Meni danas nije narasla temperatura nakon peak-a i cerviks mi je tvrd🙄
A jucer i prekjucer su me jajnici ubijali i imala sam ovulacijsku sluz.
Ne znam sto se dogodilo. Mozda je folikul bio prazan pa nije bilo zutog tijela koji bi utjecao na temperaturu i cerviks🤷🏻♀️
Bas bezveze😔
Hej, a kakva ti je temp danas? Ima pomaka? Meni cesto nakon peaka bude mali porast i onda skoci.
Ja ovaj mj nisam ni ulovila peak, iako je bila dosta tamna trakica i to je bilo u cetvrtak. U petak je bila svijetlija i u petak mi je temp bila 36.5, jucer 36.6., a danas je skocila na 36.9.
Petra kod tebe zvuci dobro 🤞
Na srecu, danas je skocila sa jucerasnjih 36.28 na 36.56.
To je zapravo dosta jer mi inace ne skoci bas toliko.
Da se bar primi mrvica ovaj mjesec! ❤️
Svih sam vas se sjetila jutros na misi 🙏🤞❤
🙏🙏🙏🙏❤️
Ja od prekjucer imam povisenu tjelesnu temperaturu ( od 37.6 do 37.1 i ne smanjuje se), jucer sam imala grc po sredini dolje stomaka i lagane bolove u jajniku.. sise su jos ok, nista strasno kako zna da bude, i imam jos 3 dana do M 🤗
Molim se za vas sve i za sebe, da ugledamo + i da se ostvarimo sve ko majke 🙏🥰🤗
Lijepo zvuci, nadajmo se najboljem ❤🙏
Kako si ti? Kakva je situacija kod tebe?
Danas sam 9 dpo, grudi malo bole i jutros sam primjetila pojacan iscjedak... vidjet cemo... pricekat cu jos 2, 3 dana pa cu napravit test 🤷🏻♀️
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Meni danas nije narasla temperatura nakon peak-a i cerviks mi je tvrd🙄
A jucer i prekjucer su me jajnici ubijali i imala sam ovulacijsku sluz.
Ne znam sto se dogodilo. Mozda je folikul bio prazan pa nije bilo zutog tijela koji bi utjecao na temperaturu i cerviks🤷🏻♀️
Bas bezveze😔
Hej, a kakva ti je temp danas? Ima pomaka? Meni cesto nakon peaka bude mali porast i onda skoci.
Ja ovaj mj nisam ni ulovila peak, iako je bila dosta tamna trakica i to je bilo u cetvrtak. U petak je bila svijetlija i u petak mi je temp bila 36.5, jucer 36.6., a danas je skocila na 36.9.
Petra kod tebe zvuci dobro 🤞
Na srecu, danas je skocila sa jucerasnjih 36.28 na 36.56.
To je zapravo dosta jer mi inace ne skoci bas toliko.
Da se bar primi mrvica ovaj mjesec! ❤️
Svih sam vas se sjetila jutros na misi 🙏🤞❤
🙏🙏🙏🙏❤️
Ja od prekjucer imam povisenu tjelesnu temperaturu ( od 37.6 do 37.1 i ne smanjuje se), jucer sam imala grc po sredini dolje stomaka i lagane bolove u jajniku.. sise su jos ok, nista strasno kako zna da bude, i imam jos 3 dana do M 🤗
Molim se za vas sve i za sebe, da ugledamo + i da se ostvarimo sve ko majke 🙏🥰🤗
Lijepo zvuci, nadajmo se najboljem ❤🙏
Kako si ti? Kakva je situacija kod tebe?
Danas sam 9 dpo, grudi malo bole i jutros sam primjetila pojacan iscjedak… vidjet cemo… pricekat cu jos 2, 3 dana pa cu napravit test 🤷🏻♀️
Zvuci obecavajuce 🙏🤞 nadam se da ce biti + 🤗🥰
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Zadnji odnos sam imala u četvrtak...znači petak, subota i danas nedjelja..danas sam ulovila peak na trakicama. I sad si razmišljam dali da pričekam do sutra pa da budu bar tri dana apstinencije ili da obavim danas pa opet sutra. Ne znam kako je bolje pošto imamo lošiji spermiogram tj losiju pokretljivost. Što vi mislite? Voljela bi da mi odgovore one žene koje su ostvarile trudnocu pratnjom trakica i sa losijim spermiogramom..znam da takvih ima na forumu. ❤️
Cure drage, citam vase poruke i toliko mi je toplo oko srca ❤️ daj Boze da sve ovaj mjesec ugledamo plusic i da se prebacimo na zimske bebe ☺️
Jedva cekam da pocnete javljati da su vam testovi pozitivni! 🥰🥰🥰
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Zadnji odnos sam imala u četvrtak…znači petak, subota i danas nedjelja..danas sam ulovila peak na trakicama. I sad si razmišljam dali da pričekam do sutra pa da budu bar tri dana apstinencije ili da obavim danas pa opet sutra. Ne znam kako je bolje pošto imamo lošiji spermiogram tj losiju pokretljivost. Što vi mislite? Voljela bi da mi odgovore one žene koje su ostvarile trudnocu pratnjom trakica i sa losijim spermiogramom..znam da takvih ima na forumu. ❤️
Iako ne spadam u zene koje su ostvarile trudnocu, reci cu ti ono sto tu pisu sve cure. Duza apstinencija - veca kolicina spermica, ali su sporiji. Kraca apstinencija - manja kolicina, ali su brzi.
Prema tome, mozda bolje danas i sutra.
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Cure sa simptomima, želim vam sreću da je zaista trudnoća u pitanju 🤞
.
Evo ja se pikam, dvije su odrađene, nije strašno😁
Bella, Hvala ti od srca❤ nego… ako me sjećanje služi, ti si dobila onu hcg stopericu? Kada ti je linija na testu počela tamniti, koji dpo? Da si mogla pretpostaviti da je trudnoća tad već, a ne stoperica.
Kupila si si hrpu testova🙈 želim pratiti stopericu..
Bebolina, kada bi mogao biti transfer?
Jesam ja dobro skuzila da ćete samo još jednom u stimulirani? I onda ćete odustati? 🙄
.
Cure sretno!
Čekam M, i onda par dana nakon imam konzultacije pa se i nadam opet prirodnom i da ćemo uspjeti uhvatiti stanicu. Ovaj put ću si kasnije dati štopericu bez obzira kaj oni kažu. Jer ja sam izgleda ovulirala kroz 24 sata a za 38 sati od štoperice kad sam došla je bilo debelo prekasno. Mislim da bi u jedan još stimulirani ali do 12.mj što napravimo, to je to.
Jesi pripremila testiće, ovaj put piškiš isto od 7 dnt ili kada? Ovaj put ta crtica će biti prava. Baš sam uzbuđena zbog vas. I zaista vjerujem odmah u uspjeh ali ako i ne uspije iz prve nemoj se razočarati. Bit će druga sreća ali ja stvarno vjerujem da će biti iz prve.
Kako nam je Anchyyy, kad ona kreće s pikanjem? Pozdravi je, ako nas ne čita.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Pozdrav drage cure, ovdje sam nova.
Naime, ja i suprug radimo na bebi od 02/2023.
U 04/2023 imala sam biokemijsku trudnoću (4tj). To me bas dosta pogodilo, pa svaki budući plusić nestrpljivo isčekujem ali sa dozom straha da ne bude ponovno biok.
Iduća menstruacija bi trebala doći 17.06., plodne dane sam pratila za ovaj mjesec, trudili se jesmo, a sad je samo čekati. 🤞❤️🙏
Bila ti je jedna članica prošlo ljeto imala je mislim 3 biokemijske trudnoće za redom iz mjeseca u mjesec i onda opet ostala trudna. Sad još malo je i pred porod koliko se meni čini. Ali ako nas škicne koji put možda se i sama javi.
Ali kod nas kako dosta pokušavamo i ništa se nije događalo, sad kad sam bila u stimuliranom postupku došlo je do biokemijske. Meni je to bar dalo nadu ok još uvijek se i s lošijim spermiogramom može oploditi stanica. Sretno dalje, da ubrzo bude pozitivan test. 🤞🤞
Ja ne želim na zimske bebe nego na proljetne, pa bi se pribilježila prva na temu proljetne bebe 2024 😊
Tu ima obećavajućih simptoma tako da cure nadam se plusićima. Ivvvy i Petra kad ste mislile testiće pišnuti?
Ova bazalna meni je malo gore malo dolje malo 36.6 pa 36.8, pa 36.7 tako da stvarno šeta kako god. Ali s obzirom da je test negativan čekam pad i da krene M.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Bebolina, da. To se sjećam da si ti već ovulirala zadnji puta. Vjeruj mi, najbolje je kad se mi same "liječimo".
Radi onako kako znaš po svom tijelu i nadam se da vam ovaj put neće pobjeći 😜 onda bi stvarno Anchyyy, ti i ja mogle imati transfer jako blizu 😋
Ja sam kupila 12 testova, nisam normalna😂😂
Tako da, ja sam spremna, ispratiti ću stopericu i onda se nadam 1 puta u životu nekoj pravoj crtici🙏
Hvala ti puno, moj muž je uvjeren da bi to moglo odmah biti to, ali ja sam malo skepticna.. kako bude..
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Zadnji odnos sam imala u četvrtak…znači petak, subota i danas nedjelja..danas sam ulovila peak na trakicama. I sad si razmišljam dali da pričekam do sutra pa da budu bar tri dana apstinencije ili da obavim danas pa opet sutra. Ne znam kako je bolje pošto imamo lošiji spermiogram tj losiju pokretljivost. Što vi mislite? Voljela bi da mi odgovore one žene koje su ostvarile trudnocu pratnjom trakica i sa losijim spermiogramom..znam da takvih ima na forumu. ❤️
Iako ne spadam u zene koje su ostvarile trudnocu, reci cu ti ono sto tu pisu sve cure. Duza apstinencija - veca kolicina spermica, ali su sporiji. Kraca apstinencija - manja kolicina, ali su brzi.
Prema tome, mozda bolje danas i sutra.
Što misliš draga dali gube pokretljivost dok čekaju stanicu?
Pozdrav drage cure, ovdje sam nova.
Naime, ja i suprug radimo na bebi od 02/2023.
U 04/2023 imala sam biokemijsku trudnoću (4tj). To me bas dosta pogodilo, pa svaki budući plusić nestrpljivo isčekujem ali sa dozom straha da ne bude ponovno biok.
Iduća menstruacija bi trebala doći 17.06., plodne dane sam pratila za ovaj mjesec, trudili se jesmo, a sad je samo čekati. 🤞❤️🙏
Bila ti je jedna članica prošlo ljeto imala je mislim 3 biokemijske trudnoće za redom iz mjeseca u mjesec i onda opet ostala trudna. Sad još malo je i pred porod koliko se meni čini. Ali ako nas škicne koji put možda se i sama javi.
Ali kod nas kako dosta pokušavamo i ništa se nije događalo, sad kad sam bila u stimuliranom postupku došlo je do biokemijske. Meni je to bar dalo nadu ok još uvijek se i s lošijim spermiogramom može oploditi stanica. Sretno dalje, da ubrzo bude pozitivan test. 🤞🤞
Ja ne želim na zimske bebe nego na proljetne, pa bi se pribilježila prva na temu proljetne bebe 2024 😊
Tu ima obećavajućih simptoma tako da cure nadam se plusićima. Ivvvy i Petra kad ste mislile testiće pišnuti?
Ova bazalna meni je malo gore malo dolje malo 36.6 pa 36.8, pa 36.7 tako da stvarno šeta kako god. Ali s obzirom da je test negativan čekam pad i da krene M.
Mislim da cu pisnut tek u utorak, (ne)ocekujem m u nedjelju... imam hrpu lh testica pa cu i njih da vidim ima li promjene... danas je na lh blijeda crtica bila
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Sortiraj odgovore
Najstariji