Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bebolina2024
    28. Svibanj 2023. 10:31

Tratinčica123

Hej cure, nešto je tema utihnula.. nije valjda da nitko ne hvata peak ili ne piški testiće🙈🤣
    Petra, dobro je Lunolina rekla, petak je peak, a po trakicama čini mi se da je čak bila ovulacija negdje u noći sa petka na subotu.. 🤔
    .
    Stare moje cure, znam da volite biti u tijeku, pa evo🤣
    Moja M stiže za 3,4 dana i krećemo🥳🥳
    Zvali su me iz Praga u petak, smještaj nam je rezerviran od 7.6, a ujutro 8.6 imam uzv kod njih.
    A šesti dan ciklusa, 6.6 imam 1 uzv ovdje u mom gradu i nakon toga krećemo za Prag.
    Ne mogu vam ja vjerovati da se to uskoro događa, ja sam totalno mirna, čini mi se nestvarno🤣🤣

Iako se činilo dugo da će trebati do tada na kraju je i to čekanje proletio (bar meni). Nadam se da će zaista biti dobitni iz prve. Bila je prije ja potpomognutoj jedna članica s istom situacijom kao i vi i odmah bio prvi u Pragu uspješan. Sad opušteno bez stresova od posla, to obavite i onda odbrojavamo do bete. Želim vam svu sreću! 🤞🙏🤞🙏

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Tratinčica123
    28. Svibanj 2023. 10:53

Bebolina2024

Tratinčica123

Hej cure, nešto je tema utihnula.. nije valjda da nitko ne hvata peak ili ne piški testiće🙈🤣
    Petra, dobro je Lunolina rekla, petak je peak, a po trakicama čini mi se da je čak bila ovulacija negdje u noći sa petka na subotu.. 🤔
    .
    Zvali su me iz Praga u petak, smještaj nam je rezerviran od 7.6, a ujutro 8.6 imam uzv kod njih.
    A šesti dan ciklusa, 6.6 imam 1 uzv ovdje u mom gradu i nakon toga krećemo za Prag.
    Ne mogu vam ja vjerovati da se to uskoro događa, ja sam totalno mirna, čini mi se nestvarno🤣🤣

Iako se činilo dugo da će trebati do tada na kraju je i to čekanje proletio (bar meni). Nadam se da će zaista biti dobitni iz prve. Bila je prije ja potpomognutoj jedna članica s istom situacijom kao i vi i odmah bio prvi u Pragu uspješan. Sad opušteno bez stresova od posla, to obavite i onda odbrojavamo do bete. Želim vam svu sreću! 🤞🙏🤞🙏

Bebolina moja, mi smo za ovo sve saznali krajem 9mj. Mi smo od tada obavili sve nalaze, svu pripremu, mTese, sve dogovore s Pragom... Mi smo prezadovoljni kako se zapravo ovo "brzo" odvilo.😁
    Na našoj temi azzospermije također ima članica s istom situacijom i postupak iz prve uspješan u istoj klinici gdje i mi idemo. Ja sam spremna na sve, nadam se da će odmah uspjeti, ali znam da je ovo još jedna borba pa sam spremna i na loše...
    Ti, Anchyyy i ja imamo transfere u 6 mj jel tako? Možda nam i Luna planirala nekakav fet.  Bilo bi top da samo nastavimo na drugoj temi pisati 🥰
    Navijam za sve vas❤

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Donna2022
    28. Svibanj 2023. 12:06

Draga Tratincica123, ja ti takodjer zelim svu srecu, da uspije iz prve!🍀🍀
    Kod mene nema novosti, taman zavrsava M pa idemo u nove pobjede. Krajem 6. mjeseca MM treba ponoviti spermiogram, nadamo se da se poboljsao🤞🏻
    Kod mene je sve ok, lagano povisen prolaktin i testosteron ali gin kaze zanemarivo, da nema potrebe za terapijom🤷‍♀️ 
    nadamo se da cemo uskoro popraviti spermio i da cemo kroz ljeto ugledati nas novi plusic🙏 ako do jeseni ne uspijemo, razmisljamo o MPO jer nam se neda gubiti vrijeme..nismo mislili da ce tako dugo trebati od missed ab😞
    Sretno i ostalim curkama🍀🍀

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

• eni233
    28. Svibanj 2023. 15:02

Tratinčica123

.

Evo ja sam uhvatila peak u srijedu , ali neznam ne nadam se previše nešto , kako bude bit će.. flegma sam ovaj ciklus ..

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska

Lunolina
    28. Svibanj 2023. 20:09

Tratinčica123

Bebolina2024

Tratinčica123

.

Bebolina moja, mi smo za ovo sve saznali krajem 9mj. Mi smo od tada obavili sve nalaze, svu pripremu, mTese, sve dogovore s Pragom… Mi smo prezadovoljni kako se zapravo ovo "brzo" odvilo.😁
    Na našoj temi azzospermije također ima članica s istom situacijom i postupak iz prve uspješan u istoj klinici gdje i mi idemo. Ja sam spremna na sve, nadam se da će odmah uspjeti, ali znam da je ovo još jedna borba pa sam spremna i na loše…
    Ti, Anchyyy i ja imamo transfere u 6 mj jel tako? Možda nam i Luna planirala nekakav fet. Bilo bi top da samo nastavimo na drugoj temi pisati 🥰
    Navijam za sve vas❤

Sretno! Uzivaj u Pragu i nadam se da cete se iduci put tamo vratiti da pokazete bebici vas grad🥰
    Drzim palceve da vam uspije iz prve!💪🏻
    Mi cekamo peak i nadam se da ce biti kroz iducih tjedan dana (sad sam 8. DC) jer sam tjedan iza na sluzbenom putu 2 dana i nadam se da nismo bas takvi pehisti da mi bas tad bude 😬

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Aneee
    29. Svibanj 2023. 04:56

Tratinčica bas je proletilo, a sjećam se kad smo onaj kućni test za spremio proucavale...nadam se da ce uspijeti iz prve 🥰🥰 sretno vam od srca❤
    .
    Ja danas 13dc, lagano se bliži O, još nisam uhvatila peak. Nadam se da se neće nešto poremetiti jer 7.6 letimo ja I mali za hrv pa tek par dana poslije stiže mm. A znalo ke biti O I na 20dc I 25dc 😅 iako je zadnjih mjeseci zaista najkasnije 20dc, ali eto nikad se ne zna 😅
    Ali nadam se da ce ovih dana pa da uspijemo pokriti 🤭

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

sisy
    29. Svibanj 2023. 07:33

Aneee

Tratinčica bas je proletilo, a sjećam se kad smo onaj kućni test za spremio proucavale…nadam se da ce uspijeti iz prve 🥰🥰 sretno vam od srca❤
    .
    Ja danas 13dc, lagano se bliži O, još nisam uhvatila peak. Nadam se da se neće nešto poremetiti jer 7.6 letimo ja I mali za hrv pa tek par dana poslije stiže mm. A znalo ke biti O I na 20dc I 25dc 😅 iako je zadnjih mjeseci zaista najkasnije 20dc, ali eto nikad se ne zna 😅

Kada ti O bude na 25dc, da li ti M dođe nakon 14 dana, tj na 39dc?

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

Tratinčica123
    29. Svibanj 2023. 10:27

Anee, jao da, ja se mislim jel točan ili nije🤣
    Nikad si neću zaboravit facu kad sam vidjela da piše da mora biti boja jednaka kontrolnoj ili tamija, a mi napravili to, kad ono- bijela boja🤣🤣🤣 ni p od plave!
    Jel vi mislite uskoro nekakve pregled obaviti, konzultacije ili bilo što? Sad ste vi negdje na oko godinu i pol zar ne? Ili ćete još ovako u kućnoj radinosti?🙈🤗

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Aneee
    29. Svibanj 2023. 13:40

sisy

Aneee

Tratinčica bas je proletilo, a sjećam se kad smo onaj kućni test za spremio proucavale…nadam se da ce uspijeti iz prve 🥰🥰 sretno vam od srca❤
    .

Kada ti O bude na 25dc, da li ti M dođe nakon 14 dana, tj na 39dc?

Da lutealna je uvijek 13 dana kod mene, ali u folikularnoj fazi zna biti promjena...ok na 25dc nisam imala zaista dugo dugo, ali zbog stresa bi se moglo desiti 😬
    .
    Tratinčica da 🙈 I ja sam mislila moguće krivo nešto napravljen test. Nikad nisam mislila da ce biti ovakav slučaj  kod vas. Ali eto eto kraju ce I to sve biti dobro, još malo i eto i kod vas bebice 😍🥰
    ma da, nastavljamo ovako koliko ide, trenutno imamo toliko obaveza da nebi imali ni vremena da extra termine oko toga. Kod njega na kraju eto sve super, a kod mene  stitna pod kontrolom, pa valjda će uspijeti 🤷🏼‍♀️ a uvijek me tjesi cinjenica da smo uspijeli I prvo prirodno, pa kao doci ce I drugo. Samo me plaši to što nam sad uz trakice treba na kraju duže nego prvi put. Ako ne uspije do kraja godine, mogli bi onda krenuti s nečim tad. 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Bebolina2024
    29. Svibanj 2023. 14:21

Tratinčica123

Bebolina2024

Tratinčica123

.

Bebolina moja, mi smo za ovo sve saznali krajem 9mj. Mi smo od tada obavili sve nalaze, svu pripremu, mTese, sve dogovore s Pragom… Mi smo prezadovoljni kako se zapravo ovo "brzo" odvilo.😁
    Na našoj temi azzospermije također ima članica s istom situacijom i postupak iz prve uspješan u istoj klinici gdje i mi idemo. Ja sam spremna na sve, nadam se da će odmah uspjeti, ali znam da je ovo još jedna borba pa sam spremna i na loše…
    Ti, Anchyyy i ja imamo transfere u 6 mj jel tako? Možda nam i Luna planirala nekakav fet. Bilo bi top da samo nastavimo na drugoj temi pisati 🥰
    Navijam za sve vas❤

Ako će sve po planu ja ću opet u prirodni. Ali baš se bojim da opet stanovanje pobjegne kao prošli mjesec. Ja od dana prije imala bolove i još ne znam koliko sam putu mužu rekla mislim da sam ovulirala, prejako me boli i dugo a da se ništa ne događa. Možda je ipak štoperica trebala ići malo kasnije.
    Bilo bi lijepo da sve skupa preselimo na drugu temu i s terminima u isto vrijeme.
    Anchyyyy kako si ti? Kad očekuješ M?

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.