Pozdrav svima,
Biokemijsku sam imala u 12.mj i kao dr rekao mjesec dva pauze pa nastaviti pokušavati. I evo sada je došlo to vrijeme ponovne akcije, međutim na PAPA testu prosli mjesec CIN 1.
Jačanje imuniteta i PapiloCare, rečeno.
PapiloCare nisam baš redovno koristila a za imunitet pijem Orthomol immuno.
E sad, šta vi mislite da odgodim akciju dok CIN 1 nestane iz brisa ili da unatoč njemu pokušam zatrudniti?
Inače ja taj CIN 1 vucem tako često, pa ga ima pa ga nema... Budem li čekala da ga se riješim bojim se odužit će mi se, a godine su tu i svaki mjesec mi je bitan.
Je li netko imao slično iskustvo?
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Pozdrav,
Budući da sam nova molim vas pomoć ovulacija mi je bila 18.02 i lh trakice su pokazale 2 crvene crte, međutim 26.02 sam napravila ponovno budući da želim zatrudnjeti i pokazale su mi se opet 2 crvene crte, test sam napravila i negativan je pa me samo zanima sto znače sad te dvije crte kada su mi plodni dani prošli prije više od tjedan dana
Hvala unaprijed na odgovorima
Pozdrav svima,
Biokemijsku sam imala u 12.mj i kao dr rekao mjesec dva pauze pa nastaviti pokušavati. I evo sada je došlo to vrijeme ponovne akcije, međutim na PAPA testu prosli mjesec CIN 1.
E sad, šta vi mislite da odgodim akciju dok CIN 1 nestane iz brisa ili da unatoč njemu pokušam zatrudniti?
Inače ja taj CIN 1 vucem tako često, pa ga ima pa ga nema… Budem li čekala da ga se riješim bojim se odužit će mi se, a godine su tu i svaki mjesec mi je bitan.
Imala sam CIN1 2016 pa je nestao do 2018. Uzimala betaglukan u vecim dozama i papilocare.
Ponovno se pojavio padom imuniteta 2021 (bila sam bolesna svaki mjesec, 4mj za redom, uzas!)zadnji papa je bio bolji.... Sad cekam M da ponovno idem na papu(svakih 6mj radim).
Moja gin je rekla da to nema veze, cin1 nije problematican, a ako cu cekat da ga se rijesim mogu cekat 6mj ali mogu proci i godine, kao sto si i sama napisala..
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Pozdrav svima,
Inače ja taj CIN 1 vucem tako često, pa ga ima pa ga nema… Budem li čekala da ga se riješim bojim se odužit će mi se, a godine su tu i svaki mjesec mi je bitan.
Imala sam CIN1 2016 pa je nestao do 2018. Uzimala betaglukan u vecim dozama i papilocare.
Ponovno se pojavio padom imuniteta 2021 (bila sam bolesna svaki mjesec, 4mj za redom, uzas!)zadnji papa je bio bolji…. Sad cekam M da ponovno idem na papu(svakih 6mj radim).
Moja gin je rekla da to nema veze, cin1 nije problematican, a ako cu cekat da ga se rijesim mogu cekat 6mj ali mogu proci i godine, kao sto si i sama napisala..
I ja radim PAPAu svako 6 mj, nekada i češće i često mi se provlači taj CIN 1.
Zaista ne mogu čekati da ga se riješim da bih počela sa planiranjem trudnoće. Negdje sam čitala da se u trudnoći zna i povući taj CIN, valjda zbog imuniteta koji tada steknemo zdravom prehranom, mirovanjem, uzimanjem vitamina.
Sa druge strane me malo i strah da se ne bi zakompliciralo u trudnoći, tako da ne znam šta da radim.
Sada mi ide O i nisam pametna da li da se dam u akciju ili da propustim i ovaj mjesec, dok ne uradim ponovo PAPAu, a svaka O mi je bitna, jedva sam izdržala ova 2 mj od biokemijske, nekako mi žao propustiti mjesec jer gudine su tu, ipak 37ma 😔
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Pozdrav cure,
svim novim trudnicama cestitam i zelim uredne trudnoce, a nama koje cekamo da ih sto prije ugledamo.
Kod mene situacija sljedeca:
U subotu trebala dobiti, nisam. Radila navecer test, (prije toga unjela dosta tekucine, znam da se nesmije ali bila sam radoznala) i test bio negativan.
Imam od ovulacije grceve ponekad. I sad me prate grcevi, ali nema menstruacije. U petak, jucer i jutros imala glavobolju.
Sta mislite dal je moguce da je test lazan?
Ne zelim gledat negativne testove😔
Zadnji nekoliko mjeseci, menstruacije tocne u dan.
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Pozdrav cure,
svim novim trudnicama cestitam i zelim uredne trudnoce, a nama koje cekamo da ih sto prije ugledamo.
Kod mene situacija sljedeca:
U subotu trebala dobiti, nisam. Radila navecer test, (prije toga unjela dosta tekucine, znam da se nesmije ali bila sam radoznala) i test bio negativan.
Imam od ovulacije grceve ponekad. I sad me prate grcevi, ali nema menstruacije. U petak, jucer i jutros imala glavobolju.
Sta mislite dal je moguce da je test lazan?
Ne zelim gledat negativne testove😔
Zadnji nekoliko mjeseci, menstruacije tocne u dan.
Ne bih da ti ubijem nadu ali ja sam u 12.mj uradila test u 21h nakon cijelodnevne smjene od 12h na poslu, gdje sam jela i pila tekućinu cijeli dan, test je pokazao lijepu blijedu liniju a trebala sam dobiti M tek za 2-3 dana. Uradila sam test jer sam taj dan na poslu imala jake glavobolje, osjećala sam se bezveze nekako i grudi su me čudno boljele. Znala sam da je T u pitanju. Nažalost ta T je bila biokemijska i sve se završilo u narednih tjedan dana, beta se nije lijepo poduplala.
Riječ je o CB testu, onaj koji se može raditi u bilo koje doba dana.
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Hvala na lijepim zeljama, ali nista.
Maloprije M stigla, oskudnija, slabija, ali je prisutna. 🙄
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Tami0910 zao mi je zbog M😕
Sisy, evo, ja osobno ne cekam nista, nakom razg.s gin koja je stvarno strucnjak za HPV i CINove🤷🏼♀️ doduse, vidim da vam je gin savjetovao pauzu i nakom biokemijske, sto se inace ne savjetuje bas🤔
Pokusaj traziti drugo misljenje.. do tada, vit.C, D, cink(imunitet) betaglukan i papilocare i bude to okej 😊🤞🤞🤞 drzim fige
...
Osim toga. Stigla je.😬 novi datum, 27.03.
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Pozdrav,
Budući da sam nova molim vas pomoć ovulacija mi je bila 18.02 i lh trakice su pokazale 2 crvene crte, međutim 26.02 sam napravila ponovno budući da želim zatrudnjeti i pokazale su mi se opet 2 crvene crte, test sam napravila i negativan je pa me samo zanima sto znače sad te dvije crte kada su mi plodni dani prošli prije više od tjedan dana
Hvala unaprijed na odgovorima
Crte na testu mogu uvijek biti obje, bitna je jačina crta. Da ti testna bude jača ili ista kao kontrolna.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Kod mene test negativan, menga po rasporedu sutra.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Sortiraj odgovore
Najstariji