Nije problem ako se dupla vise nego sto je potrebno vec ako se ne dupla dovoljno..
Ovaj tvoj nalaz je sasvim okej i sasvim normalan, nemoj traziti problem gdje ga nema 🥰
Znam da si na stotinu igli zbog gubitka, razumijem kako je proci tako nesto, ali izludit ces u iducih 35-36 tjedana na ovaj nacin.. za sad stvarno djeluje sve okej po betama. Ne odustaj unaprijed od svoje bebe. Bude sve okej ❤️😊
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Nije problem ako se dupla vise nego sto je potrebno vec ako se ne dupla dovoljno..
Ovaj tvoj nalaz je sasvim okej i sasvim normalan, nemoj traziti problem gdje ga nema 🥰
Znam da si na stotinu igli zbog gubitka, razumijem kako je proci tako nesto, ali izludit ces u iducih 35-36 tjedana na ovaj nacin.. za sad stvarno djeluje sve okej po betama. Ne odustaj unaprijed od svoje bebe. Bude sve okej ❤️😊
Hvala ti ❤️
Razumijes sve, strah je ogroman. Nadam se da ce uskoro bar malo popustit. 😘
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Nemojte toliko analizirat tu betu. Bas kako su cure rekle, bitno da nije preniska. Ja sam na kombiniranom imala 4,5x vecu betu od prosjeka za te tjedne, nitko nije znao objasniti zasto. Nifty uredan, trudnoca savrsena, beba savrsena.
👧35g 🧔38g
👶🏻5g
Dobro jutro,
Mom lijepa beta ali baš dosta visoka. I nekako se više dupla nego što je uobičajeno, da nisu blizanci pa tako dosta brzo raste. Evo ne znam samo nagađam.
Ima nas dosta čekalica, meni je danas 12. dnt trodnevnog i imam još 3 dana do bete. Nije puno ako bude neg bit će mi žao što je ovaj period nade i iščekivanja završio. Za sada mi ostaje nada da ću ugledati lijepu betu, pa šta bude. Sretno svima!
Evo zbilja ne znam sto bih rekla. Prva se povecala 3 puta, druga 2,8. To sam i ja prvo primijetila, da se dupla brze. Bila bi jako sretna ali mislim da nije to to.
Drzim fige za lijepu betu 🤞❤️
Hvala svima! Samo neka nam se pozitivan niz nastavi.
Cure na temi potpomognuta neke imaju stvarno dosta znanja pa objevi tamo bete pa će ti one reći jel problem što se prebrzo dupla. Znam da je problem kad se ne dupla pravilno nego puno manje a ne znam jel i u ovom slučaju problem. One ti tamo stvarno mogu pomoći.
Ajde zamolit cu te ako bi ti mogla objaviti umjesto mene, jedva se i tu snalazim. 🤣
Beta:
14 dpo: 125,5
16 dpo: 376,5
18 dpo: 1040
Okvirno duplanje bete, prvi put 30.28 sati, drugi put 32.75 sati.
Unaprijed hvala 😘
Pozdrav, beta se dupla točno onako kako treba nakon implantacije i ne ukazuje nužno na blizance. Sretno dalje!
Mom2one evo moje bete
14dpo je bila 2091.1 IU/L
16 dpo je bila 6043,6 IU/L
Jedna beba mi je u busi i sve je u redu 😉
Naruci se na 1.pregled, pogotovo zbog gubitka prije nek te krenu pratiti na vrijeme.
Konzultiraj se s gin nek ti da nesto za podrsku trudnoci. Ja pijem Roidakal od prvog dana, ima alfa lipoicnu kiselinu koja je cuvar trudnoce i djeluje protuupalno. Sretno!
.
Bebolina drzim fige da bude dobra beta u utorak! 🤞🤞
Hvala puno na korisnim informacijama! Prvi pregled imam 17.4.
Pijete li uz roidakal normalno i folnu i magnezij ili to sve sadrzi vec u sebi?
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
A sad cu i ja malo zakomplicirat. Malo sam danas proucavala svoju betu i skuzila da se za tocno dva dana uvecala tri puta. Mislim da cu sutra ipak ici ponovit. Malo mi je to veliko uvecanje. Sto kazete?
Možda je blizanacka trudnoća , nikad neznas 😍🥰
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska
Evo ja procurila jučer , prvo je bilo baron boje , sad je neka oskudna ali tamna bez mirisa nekog , kao da je stara krv oksidirana Morat ću pratiti par dana , .. ali bitno da mi je krenula pa da što prije završi ! Eto što sam primjetila da mi ova menstrucija uopće nije bolna kao inače , mislim da onaj inofolic pomogao što se tiče toga , jer prije bi mi bile jako bolne i čak bi i povraćala od boli ..eto ako ću nekom pomoći u svezi toga
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 5/2025 Vinogradska
Evo ja procurila jučer , prvo je bilo baron boje , sad je neka oskudna ali tamna bez mirisa nekog , kao da je stara krv oksidirana Morat ću pratiti par dana , .. ali bitno da mi je krenula pa da što prije završi ! Eto što sam primjetila da mi ova menstrucija uopće nije bolna kao inače , mislim da onaj inofolic pomogao što se tiče toga , jer prije bi mi bile jako bolne i čak bi i povraćala od boli ..eto ako ću nekom pomoći u svezi toga
Meni se od inofolica u trbuhu svaki put brcka kao da cu trckalicu dobiti😂🙈
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Hahahhahahahahahhah 🤣🤣🤣 meni ne , i čak mi je ok za popiti , jer pila sam jedno vrijeme one vitamine em su mi bili fuj i slatki za popit em sam se udebljala , show 🤣
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 5/2025 Vinogradska
Hahahhahahahahahhah 🤣🤣🤣 meni ne , i čak mi je ok za popiti , jer pila sam jedno vrijeme one vitamine em su mi bili fuj i slatki za popit em sam se udebljala , show 🤣
Ja inofolic pijem tjedan dana i dalje sam debela🤪
Mislim, ok su okusa, tu nemam zamjerke. Problem je samo sto mi na crijeva bas tesko padne, ali to i je navedeno kao moguca nuspojava.
Da, prenatal vitamini su bas uzas ako se ne zelis udebljati🙈
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Sortiraj odgovore