Izvinite sto upadam sa tim mozda nije pravo mjesto, al jel ima neko ko se bori sa anksioznoscu i lupanjem srca? Da mi kaze kako se smirite kad vam nadodje.. ja evo sad zadnjih dana skoro svaki dan, budem okej i onda odjednom pocne
Imala dugo problema sa tim, nisam znala ĆĄta mi se dogaÄa, a da ne govorim o paniÄnim napadima. Sve to je sada iza mene, svaĆĄta sam radila, koristila, manje viĆĄe niĆĄta nije baĆĄ pomoglo. Znam da je lako reÄi a teĆĄko ostvariti, ali moraĆĄ sama sa sobom raĆĄÄistiti. Sada kada mi doÄe, jednostavno se umirim oddiĆĄem to, znam da Äe proÄi. Kada se sjetim koliko sam zivota protratila bezveze razmisljajuÄi o kojekakvim scenarijim i glupostima ĆĄto samo moj mozak moĆŸe da smisli.Â
NajviĆĄe mi je pomoglo kad bih sebi priuĆĄtila nesto ĆĄto me usreÄuje, kada bih na bilo kakav naÄin podigla hormon sreÄe. Proguglaj pravilno disanje i samo kada ti doÄe tako lupanje srca, i svakakve misli diĆĄi pravilno, duboko i skreni misli. Potpuno te razumijem i uzmi si vremena da savladaĆĄ to, poslije ÄeĆĄ lako u takvim situacijama sebe izvuÄi.

đđ»ââïž37
đđ»ââïž42
28.03.'24. Dđž
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7ă17.7. B 183,6ă19.7. B 499,8 ă21.7. B 1209,2 ă
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. â€
Panorama â
ïžâïž
Bebolina sretno! Jedva cekam sutra vidjeti nalaz oooogromne bete!đ€

đ±đ»ââïž32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ⥠19,9 pmol
đ§đ»ââïž32 sve ok
PokuĆĄavamo od 11/2022
đą Ć kvorc
2 & 3/24 IUI â
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10đ„, 1đŁ, 0 âïžâ
5/24 prirodni - 1 đŁ â
đą Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9đ„, ET đŁ, 2 âïž
StiĆŸe deÄko đ©”
Izvinite sto upadam sa tim mozda nije pravo mjesto, al jel ima neko ko se bori sa anksioznoscu i lupanjem srca? Da mi kaze kako se smirite kad vam nadodje.. ja evo sad zadnjih dana skoro svaki dan, budem okej i onda odjednom pocne
Imala dugo problema sa tim, nisam znala ĆĄta mi se dogaÄa, a da ne govorim o paniÄnim napadima. Sve to je sada iza mene, svaĆĄta sam radila, koristila, manje viĆĄe niĆĄta nije baĆĄ pomoglo. Znam da je lako reÄi a teĆĄko ostvariti, ali moraĆĄ sama sa sobom raĆĄÄistiti. Sada kada mi doÄe, jednostavno se umirim oddiĆĄem to, znam da Äe proÄi. Kada se sjetim koliko sam zivota protratila bezveze razmisljajuÄi o kojekakvim scenarijim i glupostima ĆĄto samo moj mozak moĆŸe da smisli.
NajviĆĄe mi je pomoglo kad bih sebi priuĆĄtila nesto ĆĄto me usreÄuje, kada bih na bilo kakav naÄin podigla hormon sreÄe. Proguglaj pravilno disanje i samo kada ti doÄe tako lupanje srca, i svakakve misli diĆĄi pravilno, duboko i skreni misli. Potpuno te razumijem i uzmi si vremena da savladaĆĄ to, poslije ÄeĆĄ lako u takvim situacijama sebe izvuÄi.
E bas to, pocne lupanjem srce a ja u glavi 150 scena drugih koje mi se pojave da mi jos jace onda pocne srce i panika i sve.. ponekad toliko jako da moram da povracam, da mi bude malo lakse.. znam da moram sama sa sobom, ponekad pozelim da potrazim i strucnu pomoc i onda mislim da sam luda jer imam tek 25 godina, da ce mi dat tablete za smirenje i ne znam sta ( to necu nikako) i onda sam sva nikakva.. hvala ti na savjetu, korisna mi je i poucna tvoja porukađ„°đ€
đ©đŒ27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
AMH 5.39
đ±đ»ââïž28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8
đ©ââ€ïžâđš2016 đ2020 đ°đŒââïžđ€”đŒââïž2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 đ
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
09/25 TESA + daljnje konzultacije
Imala dugo problema sa tim, nisam znala ĆĄta mi se dogaÄa, a da ne govorim o paniÄnim napadima. Sve to je sada iza mene, svaĆĄta sam radila, koristila, manje viĆĄe niĆĄta nije baĆĄ pomoglo. Znam da je lako reÄi a teĆĄko ostvariti, ali moraĆĄ sama sa sobom raĆĄÄistiti. Sada kada mi doÄe, jednostavno se umirim oddiĆĄem to, znam da Äe proÄi. Kada se sjetim koliko sam zivota protratila bezveze razmisljajuÄi o kojekakvim scenarijim i glupostima ĆĄto samo moj mozak moĆŸe da smisli.
E bas to, pocne lupanjem srce a ja u glavi 150 scena drugih koje mi se pojave da mi jos jace onda pocne srce i panika i sve.. ponekad toliko jako da moram da povracam, da mi bude malo lakse.. znam da moram sama sa sobom, ponekad pozelim da potrazim i strucnu pomoc i onda mislim da sam luda jer imam tek 25 godina, da ce mi dat tablete za smirenje i ne znam sta ( to necu nikako) i onda sam sva nikakva.. hvala ti na savjetu, korisna mi je i poucna tvoja porukađ„°đ€
Draga Ivy, ja sam potrazila strucnu pomoc, nemam klasicne napadaje panike vec vise neki konstantni nemir i negativne misli. Uglavnom dr je rekla da se anksioznost lijeci antidepresivima sto meni jos nije opcija i zbog trudnoce a i nekako se nisam pomirila s time.Â

