Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • freyaa
    29. Siječanj 2023. 17:44

Jelušićkaa

freyaa

Anchyyyy

freyaa

Drage moje cure, nisam vam se odavno javila.. Bila sam na mirovanju i sve je bilo ok.. u pon sam bila na kontroli koja je super prosla, u petak sam bila u državnoj bolnici kako bih mogla otvoriti bolovanje medjutim na uzv nije vise bilo otkucaja.. Tako da sam sad u bolnicu i cekam da tablete počnu djelovati.. Ovo mi je mnogo gore nego ono prije sve čekanje plusa. Vama želim sve najbolje, da ugledate plusice i da dobijete divne, zdrave bebice..❤

Jako mi je žao i sama sam kroz to prolazila, nema ti riječi koje bi napisala da te mogu utješiti, boli duša i tijelo 🥹💔

Želim ti što brži oporavak i da te ne boli puno ❤️

Hvala Vam drage cure ❤, evo sad sam sa uzv dosta je izaslo nakon dvije tablete pa sad opet tablete pa uzv u 6.. Ma samo da se sto prije sve završi, i moj savjet svima je ako je trudnoca do 11 nedjelja I ako je već do tog doslo da biraju medikamentozni abortus, boli ali nije nepodnosljivo (to kazem ja koja nisam hsg izdrzala).

Joj freya 😭😭 baš mi je žao oo. Pa šta kažu zašto se to dešava može li se ikako spriječiti ? Točno da čovjek izludi dok ne pređe 12 tjedan. Nadam se da ćeš izgurati to sve i ubrzo ponovno u akciju za 😇❤️

Cekam da vidim da li ce uzeti uzorak, iako su mi u petak rekli nesto u smislu prirodna selekcija,. Beba bas porasla bila, vidim onako razlika, pokazuje mi i samo vidim na izrazu lica da nije ok i okrece monitor, odmah sam znala da nema vise otkucaja. Ja sam mislila do mog ginekologa po drugo misljenje, ali muz govori ma to je to, uzmi tabletu.. Ovo je bilo malo cudo, ne vjerujem da ce se bas tako lako ponoviti.. 

Luna93
    29. Siječanj 2023. 20:06

freyaa

Jelušićkaa

freyaa

Anchyyyy

freyaa

Drage moje cure, nisam vam se odavno javila.. Bila sam na mirovanju i sve je bilo ok.. u pon sam bila na kontroli koja je super prosla, u petak sam bila u državnoj bolnici kako bih mogla otvoriti bolovanje medjutim na uzv nije vise bilo otkucaja.. Tako da sam sad u bolnicu i cekam da tablete počnu djelovati.. Ovo mi je mnogo gore nego ono prije sve čekanje plusa. Vama želim sve najbolje, da ugledate plusice i da dobijete divne, zdrave bebice..❤

Jako mi je žao i sama sam kroz to prolazila, nema ti riječi koje bi napisala da te mogu utješiti, boli duša i tijelo 🥹💔

Želim ti što brži oporavak i da te ne boli puno ❤️

Hvala Vam drage cure ❤, evo sad sam sa uzv dosta je izaslo nakon dvije tablete pa sad opet tablete pa uzv u 6.. Ma samo da se sto prije sve završi, i moj savjet svima je ako je trudnoca do 11 nedjelja I ako je već do tog doslo da biraju medikamentozni abortus, boli ali nije nepodnosljivo (to kazem ja koja nisam hsg izdrzala).

Joj freya 😭😭 baš mi je žao oo. Pa šta kažu zašto se to dešava može li se ikako spriječiti ? Točno da čovjek izludi dok ne pređe 12 tjedan. Nadam se da ćeš izgurati to sve i ubrzo ponovno u akciju za 😇❤️

Cekam da vidim da li ce uzeti uzorak, iako su mi u petak rekli nesto u smislu prirodna selekcija,. Beba bas porasla bila, vidim onako razlika, pokazuje mi i samo vidim na izrazu lica da nije ok i okrece monitor, odmah sam znala da nema vise otkucaja. Ja sam mislila do mog ginekologa po drugo misljenje, ali muz govori ma to je to, uzmi tabletu.. Ovo je bilo malo cudo, ne vjerujem da ce se bas tako lako ponoviti..

Bas mi je zao. Drzi se! 
    Vjerujem da ces uskoro opet imati svoje malo cudo. 🤞🏼🍀😘

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

Aneee
    29. Siječanj 2023. 23:00

Freyaa  bas mi je zao sto to prolazis 😭😭💔
    .
    Što se tiče ferti-lil, veća sam pisala da ja koristila jedan put točno u ciklusu kad sam ostala trudna...ovaj put sam koristila 2 ciklusa, ali neuspješno...sad dali je pomogla prvi put ili ne 🤷🏼‍♀️
    Meni piše da se izvadi nakon 30min...tako sam i radila, samo što ja kad je izvučem, onda kao vakum povuce sve van...sad jesam ja radila sta krivo ili ne nemam pojma...
    .
    Btw kod nas ovaj tjedana sve u obavezama i stresu pa se neću vjv ni stići javljati toliko. I da mm dobio termin za spermio u 3.mj 🤦🏼‍♀️ tako da ću čekati da on svoje obavi pa ću ja onda kod gina termin. I to u 3.mj tek razgovor, tko zna kad će mu spremiogram raditi.🙄

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Tinchy09
    30. Siječanj 2023. 08:31

Freyaa  strasno mi je zao😔 drzi se i nadam se da ces sto prije imati svoje malo cudo 🌈💕
    ...

🙋🏻‍♀️ 30
    ➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
    7+0 kuca ❤️🥰
    OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕

Tinchy09
    30. Siječanj 2023. 08:36

Jucer mi je jedna prijateljica napisala "vjeruj mi da si sretna kaj nemas djecu!" ...
    A zna da pokusavamo i trudimo se preko godinu i da sam imala spontani. Ona ima dvoje,hvala bogu nije imala problema ni sa zacecem ni trudnocama.
    Shvacam da su sjeca i zahtjevna i iscrpljujuca i nekad te dovedu do ruba zivaca ali toliko  je nepromisljeno to napisati nekome za ciju situaciju znas!! Pa, u krajnjem slucaju i da ne znas situaciju, samo... nemoj!
    Toliko me to pogodilo iskreno, stisnulo u prsima cim sam procitala. Opravdala se da nije tako mislila kako sam ja shvatila.
    Okej, vjerojatno, da ne prolazim ovo sve  mozda me nebi toliko pogodilo, ali stvar je u tome da prolazim i tu sam gdje jesam i da me JEST pogodilo. 
    Nevjerojatno.

Rant gotov. Morala sam se ispuhati. 🙄😔

🙋🏻‍♀️ 30
    ➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
    7+0 kuca ❤️🥰
    OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕

Aneee
    30. Siječanj 2023. 12:02

thinkpurple

Freyaa jako mi je zao 💔💔 nadam se da ces se brzo oporaviti i dobiti svoju dugicu…
    Tratincice odlican plan i ja vam od srca zelim da vam ide sve tako po redu kako ste i zamislili. Divni ste ljudi i mislim da ovo s posvajanjem je gotova stvar, samo pitanje vremena… a ovo drugo vjerujem da ce vas zivot nagraditi ☺️
    Bebolina 2.mj je iza ugla, brzo ce to.
    Anee a jel mozete privatno obaviti spermio?
    Tinchy jako ruzno, pogotovo ako zna sto prolazis… ja vec valjda 10 godina imam u glavi da nebi nikad nikoga pitala uopce "a sta cekate, kad cete na bebu, kad ce drugo" i ostalo osim ako mi se netko sam ne povjeri jer nikad neznas pozadinu price. A ovo jos ako znas je bas jako ruzno.

Ma u DE je tako kako je...ionako plaća spremio

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Aneee
    30. Siječanj 2023. 12:04

Jedino možda negdje u drugom gradu probati...ali tu je takva sad situacije...msm nadam se da mu se nije pogorsao...2020 je bio odličan nalaz. A sad vidit cemo. Trenutno smo u obavezama pa i nemamo vremena bas ići negdje dalje u neki grad, tako da ćemo čekati. Možda doma napravimo još kućni test pa  eto

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Trish2022
    30. Siječanj 2023. 13:07

Freyaa baš mi je žao, želim ti brz oporavak, i fizički i psihički... drži se!
    Tratinčica, super vam je plan, držim fige da vam se ostvari 
    Ostale cure, želim vam sreću u kojoj god bile fazi! Kod mene sve po starom, došla sam vas malo pozdraviti 

🚺 29
    🚹 32
    Hipertestosteronizam i inverzni FSH/LH omjer - PCOS
    - Duphaston, Gynositol
    09/22 Papa test i UZV - uredno
    Pokušavamo od 06/2022
    LH trakice od 09/2022

Ella..
    30. Siječanj 2023. 20:13

Freyaa žao mi je što si to morala doživjeti..neka ti Bog da snage da izdržiš teške trenutke i da uskoro dočekaš svoje čudo 🙏

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Amarilla ✨
    30. Siječanj 2023. 22:55

Tinchy09

Jucer mi je jedna prijateljica napisala "vjeruj mi da si sretna kaj nemas djecu!" …
    A zna da pokusavamo i trudimo se preko godinu i da sam imala spontani. Ona ima dvoje,hvala bogu nije imala problema ni sa zacecem ni trudnocama.
    Shvacam da su sjeca i zahtjevna i iscrpljujuca i nekad te dovedu do ruba zivaca ali toliko je nepromisljeno to napisati nekome za ciju situaciju znas!! Pa, u krajnjem slucaju i da ne znas situaciju, samo… nemoj!
    Toliko me to pogodilo iskreno, stisnulo u prsima cim sam procitala. Opravdala se da nije tako mislila kako sam ja shvatila.
    Okej, vjerojatno, da ne prolazim ovo sve mozda me nebi toliko pogodilo, ali stvar je u tome da prolazim i tu sam gdje jesam i da me JEST pogodilo.
    Nevjerojatno.

Rant gotov. Morala sam se ispuhati. 🙄😔

Uh, meni bi ovo bas tesko palo. Znam da iza toga sigurno ne stoji nista lose, ali nekad ljudi nemaju bas osjecaja kako je komentirati nesto zenama koje nemaju djecu/dozivjele su gubitak/dugo pokusavaju… Ja uvijek tad pomislim - ono ti bar imas dijete oko kojeg mozes brinuti, zivcirati se, sto god… ja nemam. 

Everything in your life started as… a thought, a wish, a hope, or a dream, either in your mind or in the mind of someone else. ✨

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.