Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. diošŸ€šŸ’Ÿ

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maus
    22. Svibanj 2023. 09:11

I moja stigla ovaj put točna ko sat. Meni bazalna pokazala taj pad. Ali mi je problem Å”to se uvjek probudim prije vremena prerano tokom noći npr u 2 i u 4h. A mjerim u 6.pa možda to i smeta nastavim ja spavati ali probudim se kao da me netko zove.

Selmaa34
    22. Svibanj 2023. 10:01

Jutro svima. Pitanje za cure koje mjere bazalnu. Koliko okvirno prode od pika do ovulacije. Uhvatila sam pik jucer popodne oko 7 i nismo pokrili. Sad se mislim dali ce veceras biti kasno.

34 šŸ‘©šŸ¼ā€ā¤ļøā€šŸ’‹ā€šŸ‘ØšŸ» 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 šŸ‘¦šŸ¼ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ā¤ļø ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl šŸŽ€ (panorama low risk)

Lunolina
    22. Svibanj 2023. 10:28

Selmaa34

Jutro svima. Pitanje za cure koje mjere bazalnu. Koliko okvirno prode od pika do ovulacije. Uhvatila sam pik jucer popodne oko 7 i nismo pokrili. Sad se mislim dali ce veceras biti kasno.

Peak si ulovila LH trakicom ili temperaturom? Ovulacija je 12 do 36 sati od peaka. Dakle, ako pokrijete danas i sutra - dobri ste ā˜ŗļø

šŸ‘±šŸ»ā€ā™€ļø32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol āž” 19,9 pmol
    šŸ§”šŸ»ā€ā™‚ļø32 sve ok
    PokuŔavamo od 11/2022
    šŸ¢ Å kvorc
    2 & 3/24 IUI āŒ
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🄚, 1🐣, 0 ā„ļøāŒ
    5/24 prirodni - 1 🐣 āŒ
    šŸ¢ Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🄚, ET 🐣, 2 ā„ļø
    Stiže dečko 🩵

Selmaa34
    22. Svibanj 2023. 10:47

Lunolina

Selmaa34

Peak si ulovila LH trakicom ili temperaturom? Ovulacija je 12 do 36 sati od peaka. Dakle, ako pokrijete danas i sutra - dobri ste ā˜ŗļø

Lh trakicom jucer popodne, jutros je bila svjetlija.

Maus
    22. Svibanj 2023. 10:55

Selmaa34

Pik si uhvatila trakicama ili mjerenjem bazalne? Ja kad sam uhvatila trakicama pik u subotu aplikacija mi je pokazala da ovulacija bude u nedjelju Å”to je i po danaÅ”njoj mengi koja je dosla nakon 14 danaĀ  bilo potpuno točno. Ali kad se ulovi pad i povećanje bazalne onda kažu da je ovulacija već proÅ”la i da je kasno ako si jučer ujutro imala pad bazalne pa je danasĀ  opet skočila tem. već je kasno ovulacija je i bila.

Maus
    22. Svibanj 2023. 10:56

Selmaa34

Lunolina

Selmaa34

Nisam vidjela ovo onda ti večeras nije kasno

Selmaa34
    22. Svibanj 2023. 11:08

Maus

Selmaa34

Lunolina

Selmaa34

Nisam vidjela ovo onda ti večeras nije kasno

Hvala 😁

Bebolina2024
    22. Svibanj 2023. 13:35

Prirodni propao, O je već nastupila. Rekla je danas doma pokriti pa smo bili posluÅ”ni. šŸ™ƒ

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 āž–
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 āž–
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 āž•
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Donna2022
    22. Svibanj 2023. 13:40

Aneee

Donna2022

Maus

Donna2022

Da prijavim da je stigla i moja vjesticašŸ˜ž na 34. dan, inace su mi ciklusi 29-32, vec sam se ponadala.. uff, idemo dalješŸ¤·ā€ā™€ļø
    Srerno cure i cestitke svim plusicima!

Tako i meni proŔli put kasnila 7 dana i na kraju niŔta. Nisam se ni nadala, 2 testa negativna i to je to. Sutra trebam dobiti isto 2 testa negativna pad tem. i zna se onda.

To mi bude jos gore, ako vec mora doci neka dodje cim prije da krene novi ciklus, ovako se samo ponadam, umisljam simptome, guglam ā€œlazno negativan testā€ itd🤪

Ja bi googlala lazna menga tako da ni to nije od pomoći šŸ˜‚šŸ˜‚šŸ˜‚

Haha a sve smo ocito iste🤪

šŸ‘© 33
    šŸ‘Ø35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T šŸ‘¼šŸ™šŸ˜¢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023āž•šŸŒˆā¤ļøšŸ™
    Panorama Low risk, it’s a girlšŸ©·šŸ’ž

• eni233
    22. Svibanj 2023. 16:25

Selmaa34

Lunolina

Selmaa34

Nisi Nostra propustila , danas i sutra na posoa ā¤ļøšŸ’ŖšŸ¤ž

šŸ‘©36
    PokuŔavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni āœ”ļø
    AMH 23.19
    šŸ‘Ø34
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni āœ”ļø
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelleāŒ
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle āŒ
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle āŒ
    IVF 6/2025 Vinogrdska āœ…

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI