Ne mogu ja izdržati da ne odem kupiti trakice https://ibb.co/J2dZTwD 🤣🤣
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Samo da se javim i pozdravim sviju...moja M je tako uranila i iznenadila me danas...idemo dalje još jače 💪🏽
Sretno svima 🤞🏻
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ne mogu ja izdržati da ne odem kupiti trakice https://ibb.co/J2dZTwD 🤣🤣
Vidi nje, vec sam pomislila da je hcg 😅
Nista, to onda za 14 dana 😄😄🤞
Nada zadnja umire 🤣
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Hej cure, evo da se javim s updateom.. Nažalost, TSH mi je jako puno skočio čak na 11!!! Ginekolog je rekao da nema ništa za raditi sve dok se to ne spusti, tako da su mi povećali terapiju na 75 i opet nalaz za 5 tjedana.
Za M mu je rekao da pije Profertil 2x dnevno, pa da ponovimo spremiogram opet za 2 mjeseca (ili prije ako se meni spusti TSH).
Ugl, nastavljamo i dalje u kućnoj radinosti 😂
Krecem opet s trakicama za dan-dva, O bi trebala biti za vikend…
Sretno svima! 🤗
31/35
Novalac, Koenzim Q10 300mg, Euthyrox 75/100
Profertil za M - OAT
06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
07/23 FET - prekinut ciklus
08/23 FET - prekinut ciklus
09/23 FET - 1❄️beta 03.10. 🤞🏼
Hej cure, evo da se javim s updateom.. Nažalost, TSH mi je jako puno skočio čak na 11!!! Ginekolog je rekao da nema ništa za raditi sve dok se to ne spusti, tako da su mi povećali terapiju na 75 i opet nalaz za 5 tjedana.
Za M mu je rekao da pije Profertil 2x dnevno, pa da ponovimo spremiogram opet za 2 mjeseca (ili prije ako se meni spusti TSH).
Ugl, nastavljamo i dalje u kućnoj radinosti 😂
Krecem opet s trakicama za dan-dva, O bi trebala biti za vikend…
Sretno svima! 🤗
31/35
Profertil za M - OAT
https://ibb.co/FmhSRNM
Anchyyy tu je taj dio što sam još prije našla. Kad bi tebi trebala biti O? Meni je sljedeći tjedan negdje oko petka, tako da imam još vremena ali ovih dana ću po čašicu jer nisam još stigla. U pon mi je 11.DC pa bi od tada počela trakice pratiti. Pošto sam doma sljedeći tjedan svakako bi peak morala uhvatiti. Sutra mi je ispalo da sam slobodna a sljedeći tjedan na go tako da ćemo imati vremena za pokrivanje. Rekao je muž sad kad ginekolog kaže intenzivno onda ćemo 8 puta. 🙃 Baš tako ne bi išlo. Meni i da je 2,3 puta od peaka mi je već ok, znam da je pokriveno.
Ja cekam M trebala bi oko 22.2 ovaj mj nismo nista pokusavali posto je muz bio odsutan od posla, pa cu i ja otici kupit i probat u iducem ciklusi 😂
I moja je po kalendaru 25.2., skoro pa se opet pratimo
Angiee baš ti je visok TSH, jesi bila možda nešto više pod stresom. Kad ga idem vaditi obično pazim da sam opuštena. Zadnji put mi bio 1 i nešto. Sljedeći tjedan ću do laba da provjerim malo krvnu sliku pa ću vidjeti kakav je i TSH sada.
Moj muž je uspio popraviti malo spermio. Ali sad nisam uzela Profertil nego mix tih tableta koje su bitne za pokretljivost ali su u daleko većim dozama nego u Profertilu. Ići će i on iskontrolirati negdje u 4. mj spermio ako ne ostanem trudna do tada. A nadam se da budem i naravno prirodno. 😊
Da, baš sam bila pod stresom.. ali kako sam morala vadit hormone točno taj dan, na uputnici mi je bio i TSH, tako da nisam mogla čekat.. nadam se da ce se sad malo unormalit s vecom terapijom i kad se ja malo smirim. Tila sam samo da se nešto pokrene, al evo još ćemo ipak morat pričekat malo očito.
Nama samo triba malo progresivnih, njih ima 0, pa se nadam da ce se nesto popravit uskoro.
Drzim ti fige 🤞🏼
31/35
Profertil za M - OAT
Meni stigla gospođa M na 45 DC, mislila sam sve da će biti neki plusić, ali ništa...pazim i dalje na prehranu uvela sam i večernju šetnju....nadam se barem do kraja 3 mj -5-7 kg...
👰 94, PCOS, IR, povećana TT
🤵92, uredu nalazi
Glucophage 2000 mg
Dodaci prehrani: aktivna folna, omega3, gynositol, krom
pokušavamo 4 godine
2019. tempirani odnos Klomifenom, test negativan
Nakon toga do sada sve minusi.
08/23 prirodna trudnoća, završila spontanim
Ja iskreno nisam pametna sto bi mislila koliko mogu kile utjecati na zacece, svi doktori govore skini kile a ja znam masu cura koje su jako pretile i ostale trudne bez problema 🤷♀️🤷♀️ Naravno da je zdravije imati optimalni kilazu ali da to moze utjecati ne znam….
Ja imam optimalnu kilazu, zdravo se hranim pa opet nista a znam curu koja je pretila doslovno je samo jela, cevape, hamburgere, pekare i naravno tu je i kola i ostala obadva puta trudna iz prve…
Eto niti ja ne kužim, znam da neke i blizance rode pretile, a meni svi govore samo kile da su mi krive za sve...metabolički sindrom, loš rad žlijezda, hormonski disbalans, policistični jajnici svemu su krive kile tj.loše prehrambene navike i nekretanje to je objašnjene mojeg ginekologa i endokrinologa kao da je to sve začarani krug iz kojeg treba izaći...
🤵92, uredu nalazi
Glucophage 2000 mg
pokušavamo 4 godine
Ja sam prvi put ostala trudna BMI malo preko 31. Sad mi je prvo spustiti tih prvih 7 kg pa idem dalje. Ja sam malo promijenila prehranu, izbacila brašno i proizvode od brašna. Jedem bijelo meso, salate, kad mi dođe želja za voćem uzmem voće. Jer želim spustiti koju kilu do 1.3. kad su mi konzultacije. Sljedeći tjedan na go ću malo se pokrenuti s brzim hodom i mora bar malo otići do konzultacija. Nema pravila kg ali svakako je bolje imati neku optimalnu ne samo vezano za trudnoću nego iz općenito zbog zdravlja.
Oblakica drago mi je da si krenula i svaki minus koji vidiš dat će ti više energije i volje za daljnjim skidanjem kila. Sretno nam objema u skidanju kilica 🤗
Hvala draga😁❤️❤️❤️ takodjer držim palčeve, jel ideš na medicinsko potpomognuti postupak? Plan mojeg ginića je da smršavim pa da opet probamo tempirani odnos par ciklusa...dajem si do 6 mj vremena skinuti kg...pa da vidimo
🤵92, uredu nalazi
Glucophage 2000 mg
pokušavamo 4 godine
https://ibb.co/Y2H7ykv
Nama došli nalazi markera hepatitisa i HIV. Kod mene je sve negativno. Kod muža koliko sam googlala ispada da je na hepatitis A pozitivan. Sumnjam da možemo u postupak ako je išta od toga pozitivno. Ne znam hoće li biti što od postupka nakon ovog nalaza.
Hm, mi smo imali identičan nalaz i sve je pisalo " neg". Zbilja ne znam što znači, ali nama je sve bilo negativno.
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji