Cure,
ja sam bila pred neki dan na pregledu kod gin. (11dc)
kaže bit će ovulacija na desnom jajniku, vodeći folikul 21mm, a trolinijski endometrij 6mm
ima li ikakve nade da se ista uhvati, s obzirom na ovaj endometrij koji je tad iznosio samo 6mm?
Iskreno ne znam odgovor na tvoje pitanje. Jedino sto sam ovdje procitala je da na zadebljanje endometrija utice sok od cikle. Mislim da je i ananas i neko pivo u pitanju. Nadam se da ce ti druge cure moci vise pomoci. Sretno! 🍀
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Cure,
kaže bit će ovulacija na desnom jajniku, vodeći folikul 21mm, a trolinijski endometrij 6mm
ima li ikakve nade da se ista uhvati, s obzirom na ovaj endometrij koji je tad iznosio samo 6mm?
Andol pro počni piti za endometrij, ne moraš prekidati nakon O, odličan je za prokrvljenost... i od srca preporučujem Crni Osječki radler.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Bebolina,
Sretno sutra i javi se!🍀
Trish,
Cure su ti vec odgovorile, slazem se da je za sad najvazniji taj spermiogram.
Oblakica,
Probaj sa trakicama uloviti ovulaciju. Ovdje ce ti cure objasniti kad bude pik. Nije nemoguce da neces ostati trudna zbog povisene tjelesne tezine. Ali svakako moj ti je savjet, rjesavaj se kg, jer trudnice sa prekomjernom kilazom imaju vece rizike za hipertenziju i ostale komplikacije.
Tratincice,
Ima li novih informacija? Da li su vam zakazali pregled?
Joli,
Sta je sa tobom? Javi nam se. 😘
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
Cure,
Andol pro počni piti za endometrij, ne moraš prekidati nakon O, odličan je za prokrvljenost… i od srca preporučujem Crni Osječki radler.
Sta ima kod tebe? Nista ne pises. Imate li neke planove za MPO? Ili pokusavate prirodno?
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
Pozdrav, evo došli su nam nalazi, meni je AMH jako nizak 6.07, dok je mužu nalaz spermiograma asthenozoospermia.. ima ih, samo nisu brzi.
Ostali hormoni su mi u redu, sve je u srednoj vrijednosti..
Zanima me ako je itko od vas imao tako nizak AMH, da li znate hoce li nas odmah slati na nekakav MPO postupak ili?
Čekam doktora da mi se javi, pa dok ga ne dobijem da znam otprilike na čemu sam.
Hvala!
Svakako bi vam preporucila mpo il da probate sa aih 1 mjesec. Naravno ako imas ovulacije se moze raditi. Ja imam 3,8 amh pa evo bebe u busi. Istina vremena nemamo bas puno mi s nizim amh. Moj ti je savjet uzimati dodatke za poboljsanje js. Treba ih koristiti bar 3 mjeseca. 💪
U ponedjeljak idem na konzultacije kod doktora. Pošto sam se ja odma pripala i iznervirala naravno odma sam ga nazvala i ukratko rekla moj nizak AMH i muzev spermiogram. Reka mi je da se smirim, da to nije nista prekriticno. Ugl, u ponediljak cu vise znati, vidit cu sta ce mi on preporuciti..
Ovulacije imam, ovo sta sam pratila po LH trakicama i s bazalnom temp.
Koje dodatke da uzmem? Pijem vec Q10 i Novalac po preporuci ginekologa.
Mislila sam i naruciti maca prah za muza, ne znam hoce li mu to ista pomoci.
31/35
Novalac, Koenzim Q10 300mg, Euthyrox 75/100
Profertil za M - OAT
06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
07/23 FET - prekinut ciklus
08/23 FET - prekinut ciklus
09/23 FET - 1❄️beta 03.10. 🤞🏼
Cure,
Andol pro počni piti za endometrij, ne moraš prekidati nakon O, odličan je za prokrvljenost… i od srca preporučujem Crni Osječki radler.
Sta ima kod tebe? Nista ne pises. Imate li neke planove za MPO? Ili pokusavate prirodno?
Iskreno, još se nisam psihički oporavila od zadnjeg postupka i uopće ne razmišljam vise ići u tom smjeru.. seksamo se seksa radi pa sta bude bude..
Tu sam.. čitam vas i navijam za sve ♥️
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Pozdrav, evo došli su nam nalazi, meni je AMH jako nizak 6.07, dok je mužu nalaz spermiograma asthenozoospermia.. ima ih, samo nisu brzi.
Ostali hormoni su mi u redu, sve je u srednoj vrijednosti..
Zanima me ako je itko od vas imao tako nizak AMH, da li znate hoce li nas odmah slati na nekakav MPO postupak ili?
Čekam doktora da mi se javi, pa dok ga ne dobijem da znam otprilike na čemu sam.
Hvala!
Svakako bi vam preporucila mpo il da probate sa aih 1 mjesec. Naravno ako imas ovulacije se moze raditi. Ja imam 3,8 amh pa evo bebe u busi. Istina vremena nemamo bas puno mi s nizim amh. Moj ti je savjet uzimati dodatke za poboljsanje js. Treba ih koristiti bar 3 mjeseca. 💪
U ponedjeljak idem na konzultacije kod doktora. Pošto sam se ja odma pripala i iznervirala naravno odma sam ga nazvala i ukratko rekla moj nizak AMH i muzev spermiogram. Reka mi je da se smirim, da to nije nista prekriticno. Ugl, u ponediljak cu vise znati, vidit cu sta ce mi on preporuciti..
Ovulacije imam, ovo sta sam pratila po LH trakicama i s bazalnom temp.
Koje dodatke da uzmem? Pijem vec Q10 i Novalac po preporuci ginekologa.
Mislila sam i naruciti maca prah za muza, ne znam hoce li mu to ista pomoci.
Evo ja bi rekla da ideš direkt na IVF i da ne gubiš vrijeme na sve ostalo.. ovaj put iscrpi i ne gubi ni vrijeme ni snagu bezveze..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Kada najbolje raditi trakice? Jutarnji urin ili?
👰 94, PCOS, IR, povećana TT
🤵92, uredu nalazi
Glucophage 2000 mg
Dodaci prehrani: aktivna folna, omega3, gynositol, krom
pokušavamo 4 godine
2019. tempirani odnos Klomifenom, test negativan
Nakon toga do sada sve minusi.
08/23 prirodna trudnoća, završila spontanim
Ne. Sve je to individualno ..ali sve preporuke su između 10 i 19 h
Kada trakica krene tamniti onda dva puta dnevno radi test..
Peak ne možeš fulati, skuži se iz aviona razlika.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Preporučila bi ti Inofolic da koristiš ukoliko ga ginekolog već nije uveo.. (nije mi se dalo vratiti da pročitam) 🤭
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji