Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eni233
    31. Svibanj 2023. 13:05

Anee123

Pozdrav zene, nova sam na forumu do sada sam vas samo pratila alii evo i mene prvi mjesec u lovu na ovulaciju pa sta se vama cini, 24.5 bi moga bit taj dan?

https://ibb.co/0hkntNj

I meni se čini ..sad neznam , ja isto nisam vješta baš stim trakicama pa pitam tu cure na forumu za mišljena .. tako da mi je super ovaj forum i da se možemo međusobno bodriti i savjetovati ! 🥰

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska

Aneee
    31. Svibanj 2023. 13:07

kiki13

Tratinčica123

Anee, svi smo mislili da je greška, kad ono…preporučam test svima od srca 🤣🤣
    Dobro, vi imate malo dijete pa vam onda nije hića, opušteno pokušavajte još, valjda će biti, možda samo treba malo duže. 😊
    Bebolina, aha, opet prirodni. Nadam se da sad neće pobjeći O kad zadnji put.🤔
    Kiki, Ima li stomaka? Možemo li kakvu slikicu dobiti?
    I hvala cure, M mi je zadnjih 9 mjeseci točna u dan i sat, ako me sad sjebe….🤣🤔🤔
    Anchyyy se malo maknula s foruma, ali navija za sve vas😊 ona je dobro, kreću također za par dana.🥰

Hahaha eto nas 😅 buknula doslovno u zadnja 3 tjedna… Sama sebi izgledam ko onaj Gru iz kako je gru ukrao mjesec. Tanke noge i ruke, guzica ravna, a naprid drobina 🤣
    https://ibb.co/rkp9t3L

😍😍🥰🥰 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    31. Svibanj 2023. 13:13

Lunolina

Cure, da li koristite lubrikante?
    Ja nakon sto sam pokupila ureaplasmu (prije 100 godina) imam potrebu za lubrikantima. Do sad smo pokusavali sa lubrikantima koji su sigurni za zacece međutim ne pasu mi nikako. I sad smo od njih odustali i odlucili koristiti nas Bioglide koji je 100% prirodan. Sto mislite, koliko takav lubrikant moze otezati zacece?🤔
    Nekako si mislim da je gore da koristimo lubrikant koji nam je uzasan (svi ti za zacece su nama katastrofra😂) i koji nam totalno ubije atmosferu nego da koristimo prirodan na bazi vode. Jesam li u krivu?

Imaš I lubrikante koji se koriste i kad se radi na trudnoći, koji čak ekstra pomazu da spermici lakše uplove 😆
    Ritex imaš I u Müllera (bar kod nas) pa pogledaj na polici kod testova i slicno

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Lunolina
    31. Svibanj 2023. 14:31

Aneee

Lunolina

Cure, da li koristite lubrikante?
    Ja nakon sto sam pokupila ureaplasmu (prije 100 godina) imam potrebu za lubrikantima. Do sad smo pokusavali sa lubrikantima koji su sigurni za zacece međutim ne pasu mi nikako. I sad smo od njih odustali i odlucili koristiti nas Bioglide koji je 100% prirodan. Sto mislite, koliko takav lubrikant moze otezati zacece?🤔
    Nekako si mislim da je gore da koristimo lubrikant koji nam je uzasan (svi ti za zacece su nama katastrofra😂) i koji nam totalno ubije atmosferu nego da koristimo prirodan na bazi vode. Jesam li u krivu?

Imaš I lubrikante koji se koriste i kad se radi na trudnoći, koji čak ekstra pomazu da spermici lakše uplove 😆
    Ritex imaš I u Müllera (bar kod nas) pa pogledaj na polici kod testova i slicno

Ma da, upravo smo s takvima pokusavali i uopce nam nisu sjeli. Bas zato smo razmisljali probati s obicnim prirodnim lubrikantom u nadi da nam nece previse smetati. 

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Lunolina
    31. Svibanj 2023. 16:10

Jagoda01

Ja moram da mirujem, pa iz dosade citam sve teme po forumu🙂
    Lunolina ako smijem da ti odgovorim, ja imam isti problem i nikad bez lubrikanta, i ja sam zatrudnila koristeci durex play, samo sam ga manje nanosila tokom ovulacije, tek toliko etoo da podmaze🤭

Oooo ovo mi jako pomaze! Hval! Sad mi je lakse☺️
    Bas sam se nekako osjecala krivom jer smo jucer koristili taj obicni lubrikant i mislim si - hocu li sad sprijeciti da dodje do oplodnje (iako, zadnjih 6 mjeseci ovi lubrikanti koji pomazu u oplodnji nisu bas nesto pomogli jer i dalje nisam trudna 😂😂😂😂).

🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    Stiže dečko 🩵

Lunolina
    31. Svibanj 2023. 22:17

Jagoda01

Lunolina

Jagoda01

Ja moram da mirujem, pa iz dosade citam sve teme po forumu🙂
    Lunolina ako smijem da ti odgovorim, ja imam isti problem i nikad bez lubrikanta, i ja sam zatrudnila koristeci durex play, samo sam ga manje nanosila tokom ovulacije, tek toliko etoo da podmaze🤭

Oooo ovo mi jako pomaze! Hval! Sad mi je lakse☺️
    Bas sam se nekako osjecala krivom jer smo jucer koristili taj obicni lubrikant i mislim si - hocu li sad sprijeciti da dodje do oplodnje (iako, zadnjih 6 mjeseci ovi lubrikanti koji pomazu u oplodnji nisu bas nesto pomogli jer i dalje nisam trudna 😂😂😂😂).

Sretna sam da sam pomogla, dakle samo malo nanesi i puno srece da se stooo prije zakaci, i tebi i svim drugim curama❤️🤗

Hvalaaa☺️
    Ja ovaj mjesec idem s mantrom ‘ovaj mjesec ostajem trudna’ i nadam se da ce autosugestija pomoci😂
    Ako ne, iduci mjesec cu probati nesto drugo🤪

🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    Stiže dečko 🩵

• medy
    31. Svibanj 2023. 23:40

Pozdrav drage zenice. Da li je ovo pozitivna lh trakica.. imam jako neredovne  cikluse od 32 do 40 dana. 
    https://ibb.co/f0B0Vs4

• eni233
    01. Lipanj 2023. 06:41

medy

Pozdrav drage zenice. Da li je ovo pozitivna lh trakica.. imam jako neredovne cikluse od 32 do 40 dana.
    https://ibb.co/f0B0Vs4

Je pozitivno 😀

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska

Lunolina
    01. Lipanj 2023. 09:44

kiki13

Hvala vam cure drage ❤️😘 da ste sve tako okrugle sto prije 🤞🙏🍀
    Lunolina jeste probali gynaicol gel? On je na bazi vode pa nebi trebao stetiti. I mi smo koristili i to i te neke koji 'pomazu' zacecu, al nist od toga 😅 kako je suđeno tako ce bit 😅
    Medy pozitivno je to 🤞

Mislim da smo i njega probali.

Ma ovaj mjesec idemo s nasim na bazi vode pa cemo vidjeti. 🙈 dok ne probamo, necemo znati. Ali ovaj mjesec bas imam dobar osjecaj. Pocela sam zdravije jesti, uvela treninge 3 puta tjedno, uvela sam masaze, smanjila par cigaretica dnevno na 1 dnevno (da, te 1 se jos ne mogu odreci🙈). Ako to ne upali onda cu imati mjesec burgera i lezanja pa da vidimo🤪🤪🤪

🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    Stiže dečko 🩵

Tratinčica123
    01. Lipanj 2023. 09:56

Cure moojee, moja M krenula na veliko prije pola sata!🥳🥳🥳 sutra krećem s pikanjem, prvi pregled 6.6 🙈🙈
    Ljubim vas 😘😘

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.