Zadnji odnos sam imala u četvrtak…znači petak, subota i danas nedjelja..danas sam ulovila peak na trakicama. I sad si razmišljam dali da pričekam do sutra pa da budu bar tri dana apstinencije ili da obavim danas pa opet sutra. Ne znam kako je bolje pošto imamo lošiji spermiogram tj losiju pokretljivost. Što vi mislite? Voljela bi da mi odgovore one žene koje su ostvarile trudnocu pratnjom trakica i sa losijim spermiogramom..znam da takvih ima na forumu. ❤️
Iako ne spadam u zene koje su ostvarile trudnocu, reci cu ti ono sto tu pisu sve cure. Duza apstinencija - veca kolicina spermica, ali su sporiji. Kraca apstinencija - manja kolicina, ali su brzi.
Prema tome, mozda bolje danas i sutra.
Što misliš draga dali gube pokretljivost dok čekaju stanicu?
Nedavno je jedna od cura napisala da su zapravo najbolji spermici prvih par sati od ejakulacije. Sto vrijeme ide dalje da ih je sve manje.
Međutim, ovdje ima dosta onih koje su ostale trudne nakon odnosa koji je bio par dana prije ovulacije pa bih rekla da ih ipak prezivi dovoljan broj.
Ako su sporiji onda je mozda i bolje da odradite i danas i sutra tako da se malci dovuku do gore na vrijeme ☺️☺️
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Bebolina, da. To se sjećam da si ti već ovulirala zadnji puta. Vjeruj mi, najbolje je kad se mi same "liječimo".
Radi onako kako znaš po svom tijelu i nadam se da vam ovaj put neće pobjeći 😜 onda bi stvarno Anchyyy, ti i ja mogle imati transfer jako blizu 😋
Ja sam kupila 12 testova, nisam normalna😂😂
Tako da, ja sam spremna, ispratiti ću stopericu i onda se nadam 1 puta u životu nekoj pravoj crtici🙏
Hvala ti puno, moj muž je uvjeren da bi to moglo odmah biti to, ali ja sam malo skepticna.. kako bude..
Bitno da su testići tu, što znači skroz si spremna. 😊 Vidim tvoj AMH ti bi mogla lijepo reagirati ali pitanje koliko njih će imati jajnu stanicu ali bitna je samo jedna stanica i jedan spermij drugo što bude više super dođe.
Ja bi trebala ovaj tjedan dobiti, drugi tjedan konzultacije a onda onaj tjedan oko 20.6. punkcija ako uhvatimo. Ali do tada si ti već PUPO a možda i Anchyyy. Kako god ja se nadam da vas slijedim, nema veze za par dana razlike bitno mi je da dođem do transfera.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Pozdrav drage cure, ovdje sam nova.
Naime, ja i suprug radimo na bebi od 02/2023.
U 04/2023 imala sam biokemijsku trudnoću (4tj). To me bas dosta pogodilo, pa svaki budući plusić nestrpljivo isčekujem ali sa dozom straha da ne bude ponovno biok.
Iduća menstruacija bi trebala doći 17.06., plodne dane sam pratila za ovaj mjesec, trudili se jesmo, a sad je samo čekati. 🤞❤️🙏
Bila ti je jedna članica prošlo ljeto imala je mislim 3 biokemijske trudnoće za redom iz mjeseca u mjesec i onda opet ostala trudna. Sad još malo je i pred porod koliko se meni čini. Ali ako nas škicne koji put možda se i sama javi.
Ali kod nas kako dosta pokušavamo i ništa se nije događalo, sad kad sam bila u stimuliranom postupku došlo je do biokemijske. Meni je to bar dalo nadu ok još uvijek se i s lošijim spermiogramom može oploditi stanica. Sretno dalje, da ubrzo bude pozitivan test. 🤞🤞
Ja ne želim na zimske bebe nego na proljetne, pa bi se pribilježila prva na temu proljetne bebe 2024 😊
Tu ima obećavajućih simptoma tako da cure nadam se plusićima. Ivvvy i Petra kad ste mislile testiće pišnuti?
Ova bazalna meni je malo gore malo dolje malo 36.6 pa 36.8, pa 36.7 tako da stvarno šeta kako god. Ali s obzirom da je test negativan čekam pad i da krene M.
Mislim da cu pisnut tek u utorak, (ne)ocekujem m u nedjelju… imam hrpu lh testica pa cu i njih da vidim ima li promjene… danas je na lh blijeda crtica bila
Te LH trakice nisu baš pouzdane kao HCG testići. Jer kažu da razina LH skače i prije početka M pa bi mogla dobiti lažan rezultat. Ok ako pišneš i LH i HCG. Sretno 🙏🤞
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Pozdrav drage cure, ovdje sam nova.
Naime, ja i suprug radimo na bebi od 02/2023.
U 04/2023 imala sam biokemijsku trudnoću (4tj). To me bas dosta pogodilo, pa svaki budući plusić nestrpljivo isčekujem ali sa dozom straha da ne bude ponovno biok.
Iduća menstruacija bi trebala doći 17.06., plodne dane sam pratila za ovaj mjesec, trudili se jesmo, a sad je samo čekati. 🤞❤️🙏
Bila ti je jedna članica prošlo ljeto imala je mislim 3 biokemijske trudnoće za redom iz mjeseca u mjesec i onda opet ostala trudna. Sad još malo je i pred porod koliko se meni čini. Ali ako nas škicne koji put možda se i sama javi.
Ali kod nas kako dosta pokušavamo i ništa se nije događalo, sad kad sam bila u stimuliranom postupku došlo je do biokemijske. Meni je to bar dalo nadu ok još uvijek se i s lošijim spermiogramom može oploditi stanica. Sretno dalje, da ubrzo bude pozitivan test. 🤞🤞
Ja ne želim na zimske bebe nego na proljetne, pa bi se pribilježila prva na temu proljetne bebe 2024 😊
Tu ima obećavajućih simptoma tako da cure nadam se plusićima. Ivvvy i Petra kad ste mislile testiće pišnuti?
Ova bazalna meni je malo gore malo dolje malo 36.6 pa 36.8, pa 36.7 tako da stvarno šeta kako god. Ali s obzirom da je test negativan čekam pad i da krene M.
Mislim da cu pisnut tek u utorak, (ne)ocekujem m u nedjelju… imam hrpu lh testica pa cu i njih da vidim ima li promjene… danas je na lh blijeda crtica bila
Ja sam pisnula u petak popodne ali naravno nista, i sada nisam nikako jer radim nocne(danas mi je zadnja).. trebam dobiti u srijedu ako se ravnam po proslom mjesecu(na 29 dan sam dobila) a ako gledam prosle cikluse (bilo su mi izmedju 31-35 dan) onda tek u subotu.. bit ce sta Bog da ali ja vjerujem u najbolje 🙏❤️
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Jel moguce da mucnine pocnu prije izostanka M? 🫣
👩🏼26
👱🏻♂️27
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Jel moguce da mucnine pocnu prije izostanka M? 🫣
Koliko sam citala, da, mucnine mogu doci prije izostanka M. Odmah nakon implantacije pocinje se luciti beta HCG i moguce je da simptomi krenu koji dan ranije ☺️
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Zadnji odnos sam imala u četvrtak…znači petak, subota i danas nedjelja..danas sam ulovila peak na trakicama. I sad si razmišljam dali da pričekam do sutra pa da budu bar tri dana apstinencije ili da obavim danas pa opet sutra. Ne znam kako je bolje pošto imamo lošiji spermiogram tj losiju pokretljivost. Što vi mislite? Voljela bi da mi odgovore one žene koje su ostvarile trudnocu pratnjom trakica i sa losijim spermiogramom..znam da takvih ima na forumu. ❤️
Draga Maus, kod nas je idemnticna situacija, imamo malo losiji spermiogram pa se i ja iz mjeseca u mjesec neckam da li svaki dan odnosi ili svaki drugi za vrijeme plodnih dana. Nekako mi bude “steta” kad ulovim peak taj dan propustiti a pogotovo iduci kad je O ako tako padne kad imamo odnos svaki drugi dan. Jucer mi je bila O, pokrili smo utorak, sri i cet nismo, petak jesmo i jucer jesmo, danas necemo, jos cemo sutra, za svaki slucaj, nek se nadje🤣 pa cemo vidjeti da li je taktika urodila plodom🤷♀️ ako ne upali drugi mjesec cemo naizmjenicno svaki drugi dan. S losijim spermiogramom, ako je losija pokretljivost kazu da ne bi bilo lose svakih 48 sati, duza apstinencija od toga da ih previse uspori..
nadam se da ce jedna od taktika upaliti uskoro🙏
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Mozda nije pitanje za ovu temu ali evo da vidim šta vi mislite. MM imao kardiovas. problema, radio CT snimanje i naravno NISU mu stavljali olovnu pregaču kao zaštitu, također sada troši lijekiće za srce. E sad, pitanje, da li je mnogo ozračen CTom i da li mu je to utjecalo na plivače i da li lijekovi utječu... Ne znam je li nam sada pametno raditi bebača.
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Bok cure i ženice.
Prvi mi je ciklus da ciljano pokušavamo, kad se već nije uspjelo "slučajno dogoditi"
koristila sam LH trakice od kraja mjesečnice jer me zanimalo kako mi ciklus funkcionira.
LH leveli su bili poprilično niski, par dana se nisam testirala i zabolio me jajnik ( znam nerijetko osjetiti ovulaciju ), te popoiškim na LH trakicu , kad ono peak, dan nakon pad LH.
Danas sam službeno 1dpo.
Ima li cura da smo si tu brojčano, da se zajedno pratimo i suzdržavamo u nepotrebno ranom testiranju?
lp.
Bok cure i ženice.
Prvi mi je ciklus da ciljano pokušavamo, kad se već nije uspjelo "slučajno dogoditi"
koristila sam LH trakice od kraja mjesečnice jer me zanimalo kako mi ciklus funkcionira.
LH leveli su bili poprilično niski, par dana se nisam testirala i zabolio me jajnik ( znam nerijetko osjetiti ovulaciju ), te popoiškim na LH trakicu , kad ono peak, dan nakon pad LH.
Danas sam službeno 1dpo.
Ima li cura da smo si tu brojčano, da se zajedno pratimo i suzdržavamo u nepotrebno ranom testiranju?
lp.
Pratimo te i bodrimo i drzimo ti palceve 🙏🤗
👩🏼26
👱🏻♂️27
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji