Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    September
    06. Veljača 2023. 14:37

Zoe cestitam 🥰
    Trish2022 nema smisla uzimat duphaston jer ce ti progesteron bit visok, a zapravo to nije pravo stanje. Progesteron se vadi 7 dana nakon ovulacije pa tako neki pametnjakovici od doktora kazu da svi moraju vadit između 21dc i 23 dc, a to je tako ako ti je ciklus "idealan" i ovulacija između 14dc i 16dc. Ti bi zapravo trebala pratit trakicama pa kad bude pik racunas da za 8 dana ides vadit. Ili na ultrazvuk pa da tako odrede kad je ovulacija. Jer ako ti odes vadit između 21dc i 23dc i nisi imala ovulaciju ili si ju imala npr na 19dc onda ce ti progesteron bit jako nizak

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

Ella..
    06. Veljača 2023. 21:21

Zoe🌸

Draga Luna hvala ti puno 💗💗💗
    Stigla je nasa cudesna djevojcica, na kraju malo dramaticno i hitnim carskim rezom, ali taj trenutak kad su mi je donijeli u ruke i kad me pogledala sva je bol izbrisana, i sva razocaranja od negativnih testova i svega sto smo prosle u nasoj borbi. I zelim svakoj od vas sto prije da ti dozivite😘💕
    Ne odustajte! 🍀🙏🏻

Cestitaaaaam🙂🥰
    Uzivaj sa svojom princezom❤️

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Dambo
    07. Veljača 2023. 12:07

Cao cure, kako vam izgleda ovaj test 

https://i.postimg.cc/13JTYC7Y/IMG-20230206-194151.jpg

Trish2022
    07. Veljača 2023. 12:12

Bebolina, hvala, sutra najvjerojatnije budem imala nalaz i komentar doktora, al svakako do kraja tjedna...
    September, evo do sada još nikad nisam uhvatila pik tak da ne znam kada bi onda išla vaditi progesteron, rekla mi je žena da nek dođem 21.-23. dan ciklusa jer da se vadi kao dokaz ovulacije, pa pretpostavljam da će znati da nije došlo do ovulacije... budemo vidjeli kak će se odvijati sad sve, uglavnom duphaston sad neću piti, tak da ne znam kad mogu očekivati sljedeću m. 

🚺 29
    🚹 32
    Hipertestosteronizam i inverzni FSH/LH omjer - PCOS
    - Duphaston, Gynositol
    09/22 Papa test i UZV - uredno
    Pokušavamo od 06/2022
    LH trakice od 09/2022

Garawa¤
    07. Veljača 2023. 17:08

Dambo

Cao cure, kako vam izgleda ovaj test

https://i.postimg.cc/13JTYC7Y/IMG-20230206-194151.jpg

Suh.. i djeluje mi kao evaporacijska.. jesi ponavljala?

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Dambo
    07. Veljača 2023. 20:38

Ujutru cu da ponovim pa javljam. Sjutra NE bi trebalo da dobijem.🍀

• 20komarac23
    07. Veljača 2023. 21:52

SAYuRI

20komarac23

Pozdrav svim članovima, čitao sam dosta komentara da ste upućene maximalno,, imam par pitanja
    Prvo musko sam nadam se da vam ne smeta 😬
    Ja i zena pokušavamo trudnoću i prije ginekologa smo pokušavali Al uzalud i nakon ginekoloskih pregleda mog i njenog sve je u redu Al ona ima ne redovan ciklus od preko 30 pa do 40 dana
    Ugl. Liječnik nam je savjetovao ovukacijske trakice jer stvarno nismo mogli znat plodne dane, i da pokušamo što više puta imati odnos i nakon prvog mjeseca na trakici se pokaže plodni dan, cca 12-36h sati i jednom smo imali odnos u tom periodu, Al nažalost dosla menstruacija danas ponovno, molim neki savjet
    HVALA

Sta ste tacno uradili od pretraga?

Spermiogram, uredan 
    Prohodnost jajnika uredna 
    Ultrazvuk radjen kaze sve u redu kaze može bit problem u plodnim danima Al ipak uspili smo odmah na trakicama odredit plodne dane 

• 20komarac23
    07. Veljača 2023. 21:55

🖤Garawa🖤

20komarac23

Pozdrav svim članovima, čitao sam dosta komentara da ste upućene maximalno,, imam par pitanja
    Ja i zena pokušavamo trudnoću i prije ginekologa smo pokušavali Al uzalud i nakon ginekoloskih pregleda mog i njenog sve je u redu Al ona ima ne redovan ciklus od preko 30 pa do 40 dana
    Ugl. Liječnik nam je savjetovao ovukacijske trakice jer stvarno nismo mogli znat plodne dane, i da pokušamo što više puta imati odnos i nakon prvog mjeseca na trakici se pokaže plodni dan, cca 12-36h sati i jednom smo imali odnos u tom periodu, Al nažalost dosla menstruacija danas ponovno, molim neki savjet
    HVALA

Ako je savjetovao trakice onda koristite trakice, neka žena prati i kakva joj je sluz.. jedan odnos u plodnim danima nije dovoljan.. trebate tempirati da vam sperma ne bude ni prestara ni preslaba. Kada uhvati peak na trakici bilo bi idealno da taj i iduća dva dana imate odnose.

Da, bojim se problema jer savjetovao nam je što više odnosa pokusat, i trakice, i prvih tjedan dana smo imali svaki dan odnos čak i 2 puta i kad je na trakici pokazalo plodni dan 1 imali odnos Al i sperma pre slaba sigurno bila 

• 20komarac23
    07. Veljača 2023. 21:57

laurel

20komarac23

HVALA

koliko dugo pokušavate? koliko imate godina?
    koje sve pretrage ste napravili?

A nekih 6mj, 28god oboje,, ja radio spermiogram, ona ultrazvuk i prohodnost jajnika, i onda joj savjetovao trakice. 

• 20komarac23
    07. Veljača 2023. 22:07

Bebolina2207

20komarac23

SAYuRI

20komarac23

HVALA

Sta ste tacno uradili od pretraga?

Spermiogram, uredan
    Prohodnost jajnika uredna
    Ultrazvuk radjen kaze sve u redu kaze može bit problem u plodnim danima Al ipak uspili smo odmah na trakicama odredit plodne dane

Koliko dugo pokušavate? Koliko imate godina?
    Jer kažu ako pokušavate duže od godinu dana a mlađi ste od 35 onda se možete javiti za postupak. Ili ako ste stariji od 35 onda kroz 6 mj praćenja ciklusa i pokušavanja ako ne uspijete možete tražiti uputnice za postupak.
    Mi stvarno već dobrih 8, 9 ciklusa pratili trakice, sluz i je znam kaj ne pa ništa ali ok došli smo do toga da spermiogram nije bajan. Sad se ovaj mj spremamo udarno za plodne dane i nadamo se uspjehu. Ali u petak smo na konzultacijama za MPO pa ćemo vidjeti što će nam reći. Svakako vam želim sreću kao i svima ostalima da uspiju.

Pokušavali smo konstantno 6mj na svoju ajmo rec ruku bez pregleda i ttakica, obavili smo pregled i prvi nam je mjesec s trakicama i evo dosla menstruacija, pokusat ćemo opet kad bar možemo odrediti plodne dane

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.