Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunolina
    21. Svibanj 2023. 23:40

Cure, mislim da bi vam pomoglo mjerenje bazalne temperature. Da, tada bi bilo guglanja ‘trudnoca s niskom bazalnom temperaturom’ (eto me🙋🏻‍♀️😂)
    Stvarno jako lijepo pokazuje kad je ovulacija, kakvo je stanje i najavljuje M. 

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

korni
    22. Svibanj 2023. 06:15

Jutro cure, dosla je i moja, uredno na vrijeme 😂 danas sam 4dc. Slazem se s Lunolinom, meni je mjerenje bazalne super. Iako naravno nakon ovulacije osluskujem svako probadanje, štrecanje, sve šta osjetim, ali čim temp padne dan prije, znam da M (nepozvano) stiže 😁  
    Ovaj mjesec je jos kucna radinost, a onda se iduci javljamo na nove konzultacije i nadam se krecemo 🍀
    Bella, Zoe, September cestitke na bebicama ❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• eni233
    22. Svibanj 2023. 07:40

Aneee

Donna2022

Maus

Donna2022

Da prijavim da je stigla i moja vjestica😞 na 34. dan, inace su mi ciklusi 29-32, vec sam se ponadala.. uff, idemo dalje🤷‍♀️
    Srerno cure i cestitke svim plusicima!

Tako i meni prošli put kasnila 7 dana i na kraju ništa. Nisam se ni nadala, 2 testa negativna i to je to. Sutra trebam dobiti isto 2 testa negativna pad tem. i zna se onda.

To mi bude jos gore, ako vec mora doci neka dodje cim prije da krene novi ciklus, ovako se samo ponadam, umisljam simptome, guglam “lazno negativan test” itd🤪

Ja bi googlala lazna menga tako da ni to nije od pomoći 😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣 hahahahhaha mi žene smo bas lude 🤣🫣

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska

Maus
    22. Svibanj 2023. 09:11

I moja stigla ovaj put točna ko sat. Meni bazalna pokazala taj pad. Ali mi je problem što se uvjek probudim prije vremena prerano tokom noći npr u 2 i u 4h. A mjerim u 6.pa možda to i smeta nastavim ja spavati ali probudim se kao da me netko zove.

Selmaa34
    22. Svibanj 2023. 10:01

Jutro svima. Pitanje za cure koje mjere bazalnu. Koliko okvirno prode od pika do ovulacije. Uhvatila sam pik jucer popodne oko 7 i nismo pokrili. Sad se mislim dali ce veceras biti kasno.

34 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)

Lunolina
    22. Svibanj 2023. 10:28

Selmaa34

Jutro svima. Pitanje za cure koje mjere bazalnu. Koliko okvirno prode od pika do ovulacije. Uhvatila sam pik jucer popodne oko 7 i nismo pokrili. Sad se mislim dali ce veceras biti kasno.

Peak si ulovila LH trakicom ili temperaturom? Ovulacija je 12 do 36 sati od peaka. Dakle, ako pokrijete danas i sutra - dobri ste ☺️

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Selmaa34
    22. Svibanj 2023. 10:47

Lunolina

Selmaa34

Peak si ulovila LH trakicom ili temperaturom? Ovulacija je 12 do 36 sati od peaka. Dakle, ako pokrijete danas i sutra - dobri ste ☺️

Lh trakicom jucer popodne, jutros je bila svjetlija.

Maus
    22. Svibanj 2023. 10:55

Selmaa34

Pik si uhvatila trakicama ili mjerenjem bazalne? Ja kad sam uhvatila trakicama pik u subotu aplikacija mi je pokazala da ovulacija bude u nedjelju što je i po današnjoj mengi koja je dosla nakon 14 dana  bilo potpuno točno. Ali kad se ulovi pad i povećanje bazalne onda kažu da je ovulacija već prošla i da je kasno ako si jučer ujutro imala pad bazalne pa je danas  opet skočila tem. već je kasno ovulacija je i bila.

Maus
    22. Svibanj 2023. 10:56

Selmaa34

Lunolina

Selmaa34

Nisam vidjela ovo onda ti večeras nije kasno

Selmaa34
    22. Svibanj 2023. 11:08

Maus

Selmaa34

Lunolina

Selmaa34

Nisam vidjela ovo onda ti večeras nije kasno

Hvala 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.