Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lelaaaa——
    22. Veljača 2023. 10:13

nece slika da mi se stavi..uglavnom vidi se + malo je svjetliji

Lelaaaa——
    22. Veljača 2023. 10:40

https://ibb.co/t3ydkkC

Tratinčica123
    22. Veljača 2023. 10:48

jopa1234

Ovo je pozitivan test, ponovi na dan očekivane M, ako je linija tamnija, to je to! Sretno!🤞🤩
    .
    Anchyyy, želim ti svu sreću sa kretanjem u postupak i da bude uspješno ❤
    Ja sam koristila Femaru,  super sam prošla, bez ikakvih nuspojava,  meni je odgovarala skroz i imala sam podosta folikula 😁🤞

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Lelaaaa——
    22. Veljača 2023. 10:51

aaa bas san sritna🙈🙈nisan misla da ce odma uspit 
    necu se previše nadati da se nebi razočarala za 3 dana

joca
    22. Veljača 2023. 14:27

Bokic curke, ja sam uspjela uloviti jednu ovulaciju ovaj mjesec nakon sto godina. Imam pcos i blagu inzulinsku. Kupila si trakice i piskila na njih svaki dan i eto jednu ali vrijednu ulovila. Ponadala se da ce to biti to, medutim nista. Ali ajde drzi me to sto sam barem ovuliram. Da napomenem, pocela sam piti gynositol i tad sam i imala tu ovulaciju. Nastavljam s tim i nadam se skoro plusu i na testu.

👩🏻 30,pcos, IR
    🧔🏻‍♂️31, normozospermija

Trish2022
    22. Veljača 2023. 15:10

Bebolina2207

jopa1234

Po meni bi to bio isto pozitivan test, jer se stvarno lijepo vidi plus. Ponoviš za koji dan da vidiš hoće li biti jača crta. Sretno!
    Trish jeste pokrivali ovaj ciklus ili muža nije bilo?

Nije bilo muža, odnosno prebrzo je otišao... ali svakako čekam da on napravi spermio pa da mi mogu dati nešto za ovulaciju jer ja pik još nisam vidjela 

🚺 29
    🚹 32
    Hipertestosteronizam i inverzni FSH/LH omjer - PCOS
    - Duphaston, Gynositol
    09/22 Papa test i UZV - uredno
    Pokušavamo od 06/2022
    LH trakice od 09/2022

Tinker 🌸
    22. Veljača 2023. 17:08

Bok cure, 
    Danas mi je po nekoj racunici 11 dpo, iako je 32.dc. O mi je bila kasno ovaj ciklus po trakicama - 21 dc. Inace mi bude oko 16-17 dc i ciklusi su mi 27-28 dana. Radila sam test jucer i jutros i neg je, nema ni sjenice. Imam neki pritisak stalno, cak nisu ni bolovi, inace mi budu pms grcevi 3-4 d prije nego dobijem. Stalno imam osjecaj da cu dobiti, ali nista. Sta mislite da li ima jos sanse? 
    Bila sam vec nekoliko puta trudna, jednom uspjesno, ostalo nazalost neuspjesno, ali bas svaki put su mi simptomi bili drugaciji tako da ne mogu povuci neku paralelu. Nekako mislim da bi mi 11 dpo trebala biti bar sjenica. 
    Hvala ❤️

👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
    👨‍🦲41 g normospermia
    👧🏻❤️
    👼🏻 07/2019 19 TT
    👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
    👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
    08/2022 biokemijska 😔

• Dora369
    22. Veljača 2023. 17:22

Pozdrav cure
    Pisala sam po temi spontani pobacaj prije  i neki dan ovdje, 12.02. I 13 02. Su mi LH trakice bile pozitivne, odnose smo imali 05.02, 07.02., 09.02. I 12.02.  12.02. Smo 2x ujutro i navecer. Ciklusi su mi 27,28 dana Jutros sam radila test iako mislim da je rano ali opet sam se nadala makar nekom blijedom plusu, radila sam s prvim jutarnjim urinom CB i Prima test. CB je bio nevazeci jer nesto nije dobro ocito nije se ni kontrolna pokazala pa sam zato uzela Primu i nista bas ono totalna negativa ni neka crtica iz boljeg kuta niti pod boljim svjetlom nista. Pokusavamo godinu i 2 mj. Svi nalazi su nam uredni, spermiogram, brisevi, hormoni, OGT, cekam jos nalaz trombofilije. 07/2022 sam ostala trudna ali na drugom pregledu u 10tt doktor mi je rekao da se plod ne razvija i da moram na kiretazu, odlucila sam se prvo probat ocisitit  tabletama mizoprostol i nakon  sto nisu one djelovale radena mi je kiretaza.  Prethodno smo imali bakteriju ureaplazma i mikoplazma zbog koje smo u 6/2022 pili antibiotike i eto nakon toga sam ostala trudna, a sada kada su nam brisevi uredni ispada ne mogu ostat trudna. Zeleno svjetlo za novi pokusaj dobila sam u prvom mjesecu nakon sto su odradeni brisevi i hormoni te su nalazi uredni, prvi mjesec nisam uspjela ostat trudna, sad evo  ne znam vise sta da radim, luda sam od svega, znam da neki pokusavaju i duze ali vrijeme i godine idu, trebaml li poceti misliti o drugim postupcima jer o tome nemam pojma nista i ne znam otkud bi krenula. Njemu je 34 meni 28 ove godine. 

• 👩 28 🧔🏻‍♂️ 34
    • 01/2022 🏁
    • 08/2022 10tt, mizoprostol + kiretaža 💔 m.ab

Aneee
    22. Veljača 2023. 20:18

jopa1234

Bez sumnje poz test. Čestitam 😁

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    22. Veljača 2023. 20:23

Moja M završila pa sam sad u lovu na O.
    Sve živo pokušavamo pa valjda će više uspijeti, bas za poluditi je ovo sve 🤦🏼‍♀️
    Sljedeća neočekivana bi trebala biti 19.3. Osim ako ne urani O i ovaj ciklus. Vidjet cemo.
    Tratinčica ima kod vas kakvih novosti? 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.