Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eni233
    08. Travanj 2023. 23:24

Lunolina

eni233

Lunolina

eni233

Evo ja procurila jučer , prvo je bilo baron boje , sad je neka oskudna ali tamna bez mirisa nekog , kao da je stara krv oksidirana Morat ću pratiti par dana , .. ali bitno da mi je krenula pa da što prije završi ! Eto što sam primjetila da mi ova menstrucija uopće nije bolna kao inače , mislim da onaj inofolic pomogao što se tiče toga , jer prije bi mi bile jako bolne i čak bi i povraćala od boli ..eto ako ću nekom pomoći u svezi toga

Meni se od inofolica u trbuhu svaki put brcka kao da cu trckalicu dobiti😂🙈

Hahahhahahahahahhah 🤣🤣🤣 meni ne , i čak mi je ok za popiti , jer pila sam jedno vrijeme one vitamine em su mi bili fuj i slatki za popit em sam se udebljala , show 🤣

Ja inofolic pijem tjedan dana i dalje sam debela🤪
    Mislim, ok su okusa, tu nemam zamjerke. Problem je samo sto mi na crijeva bas tesko padne, ali to i je navedeno kao moguca nuspojava.

Da, prenatal vitamini su bas uzas ako se ne zelis udebljati🙈

Ja nisam imala stim
    Problema , ali da valjda nismo svi isti . Dobro meni je već 3 kutija i izgubila sam one kile koje sam nakupila .. nekako sam se ispuhnula i da primjetila sam da nemam zelje za slatkim kao pod vitaminima 🤣

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska

Lunolina
    09. Travanj 2023. 08:34

eni233

Lunolina

eni233

Lunolina

eni233

Evo ja procurila jučer , prvo je bilo baron boje , sad je neka oskudna ali tamna bez mirisa nekog , kao da je stara krv oksidirana Morat ću pratiti par dana , .. ali bitno da mi je krenula pa da što prije završi ! Eto što sam primjetila da mi ova menstrucija uopće nije bolna kao inače , mislim da onaj inofolic pomogao što se tiče toga , jer prije bi mi bile jako bolne i čak bi i povraćala od boli ..eto ako ću nekom pomoći u svezi toga

Meni se od inofolica u trbuhu svaki put brcka kao da cu trckalicu dobiti😂🙈

Hahahhahahahahahhah 🤣🤣🤣 meni ne , i čak mi je ok za popiti , jer pila sam jedno vrijeme one vitamine em su mi bili fuj i slatki za popit em sam se udebljala , show 🤣

Ja inofolic pijem tjedan dana i dalje sam debela🤪
    Mislim, ok su okusa, tu nemam zamjerke. Problem je samo sto mi na crijeva bas tesko padne, ali to i je navedeno kao moguca nuspojava.

Da, prenatal vitamini su bas uzas ako se ne zelis udebljati🙈

Ja nisam imala stim
    Problema , ali da valjda nismo svi isti . Dobro meni je već 3 kutija i izgubila sam one kile koje sam nakupila .. nekako sam se ispuhnula i da primjetila sam da nemam zelje za slatkim kao pod vitaminima 🤣

Nadam se da cu ici tvojim putem 🤭
    Sto se trbuha tice, moj je inace osjetljiv kao kockica secera na kisi pa se nisam previse iznenadila.

Btw curke, sve koje slavite - zelim vam sretan Uskrs! Neka mali zeko svima koji slave i ne slave donese po barem jednu bebu🤭❤️

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Selmaa34
    09. Travanj 2023. 12:00

Sretan Uskrs!

34 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)

Miss88
    09. Travanj 2023. 12:20

Sretan Uskrs 🐰🙏🏻

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

• eni233
    09. Travanj 2023. 13:51

Bebolina2207

Sretan Uskrs svima koji slave.

Hvala također ❤️ sretan Uskrs svima 🥰

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska

Ivyyyy
    09. Travanj 2023. 14:01

Sretan Uskrs svima koji slave🐇🐰🐣 
    Vidim da ste tu aktivne, ja sam na temi tko zeli i radi na bebi.. imam pitanje, trebala sam danas da dobijem, medjutim nisam, jucer i danas imam 37.1 temp(ne mjerim bazalnu, ovo sam mjerila sto mi je jucer i danas mnogo hladno, cak sam i drhtala cijela i mislila sam da imam temperaturu).. ujutro sam mislila da sam dobila, bas mi je onakav grc bio u stomaku, radila sam test prije 4 dana (neg).. sad nisam jer prosto imam neki osjecaj da nisam trudna nego da mi je mnogo izrazen pms.. jel ikome od vas tako? Ja sam dosad imala svaki mj simptome trudnoce i bila sam uvjerena da sam trudna ali nista( posto vec godinu dana radimo intezivno na bebi), a ovaj mj smo bili malo lijeni ( vadila sam zub, razlicite smjene, neke faze panike sam imala i tako) i nismo ko ove prethodne mj imali odnose svaka dva dana😂 i tako sam sigurna da nista nismo uboli, i muzu sam to rekla, kasno dosla baba s kolacima ovaj mj😂  al ovaj mj mi bas izrazeni simtopmi sad prije M a necu da mislim i umisljam da sam trudna pa onda se razocaram kad na kraju ipak dodje M.. 

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Miss88
    09. Travanj 2023. 14:20

Ivyyyy

Vidim da ste tu aktivne, ja sam na temi tko zeli i radi na bebi.. imam pitanje, trebala sam danas da dobijem, medjutim nisam, jucer i danas imam 37.1 temp(ne mjerim bazalnu, ovo sam mjerila sto mi je jucer i danas mnogo hladno, cak sam i drhtala cijela i mislila sam da imam temperaturu).. ujutro sam mislila da sam dobila, bas mi je onakav grc bio u stomaku, radila sam test prije 4 dana (neg).. sad nisam jer prosto imam neki osjecaj da nisam trudna nego da mi je mnogo izrazen pms.. jel ikome od vas tako? Ja sam dosad imala svaki mj simptome trudnoce i bila sam uvjerena da sam trudna ali nista( posto vec godinu dana radimo intezivno na bebi), a ovaj mj smo bili malo lijeni ( vadila sam zub, razlicite smjene, neke faze panike sam imala i tako) i nismo ko ove prethodne mj imali odnose svaka dva dana😂 i tako sam sigurna da nista nismo uboli, i muzu sam to rekla, kasno dosla baba s kolacima ovaj mj😂 al ovaj mj mi bas izrazeni simtopmi sad prije M a necu da mislim i umisljam da sam trudna pa onda se razocaram kad na kraju ipak dodje M..

Zašto ne ponoviš test. Meni se prvi pozitivan pojavio dva dana prije očekivane menge. Imali smo odnos, pet dana prije, dva dana prije O i dva dana poslije. Sretno. Javi!

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️

Ivyyyy
    09. Travanj 2023. 14:23

Miss88

Ivyyyy

Vidim da ste tu aktivne, ja sam na temi tko zeli i radi na bebi.. imam pitanje, trebala sam danas da dobijem, medjutim nisam, jucer i danas imam 37.1 temp(ne mjerim bazalnu, ovo sam mjerila sto mi je jucer i danas mnogo hladno, cak sam i drhtala cijela i mislila sam da imam temperaturu).. ujutro sam mislila da sam dobila, bas mi je onakav grc bio u stomaku, radila sam test prije 4 dana (neg).. sad nisam jer prosto imam neki osjecaj da nisam trudna nego da mi je mnogo izrazen pms.. jel ikome od vas tako? Ja sam dosad imala svaki mj simptome trudnoce i bila sam uvjerena da sam trudna ali nista( posto vec godinu dana radimo intezivno na bebi), a ovaj mj smo bili malo lijeni ( vadila sam zub, razlicite smjene, neke faze panike sam imala i tako) i nismo ko ove prethodne mj imali odnose svaka dva dana😂 i tako sam sigurna da nista nismo uboli, i muzu sam to rekla, kasno dosla baba s kolacima ovaj mj😂 al ovaj mj mi bas izrazeni simtopmi sad prije M a necu da mislim i umisljam da sam trudna pa onda se razocaram kad na kraju ipak dodje M..

Zašto ne ponoviš test. Meni se prvi pozitivan pojavio dva dana prije očekivane menge. Imali smo odnos, pet dana prije, dva dana prije O i dva dana poslije. Sretno. Javi!

Pa ne znam, prosto imam neki osjecaj da nisam trudna i onda nisam jos uradila test, danas treba doci, ima jos do kraja dana.. hvala ti 🥰

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Miss88
    09. Travanj 2023. 14:28

Ivyyyy

Miss88

Ivyyyy

Pa ne znam, prosto imam neki osjecaj da nisam trudna i onda nisam jos uradila test, danas treba doci, ima jos do kraja dana.. hvala ti 🥰

Pričekaj do sutra pa ako ne dođe napraviš test. 🤞🙏🏻

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️

Selmaa34
    09. Travanj 2023. 16:48

Ivyyyy

Meni ova tvoja prica smrdi na plus. Tako inace bude, kad si uvjerena u trudnocu, nista od toga. Kad mislis da nema sanse, upravo tada se uhvati. Ja sa prvom trudnocom nisam imala ama bas nikakvih simptoma. Takoder su cure tu pisale da su ostale trudne nakon jednog jedinog odnosa, tako da ta prica, svaka dva dana nije uvijek recept za uspjeh. Navijam za test i sretno!

34 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.