34 đ©đŒââ€ïžâđâđšđ» 41 â â â â â â â â â â â â  â â â â â â â â â â â â
2020 đŠđŒ â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â
7+0 imamo â€ïž â â â â â â â â â â â â â â â â â â â
â â â â Itâs a girl đ (panorama low risk)
Draga Ivy, ja sam potrazila strucnu pomoc, nemam klasicne napadaje panike vec vise neki konstantni nemir i negativne misli. Uglavnom dr je rekla da se anksioznost lijeci antidepresivima sto meni jos nije opcija i zbog trudnoce a i nekako se nisam pomirila s time.
TakoÄer sam potraĆŸila struÄnu pomoÄ i takoÄer dobila antidepresive, pila neko vrijeme, i ostavila, navukla se nisam, niti su mi falili kad sam prestala sa njima. Niti su mi pomogli niti odnemogli, oni podiĆŸu hormon sreÄe, na tom principu djeluju. Nemam niĆĄta posebno da kaĆŸem o njima, ĆĄto se mene tiÄe bezveze su.Â
Serotonin (hormon sreÄe) probaj prirodno dizati na sve moguÄe naÄine. I skreÄi misli, stalno skreÄi misli. Budi zauzeta, radi neĆĄto, da ĆĄto manje vremena imaĆĄ misliti o glupostima. Ćœivi ĆŸivot punim pluÄima,nemoj dozvoliti da ti anksioznost pojede dio ĆŸivota.

đđ»ââïž37
đđ»ââïž42
28.03.'24. Dđž
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7ă17.7. B 183,6ă19.7. B 499,8 ă21.7. B 1209,2 ă
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. â€
Panorama â
ïžâïž
Bebolina sretno danas đđŒ
đ±đŒââïž 29 god
đ§đ» 31 god
đ¶ đ2021đ
01.2022. krenuli na bebu br.2 đđŒđ€
Potrazi strucnu pomoc, govorim iz iskustva. Ne mora biti psihilog/psihijatar preko hzzo-a ako se bojis da ces ostati zapisana u sustavu i slicno. Mozes ici privatno i nikad nigdje nece biti zapisano da si isla, a ima stvarno cjenovno pristupacnih psihologa/psihijatara.
Mlada si, pravo je vrijeme da rijesis svoje probleme âșïžÂ
Sto se tice tableta - to je iskljucivo na tebi zelis li ih piti. Anksioznost se lijeci jaaako blagim antidepresivima koji imaju anksioliticki ucinak. Od njih nisi pospana vec ti utisaju pozadinske misli i osjvjeste ti kako zapravo mozes biti sretna. Kada naucis tako zivjeti i nositi se sa zivotnim situacijama - skidas se sa njih i anksioznost ti se vraca, ali si ti jaca pa ju uspijes lakse kontrolirati. Takvi antidepresivi nisu adiktivni i treba im dugo da pocnu djelovati (minimalno 3 tjedna), a jednako toliko i da prestanu. Doza se povisuje svakih tjedan dana po mrvicu (najcesce osminu tablete).
U pravilu antidepresive nije pozeljno piti u trudnoci, ali je zdravije biti trudan i piti blage antidepresive nego biti trudan i boriti se s jakom anksioznoscu - to napravi veci kurslus u tijelu.
Nisi sama â€ïžÂ

đ±đ»ââïž32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ⥠19,9 pmol
đ§đ»ââïž32 sve ok
PokuĆĄavamo od 11/2022
đą Ć kvorc
2 & 3/24 IUI â
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10đ„, 1đŁ, 0 âïžâ
5/24 prirodni - 1 đŁ â
đą Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9đ„, ET đŁ, 2 âïž
StiĆŸe deÄko đ©”
Mom2one hej kako si,kako se drĆŸiĆĄ? Kad ti je pregled?

đââïž - 35đđ»ââïž - 36
đ -19.3.2018.
4.4. â
24.4. p.p. imamo â€ïž
31.5. stiĆŸe nam 2. deÄko đ©”
16.12. stigao Vito, âïž3760g iđ53cm. đ©”
Hvala svima! Nadam se da Äu noÄas spavati.
Angela ideĆĄ ponavljati sutra? Ako ideĆĄ ĆŸelim i tebi sreÄu da se lijepo podupla đ€đ
Jesam, nalaz Äe biti tek oko 15h. Kako sam raÄunala meni ne smije biti manje od 2500 đ. Kad je tvoj nalaz?
Hvala svima! Nadam se da Äu noÄas spavati.
Angela ideĆĄ ponavljati sutra? Ako ideĆĄ ĆŸelim i tebi sreÄu da se lijepo podupla đ€đ
Jesam, nalaz Äe biti tek oko 15h. Kako sam raÄunala meni ne smije biti manje od 2500 đ. Kad je tvoj nalaz?
Sretno danas cure đ€â€ïž

âïž 34
âïž 31
K đ±đŒââïžđ 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaĆŸa- baby boy đ¶đ»đđŁ
+29.3 đâ€ïž
12.12.2023 baby girl đđ
ObriĆĄi komentar
Jeste li sigurni da ĆŸelite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji