Bebolina sretno sutra🤞❤️
Daaa, i od mene 🤞🏼🍀
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Izvinite sto upadam sa tim mozda nije pravo mjesto, al jel ima neko ko se bori sa anksioznoscu i lupanjem srca? Da mi kaze kako se smirite kad vam nadodje.. ja evo sad zadnjih dana skoro svaki dan, budem okej i onda odjednom pocne
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Izvinite sto upadam sa tim mozda nije pravo mjesto, al jel ima neko ko se bori sa anksioznoscu i lupanjem srca? Da mi kaze kako se smirite kad vam nadodje.. ja evo sad zadnjih dana skoro svaki dan, budem okej i onda odjednom pocne
Kad bas zagusti, popijem normabel.
34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
Imala dugo problema sa tim, nisam znala šta mi se događa, a da ne govorim o paničnim napadima. Sve to je sada iza mene, svašta sam radila, koristila, manje više ništa nije baš pomoglo. Znam da je lako reći a teško ostvariti, ali moraš sama sa sobom raščistiti. Sada kada mi dođe, jednostavno se umirim oddišem to, znam da će proći. Kada se sjetim koliko sam zivota protratila bezveze razmisljajući o kojekakvim scenarijim i glupostima što samo moj mozak može da smisli.
Najviše mi je pomoglo kad bih sebi priuštila nesto što me usrećuje, kada bih na bilo kakav način podigla hormon sreće. Proguglaj pravilno disanje i samo kada ti dođe tako lupanje srca, i svakakve misli diši pravilno, duboko i skreni misli. Potpuno te razumijem i uzmi si vremena da savladaš to, poslije ćeš lako u takvim situacijama sebe izvući.
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Bebolina sretno! Jedva cekam sutra vidjeti nalaz oooogromne bete!🤭
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Imala dugo problema sa tim, nisam znala šta mi se događa, a da ne govorim o paničnim napadima. Sve to je sada iza mene, svašta sam radila, koristila, manje više ništa nije baš pomoglo. Znam da je lako reći a teško ostvariti, ali moraš sama sa sobom raščistiti. Sada kada mi dođe, jednostavno se umirim oddišem to, znam da će proći. Kada se sjetim koliko sam zivota protratila bezveze razmisljajući o kojekakvim scenarijim i glupostima što samo moj mozak može da smisli.
Najviše mi je pomoglo kad bih sebi priuštila nesto što me usrećuje, kada bih na bilo kakav način podigla hormon sreće. Proguglaj pravilno disanje i samo kada ti dođe tako lupanje srca, i svakakve misli diši pravilno, duboko i skreni misli. Potpuno te razumijem i uzmi si vremena da savladaš to, poslije ćeš lako u takvim situacijama sebe izvući.
E bas to, pocne lupanjem srce a ja u glavi 150 scena drugih koje mi se pojave da mi jos jace onda pocne srce i panika i sve.. ponekad toliko jako da moram da povracam, da mi bude malo lakse.. znam da moram sama sa sobom, ponekad pozelim da potrazim i strucnu pomoc i onda mislim da sam luda jer imam tek 25 godina, da ce mi dat tablete za smirenje i ne znam sta ( to necu nikako) i onda sam sva nikakva.. hvala ti na savjetu, korisna mi je i poucna tvoja poruka🥰🤗
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
E bas to, pocne lupanjem srce a ja u glavi 150 scena drugih koje mi se pojave da mi jos jace onda pocne srce i panika i sve.. ponekad toliko jako da moram da povracam, da mi bude malo lakse.. znam da moram sama sa sobom, ponekad pozelim da potrazim i strucnu pomoc i onda mislim da sam luda jer imam tek 25 godina, da ce mi dat tablete za smirenje i ne znam sta ( to necu nikako) i onda sam sva nikakva.. hvala ti na savjetu, korisna mi je i poucna tvoja poruka🥰🤗
Draga Ivy, ja sam potrazila strucnu pomoc, nemam klasicne napadaje panike vec vise neki konstantni nemir i negativne misli. Uglavnom dr je rekla da se anksioznost lijeci antidepresivima sto meni jos nije opcija i zbog trudnoce a i nekako se nisam pomirila s time.
34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
Draga Ivy, ja sam potrazila strucnu pomoc, nemam klasicne napadaje panike vec vise neki konstantni nemir i negativne misli. Uglavnom dr je rekla da se anksioznost lijeci antidepresivima sto meni jos nije opcija i zbog trudnoce a i nekako se nisam pomirila s time.
Također sam potražila stručnu pomoć i također dobila antidepresive, pila neko vrijeme, i ostavila, navukla se nisam, niti su mi falili kad sam prestala sa njima. Niti su mi pomogli niti odnemogli, oni podižu hormon sreće, na tom principu djeluju. Nemam ništa posebno da kažem o njima, što se mene tiče bezveze su.
Serotonin (hormon sreće) probaj prirodno dizati na sve moguće načine. I skreći misli, stalno skreći misli. Budi zauzeta, radi nešto, da što manje vremena imaš misliti o glupostima. Živi život punim plućima,nemoj dozvoliti da ti anksioznost pojede dio života.
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Bebolina sretno danas 🙏🏼
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Potrazi strucnu pomoc, govorim iz iskustva. Ne mora biti psihilog/psihijatar preko hzzo-a ako se bojis da ces ostati zapisana u sustavu i slicno. Mozes ici privatno i nikad nigdje nece biti zapisano da si isla, a ima stvarno cjenovno pristupacnih psihologa/psihijatara.
Mlada si, pravo je vrijeme da rijesis svoje probleme ☺️
Sto se tice tableta - to je iskljucivo na tebi zelis li ih piti. Anksioznost se lijeci jaaako blagim antidepresivima koji imaju anksioliticki ucinak. Od njih nisi pospana vec ti utisaju pozadinske misli i osjvjeste ti kako zapravo mozes biti sretna. Kada naucis tako zivjeti i nositi se sa zivotnim situacijama - skidas se sa njih i anksioznost ti se vraca, ali si ti jaca pa ju uspijes lakse kontrolirati. Takvi antidepresivi nisu adiktivni i treba im dugo da pocnu djelovati (minimalno 3 tjedna), a jednako toliko i da prestanu. Doza se povisuje svakih tjedan dana po mrvicu (najcesce osminu tablete).
U pravilu antidepresive nije pozeljno piti u trudnoci, ali je zdravije biti trudan i piti blage antidepresive nego biti trudan i boriti se s jakom anksioznoscu - to napravi veci kurslus u tijelu.
Nisi sama ❤️
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Sortiraj odgovore