Ustvari ove iz Muellera su njihova marka Duchess ali ne znam kolike su im osjetljivosti ni ovima ni onima iz DM-a.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Uradila sam novi, i očitam ga nakon 3 min i ništa.
Ostavim ga, dođem kasnije on pokazuje neku liniju.
Šta je sa ovim testovim?
Evo fotka drugog testa
https://ibb.co/3C4KwPd
Negativan. Poznata evaporacijska na cb.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Da, upravu ste. Vadila sam betu, negativna je. Nisam ni očekivala T ovaj mj jer smo pazili zbog CINa, lijecim ga.
Simptomi grozni, totalno isti kao u trudnoći, ne umisljam jer nisam ni išla na nju. Prosli mj sam bila dugo na Duphastonima, pa se vjerojatno nesto poremetilo, još njsam dobila M, 28dc je danas, moj ciklus je 23d već dugi niz godina. Jedva čekam da procurim, bude li me držalo još koji dan ovako izludit ću.

🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Pozdrav svima!
Ako moze savjet, postavit cu vam sliku. Radimo na bebi od 9/22, zadnjih nekoliko mjeseci pratim trakicama. Pik uhvatim 11.dan popodne, sto znaci da ovulacija nastupa navjerovatnije sutradan, jer bi mi trakice i sutradan bile to pokazivale. Medutim, ovaj mjesec malo drugacije... pa ako moze pomoc, objasnjenje... je li to u redu ili ne .. hvala puno ❤❤
https://ibb.co/MBPfFhp

👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Pozdrav svima!
Ako moze savjet, postavit cu vam sliku. Radimo na bebi od 9/22, zadnjih nekoliko mjeseci pratim trakicama. Pik uhvatim 11.dan popodne, sto znaci da ovulacija nastupa navjerovatnije sutradan, jer bi mi trakice i sutradan bile to pokazivale. Medutim, ovaj mjesec malo drugacije… pa ako moze pomoc, objasnjenje… je li to u redu ili ne .. hvala puno ❤❤
https://ibb.co/MBPfFhp
U petak je bio peak. Dan prije i dan kasnije je nesto visa razina hormona pa je vidljiva linija.

👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Hej cure, nešto je tema utihnula.. nije valjda da nitko ne hvata peak ili ne piški testiće🙈🤣
Petra, dobro je Lunolina rekla, petak je peak, a po trakicama čini mi se da je čak bila ovulacija negdje u noći sa petka na subotu.. 🤔
.
Stare moje cure, znam da volite biti u tijeku, pa evo🤣
Moja M stiže za 3,4 dana i krećemo🥳🥳
Zvali su me iz Praga u petak, smještaj nam je rezerviran od 7.6, a ujutro 8.6 imam uzv kod njih.
A šesti dan ciklusa, 6.6 imam 1 uzv ovdje u mom gradu i nakon toga krećemo za Prag.
Ne mogu vam ja vjerovati da se to uskoro događa, ja sam totalno mirna, čini mi se nestvarno🤣🤣

Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Hvala!
Pokrili smo srijedu i petak. Jučer nismo. Ne znam koliko danas ima smisla ...

👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Hej cure, nešto je tema utihnula.. nije valjda da nitko ne hvata peak ili ne piški testiće🙈🤣
Petra, dobro je Lunolina rekla, petak je peak, a po trakicama čini mi se da je čak bila ovulacija negdje u noći sa petka na subotu.. 🤔
.
Zvali su me iz Praga u petak, smještaj nam je rezerviran od 7.6, a ujutro 8.6 imam uzv kod njih.
A šesti dan ciklusa, 6.6 imam 1 uzv ovdje u mom gradu i nakon toga krećemo za Prag.
Ne mogu vam ja vjerovati da se to uskoro događa, ja sam totalno mirna, čini mi se nestvarno🤣🤣
Iako se činilo dugo da će trebati do tada na kraju je i to čekanje proletio (bar meni). Nadam se da će zaista biti dobitni iz prve. Bila je prije ja potpomognutoj jedna članica s istom situacijom kao i vi i odmah bio prvi u Pragu uspješan. Sad opušteno bez stresova od posla, to obavite i onda odbrojavamo do bete. Želim vam svu sreću! 🤞🙏🤞🙏
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
.
Iako se činilo dugo da će trebati do tada na kraju je i to čekanje proletio (bar meni). Nadam se da će zaista biti dobitni iz prve. Bila je prije ja potpomognutoj jedna članica s istom situacijom kao i vi i odmah bio prvi u Pragu uspješan. Sad opušteno bez stresova od posla, to obavite i onda odbrojavamo do bete. Želim vam svu sreću! 🤞🙏🤞🙏
Bebolina moja, mi smo za ovo sve saznali krajem 9mj. Mi smo od tada obavili sve nalaze, svu pripremu, mTese, sve dogovore s Pragom... Mi smo prezadovoljni kako se zapravo ovo "brzo" odvilo.😁
Na našoj temi azzospermije također ima članica s istom situacijom i postupak iz prve uspješan u istoj klinici gdje i mi idemo. Ja sam spremna na sve, nadam se da će odmah uspjeti, ali znam da je ovo još jedna borba pa sam spremna i na loše...
Ti, Anchyyy i ja imamo transfere u 6 mj jel tako? Možda nam i Luna planirala nekakav fet. Bilo bi top da samo nastavimo na drugoj temi pisati 🥰
Navijam za sve vas❤

Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Draga Tratincica123, ja ti takodjer zelim svu srecu, da uspije iz prve!🍀🍀
Kod mene nema novosti, taman zavrsava M pa idemo u nove pobjede. Krajem 6. mjeseca MM treba ponoviti spermiogram, nadamo se da se poboljsao🤞🏻
Kod mene je sve ok, lagano povisen prolaktin i testosteron ali gin kaze zanemarivo, da nema potrebe za terapijom🤷♀️
nadamo se da cemo uskoro popraviti spermio i da cemo kroz ljeto ugledati nas novi plusic🙏 ako do jeseni ne uspijemo, razmisljamo o MPO jer nam se neda gubiti vrijeme..nismo mislili da ce tako dugo trebati od missed ab😞
Sretno i ostalim curkama🍀🍀

👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji