista (ali ima neki osjecaj u meni, danas sam cak sanjala testove i prvo su mi bili negativni, poslje toga pokazivali 1-2 tj trudnoce🤩🤞)
Ja sam prosli mj dobila 10. , i posto su meni ciklusi inace tako malo duzi i ne znam kad je bila O tocno, ocekujem je od sutra do 11, pa sta Bog da, sve u njegove ruke🙏🥰
I meni je bas bijel, ali mislim da cu pisnit za vikend opet 😬🙈 nadam se pozitivnim testovima svim curama koje cekaju 🤞🙏😍
Pa ja cu vidjeti ako ne dobijem isto cu🤞 meni muz u pon ide na spermiogram, tako da onda imamo sve papire i onda bi ovaj mj vec mogli na konzultacije ako nebude nista🤗🤗
Ja sam zapisana 29.6. na kontrolu kod ginekologice. Ako do tada ne bude, zatrazit cu detaljnije preglede i muza poslati na spermiogram... trebali bi ici van Hrv nakon ljeta pa cisto da reagiram na vrijeme iz predostroznosti 🤷🏻♀️
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
I meni je negativno, al ni to nista ne znaci, sve dok ne dodje M, imam vjere 🤞🙏🤗
Mislim da smo prerano napravile testic i da je trudnoća da razina bete pre niska da se može kroz urin , ja ću ponoviti u subotu ako ne dobim test 🥰
Meni je test stvarno bijeli, nema ni naznake druge crtice ni nista (ali ima neki osjecaj u meni, danas sam cak sanjala testove i prvo su mi bili negativni, poslje toga pokazivali 1-2 tj trudnoce🤩🤞)
Ja sam prosli mj dobila 10. , i posto su meni ciklusi inace tako malo duzi i ne znam kad je bila O tocno, ocekujem je od sutra do 11, pa sta Bog da, sve u njegove ruke🙏🥰
I meni je bas bijel, ali mislim da cu pisnit za vikend opet 😬🙈 nadam se pozitivnim testovima svim curama koje cekaju 🤞🙏😍
Pa ja cu vidjeti ako ne dobijem isto cu🤞 meni muz u pon ide na spermiogram, tako da onda imamo sve papire i onda bi ovaj mj vec mogli na konzultacije ako nebude nista🤗🤗
Ja sam zapisana 29.6. na kontrolu kod ginekologice. Ako do tada ne bude, zatrazit cu detaljnije preglede i muza poslati na spermiogram… trebali bi ici van Hrv nakon ljeta pa cisto da reagiram na vrijeme iz predostroznosti 🤷🏻♀️
Ja sam svoje vec sve obavila, on sad ima termin i onda idemo zajedno na razgovor i u dogovor sa doktoricom za kliniku😊 posto pokusavamo vise od godinu dana sama nam je preporucila sve to pa cemo vidjeti😊
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Držim fige da ste ipak prerano uradile testiće i da će za koji dan pokazati pluseve 🤞🏼🤞🏼🤞🏼
Dok 😡 ne dođe ništa nije nemoguće.
Kakva vi iskustva imate sa plodnom sluzi, meni krene jako rano, odmah od zadnjeg dana M, bistra prozirna rastezljiva sluz, prava plodna.
Ali ipak mi to rano, znam da imam rane ovulacije ali ako mi O pada 10dc i ranije, nema šanse da mogu uopce zatrudniti, em što nije kvalitetna JS, em što endo. nije zadebljan kako treba i još svašta nešto.
Ja sam u zadnjoj trudnoći imala dobitni odnos na 7dc samo taj jedan u tom mjesecu (zato znam), zavrsilo je biokemijskom, vjerojatno jer JS nije bila zrela, očito ako se primilo 7dc da je bila uranjena O oko 9dc najdalje 10dc.
Danas sam 8dc i sluzi imam previše, evo pokrili smo jutros, mada sve i da se oplodi kakve šanse imam da je JS dovoljno zrela, bojim se nikakve. Još uz sve to MM pije lijekove i dobro se ozračio snimanjima u bolnici unazad 2 tjedna…
Ubih ja vas svojim postovima ovdje, ali kome drugom da pričam, čitajte i vrtite očima 🙄
😅
I meni ta plodna sluz počne isto tako rano . Danas mi aplikacija uz pomoć trakica pokazuje ovulaciju i nemam plodne sluzi uopće a imala sam ju posle menstruacije. Danas mi je 15.dan ciklusa prošli mjesec mi je ovulacija bila na 13. dan ciklusa a menstruaciju sam bila dobila na 27 dan.ali mi je sluz bila puno puno prije ovulacije.i prošli mjesec i sad
Ja ne znam jel ova bazalna može lagati ili kod mene to ne djeluje. Danas mi je 27.dc, 15.dpo temperatura se vrti oko 36.7,8 jutros 37.01, danas malo jači menga bolovi a ako M dolazi trebao bi biti pad temperature, prošli mjesec sam imala pad i to dobar pad čini mi se negdje oko 36.4 i onda došla M nakon jednog dana.
Ali baš sam pod stresom jer ako dođe danas ili sutra mogu otkazati konzultacije jer će mi baš ono 12. ili 13. dan biti za vikend pa nema smisla uopće ići.
Sisy jesu tebi dr rekli da ti nije kvalitetna O i jajna stanica radi ranije O? Jer svaka žena je priča za sebe neka ima ciklus 28 dana a neke po 50, 60 dana iščekuju da dođe M. Ja mislim bez obzira kad O bitno je da imaš ovulaciju. Ne znam možda griješim
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Ja ne znam jel ova bazalna može lagati ili kod mene to ne djeluje. Danas mi je 27.dc, 15.dpo temperatura se vrti oko 36.7,8 jutros 37.01, danas malo jači menga bolovi a ako M dolazi trebao bi biti pad temperature, prošli mjesec sam imala pad i to dobar pad čini mi se negdje oko 36.4 i onda došla M nakon jednog dana.
Ali baš sam pod stresom jer ako dođe danas ili sutra mogu otkazati konzultacije jer će mi baš ono 12. ili 13. dan biti za vikend pa nema smisla uopće ići.
Sisy jesu tebi dr rekli da ti nije kvalitetna O i jajna stanica radi ranije O? Jer svaka žena je priča za sebe neka ima ciklus 28 dana a neke po 50, 60 dana iščekuju da dođe M. Ja mislim bez obzira kad O bitno je da imaš ovulaciju. Ne znam možda griješim
Meni ti je dosla M bez pada temperature kad sam bila pod stresom, u protivnom uvijek dodje nakon pada.
Aaaa da nisi mozda trudna? 🤭 zadnji test si radila u subotu, zar ne?
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Nemoj se stresirati unaprid koji dan ce sto biti. Sve oni odrade i vikendima ako je takva situacija 😘 meni su oba aih pala na nedilju, a i kasnije su mi rekli u Zg da ako aspiracija il nesto bitno pada na vikend sve oni to odrade. Obican uzv npr nece nego ces doc dan prije ili kasnije…
Sretnooo ❤️
Ja sam u bolnici, oni ne rade vikendom punkcije i transfere.
Lunolina otpisala sam trudnoću još u subotu. Jer na 12.dpo je morala biti i lijepa crta a kod mene nije bila ni sjena sjenine sjene 😊
Čekam M pa ćemo dalje planirati. Ali taman da i ne idem u postupak u redu je jer bi me mogla zadesiti zimska beba a ja želim ipak proljetnu 😊🙃
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Držim fige da ste ipak prerano uradile testiće i da će za koji dan pokazati pluseve 🤞🏼🤞🏼🤞🏼
Dok 😡 ne dođe ništa nije nemoguće.
Kakva vi iskustva imate sa plodnom sluzi, meni krene jako rano, odmah od zadnjeg dana M, bistra prozirna rastezljiva sluz, prava plodna.
Ali ipak mi to rano, znam da imam rane ovulacije ali ako mi O pada 10dc i ranije, nema šanse da mogu uopce zatrudniti, em što nije kvalitetna JS, em što endo. nije zadebljan kako treba i još svašta nešto.
Ja sam u zadnjoj trudnoći imala dobitni odnos na 7dc samo taj jedan u tom mjesecu (zato znam), zavrsilo je biokemijskom, vjerojatno jer JS nije bila zrela, očito ako se primilo 7dc da je bila uranjena O oko 9dc najdalje 10dc.
Danas sam 8dc i sluzi imam previše, evo pokrili smo jutros, mada sve i da se oplodi kakve šanse imam da je JS dovoljno zrela, bojim se nikakve. Još uz sve to MM pije lijekove i dobro se ozračio snimanjima u bolnici unazad 2 tjedna…
Ubih ja vas svojim postovima ovdje, ali kome drugom da pričam, čitajte i vrtite očima 🙄
😅
I meni ta plodna sluz počne isto tako rano . Danas mi aplikacija uz pomoć trakica pokazuje ovulaciju i nemam plodne sluzi uopće a imala sam ju posle menstruacije. Danas mi je 15.dan ciklusa prošli mjesec mi je ovulacija bila na 13. dan ciklusa a menstruaciju sam bila dobila na 27 dan.ali mi je sluz bila puno puno prije ovulacije.i prošli mjesec i sad
Meni ciklusi budu 24dc što odgovara da imam O na 10dc, što potvrđuje i trudnoća koja se dogodila na 7dc. To je prerano, nista od takve JS, preloša je.
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Pa spomenuo mi je dr jednom da ako je rano O da tesko da ce opstati jer nije zrela dovoljno, a eto imala sam biokemijsku pa i to malo potvrđuje to sve. Bitno jeste da imam ovulacije, ali koliko je to sad od nekog značenja ako se takve JS oplode i ne razvijaju dalje nezz...
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Nemoj se stresirati unaprid koji dan ce sto biti. Sve oni odrade i vikendima ako je takva situacija 😘 meni su oba aih pala na nedilju, a i kasnije su mi rekli u Zg da ako aspiracija il nesto bitno pada na vikend sve oni to odrade. Obican uzv npr nece nego ces doc dan prije ili kasnije…
Sretnooo ❤️
Ja sam u bolnici, oni ne rade vikendom punkcije i transfere.
Lunolina otpisala sam trudnoću još u subotu. Jer na 12.dpo je morala biti i lijepa crta a kod mene nije bila ni sjena sjenine sjene 😊
Čekam M pa ćemo dalje planirati. Ali taman da i ne idem u postupak u redu je jer bi me mogla zadesiti zimska beba a ja želim ipak proljetnu 😊🙃
Da, razumijem. No implantacija se događa 6.-12. DPO pa teoretski mozda i mozes biti trudna🤭
Ali dobro, onda cekamo M☺️ drzim palceve da prva otvoris proljetne bebe🥰🥰
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Sortiraj odgovore