Ja sam radi PCOS dobila 3 mj zaredom duphastone koji su mi regulirali ciklus. Imala sam u 9 mj 2022. produljeno nepoznato krvarenje koje je nastalo radi hormonskog disbalansa. Kod dijabetologa mi je dat glucophage i savjet da moraaam smršaviti, a ginekolog mi je ukinuo sad duphastone jer će mi glucophage regulirati ciklus. Sada mi je 40 DC a menstruacije ni na vidiku. Imate savjet što vam je na prirodnoj bazi potaknulo menstruaciju (vrkuta, Konopljika???) Radila sam test na trudnoću negativan je bio...
👰 94, PCOS, IR, povećana TT
🤵92, uredu nalazi
Glucophage 2000 mg
Dodaci prehrani: aktivna folna, omega3, gynositol, krom
pokušavamo 4 godine
2019. tempirani odnos Klomifenom, test negativan
Nakon toga do sada sve minusi.
08/23 prirodna trudnoća, završila spontanim
Bebolina, kada vi idete? Čekam novosti 😊🙈
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Tratinčica vidim u opisu da piješ Inovo iz metformin, ja sam isto pila ali sad sam prestala, pila sam i gynositol, što ti bolje regulira ciklus pošto vidim da isto imaš PCOS? Mene definitivno kilaža koči...
🤵92, uredu nalazi
Glucophage 2000 mg
pokušavamo 4 godine
Tratinčica vidim u opisu da piješ Inovo iz metformin, ja sam isto pila ali sad sam prestala, pila sam i gynositol, što ti bolje regulira ciklus pošto vidim da isto imaš PCOS? Mene definitivno kilaža koči…
Hej da, ja imam PCOS i skroz neredovite cikluse.
Meni je najbolje bilo dok sam 3 godine bila na kontracepciji, tad je M bila točna u dan i bez jakih bolova.
No, od kako radimo na trudnoći ja sam na Duphastonu i mogu reći da uz njega imam redovito M. Pijem od 14dc do 24dc i ugl na 28dc dođe M.
Metformin sam dobila ovaj mjesec zbog blago povišene inzulinske rezistecnije, da ju pokušam malo spustiti za postupak. 🤷♀️ Pijem sve skupa, pa ne mogu reći da li mi pomaže za ciklus, no kažem, od Duphastona dobijem točno u dan i koristiti ću ga skroz do postupka...
Moj BMI je oko 27, moj ginekolog je rekao da preporuča da skinem oko 6,7 kg i da bi mi tad bilo idealno za trudnoću... rekla sam da ću pokušat sad na proljeće dotjerati to skroz.
Trudimo se od 9/21.
Tratinčica vidim u opisu da piješ Inovo iz metformin, ja sam isto pila ali sad sam prestala, pila sam i gynositol, što ti bolje regulira ciklus pošto vidim da isto imaš PCOS? Mene definitivno kilaža koči…
Meni je najbolje bilo dok sam 3 godine bila na kontracepciji, tad je M bila točna u dan i bez jakih bolova.
No, od kako radimo na trudnoći ja sam na Duphastonu i mogu reći da uz njega imam redovito M. Pijem od 14dc do 24dc i ugl na 28dc dođe M.
Metformin sam dobila ovaj mjesec zbog blago povišene inzulinske rezistecnije, da ju pokušam malo spustiti za postupak. 🤷♀️ Pijem sve skupa, pa ne mogu reći da li mi pomaže za ciklus, no kažem, od Duphastona dobijem točno u dan i koristiti ću ga skroz do postupka…
Moj BMI je oko 27, moj ginekolog je rekao da preporuča da skinem oko 6,7 kg i da bi mi tad bilo idealno za trudnoću… rekla sam da ću pokušat sad na proljeće dotjerati to skroz.
I ja sam bila 2 god na kontracepciji, i zadnjih 3 mj na duphastone...moram skinut kg.. možemo mi to ❤️❤️
🤵92, uredu nalazi
Glucophage 2000 mg
pokušavamo 4 godine
Metformin sam dobila ovaj mjesec zbog blago povišene inzulinske rezistecnije, da ju pokušam malo spustiti za postupak. 🤷♀️ Pijem sve skupa, pa ne mogu reći da li mi pomaže za ciklus, no kažem, od Duphastona dobijem točno u dan i koristiti ću ga skroz do postupka…
Moj BMI je oko 27, moj ginekolog je rekao da preporuča da skinem oko 6,7 kg i da bi mi tad bilo idealno za trudnoću… rekla sam da ću pokušat sad na proljeće dotjerati to skroz.
I ja sam bila 2 god na kontracepciji, i zadnjih 3 mj na duphastone…moram skinut kg.. možemo mi to ❤️❤️
Naravno da možemo, samo se treba čvrsto odlučiti 🤷♀️🤞
Ja nemam puno, pa opet.. nikako krenuti 🤣
...
Bebolina, krv možete riješiti u Petrovoj ( Petrova 3, zavod za transfuzijsku medicinu) od pon do pet- od 7 do 12h. Nije potrebno naručivanje, nalaz kroz 10- ak dana... sretno dalje!🤗
Trudimo se od 9/21.
Cure za PCOS što je i meni dijagnoza ja sam pila Ellova+ prenatal+folacin+malo više hodanja tjelovježbe i ono što je meni naaaaajvise pomoglo Siofor. Ispila jednu kutiju i +
Radila sam ogtt+inzulinemiju iako mi je sve bilo uredu nisam imala IR jedna dr je rekla idemo probat sa sioforom i nakon godina konačno uspjeh. I mm je pio svoje vitamine. Od svega mislim da mi je najviše koristi bio siofor tako da vjerujem da će i vama ako vam propisu
nevjerojatno, ali skroz uspijem zeznuti odlazak na folikulometriju..
danas sam došla prekasno, i sad idem sutra, a to će mi biti 14 dan ciklusa (naručena sam od 12. dana ciklusa na dalje).
Pa me zanima od iskusnijih, zašto je bitno krenuti pratiti uvz-om već ranije? Jel to bitno za nešto da se vidi baš kako rastu folikuli ili nešto? Nikad mi nije ovulacija prije 15dc, tako da mislim da ćemo ju uhvatiti, samo ne znam jel bitno to prije toliko, tj za što je to bitno?
Hvala!
11/2023. curica
hvala na odgovoru, dakle ako to propustim propustim vidjeti kako se zadebjava je li tu problem ako sam shvatila..
ali se može uhvatiti ovulacija i poslije da se potvrdi..
ovo mi je prvi ciklus da pratim pa sam zbunjena hvala!
11/2023. curica
Bebolina, super što se tako odlučno krenuli i nadam se da će se sve brzo odvijati i biti u redu
🚺 29
🚹 32
Hipertestosteronizam i inverzni FSH/LH omjer - PCOS
- Duphaston, Gynositol
09/22 Papa test i UZV - uredno
Pokušavamo od 06/2022
LH trakice od 09/2022
Sortiraj odgovore
Najstariji