kiki13, thinkpurple, hvala na odgovorima!
da problem je to čekanje i što onda prolete mjeseci samo tako u čekanju ciklusa.. takod a ću svakako krenuti, bar da sam u procesu..
a samo još pitanje, možda znate, kad se ide na ciljane odnose s letrozolom i takvim ljekovima, jel prije toga ide hsg ili poslije?
11/2023. curica
1.dc, novi datum 02.03.😔
decko je trebao napraviti spermiogram i na kraju se razbolio, pa nije imalo smisla, a termin smo propustili jer je imao temperaturu preko 38.5..🤷🏼♀️
Moji hormoni su idealni...
Ja nisam uspjela ni uhvatiti ovulaciju LH trakicama.
Nisam se javljala previse jer nije ni imalo smisla.😅...
..
Cure, nadam se da ste sve okej 😊
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Zoe,
Vidim u potpisu da si se porodila. Cestitam! ❤️😘
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Pozdrav svim članovima, čitao sam dosta komentara da ste upućene maximalno,, imam par pitanja
Prvo musko sam nadam se da vam ne smeta 😬
Ja i zena pokušavamo trudnoću i prije ginekologa smo pokušavali Al uzalud i nakon ginekoloskih pregleda mog i njenog sve je u redu Al ona ima ne redovan ciklus od preko 30 pa do 40 dana
Ugl. Liječnik nam je savjetovao ovukacijske trakice jer stvarno nismo mogli znat plodne dane, i da pokušamo što više puta imati odnos i nakon prvog mjeseca na trakici se pokaže plodni dan, cca 12-36h sati i jednom smo imali odnos u tom periodu, Al nažalost dosla menstruacija danas ponovno, molim neki savjet
HVALA
Pozdrav svim članovima, čitao sam dosta komentara da ste upućene maximalno,, imam par pitanja
Ja i zena pokušavamo trudnoću i prije ginekologa smo pokušavali Al uzalud i nakon ginekoloskih pregleda mog i njenog sve je u redu Al ona ima ne redovan ciklus od preko 30 pa do 40 dana
Ugl. Liječnik nam je savjetovao ovukacijske trakice jer stvarno nismo mogli znat plodne dane, i da pokušamo što više puta imati odnos i nakon prvog mjeseca na trakici se pokaže plodni dan, cca 12-36h sati i jednom smo imali odnos u tom periodu, Al nažalost dosla menstruacija danas ponovno, molim neki savjet
HVALA
Sta ste tacno uradili od pretraga?
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Draga Luna hvala ti puno 💗💗💗
Stigla je nasa cudesna djevojcica, na kraju malo dramaticno i hitnim carskim rezom, ali taj trenutak kad su mi je donijeli u ruke i kad me pogledala sva je bol izbrisana, i sva razocaranja od negativnih testova i svega sto smo prosle u nasoj borbi. I zelim svakoj od vas sto prije da ti dozivite😘💕
Ne odustajte! 🍀🙏🏻
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Draga Luna hvala ti puno 💗💗💗
Stigla je nasa cudesna djevojcica, na kraju malo dramaticno i hitnim carskim rezom, ali taj trenutak kad su mi je donijeli u ruke i kad me pogledala sva je bol izbrisana, i sva razocaranja od negativnih testova i svega sto smo prosle u nasoj borbi. I zelim svakoj od vas sto prije da ti dozivite😘💕
Ne odustajte! 🍀🙏🏻
Ljubi princezu. 😘
Zelim ti brz oporavak. 🌸
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Čestitam Zoe ♥️♥️♥️♥️
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
HVALA
Ako je savjetovao trakice onda koristite trakice, neka žena prati i kakva joj je sluz.. jedan odnos u plodnim danima nije dovoljan.. trebate tempirati da vam sperma ne bude ni prestara ni preslaba. Kada uhvati peak na trakici bilo bi idealno da taj i iduća dva dana imate odnose.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Zoe čestitaam na curki ❤️❤️
Meni jučer stigla m, danas 2dc, sutra idem na vađenje hormona svih mogućih pa ćemo vidjeti...
Imam pitanjce vezano na vađenje progesterona, za njega su rekli da se vadi 21.-23. dan ciklusa, pa me samo zanima, obzirom da je duphaston zapravo progesteron, da li ga ima onda smisla piti ovaj ciklus jer pretpostavljam da bi utjecalo na nalaze?
🚺 29
🚹 32
Hipertestosteronizam i inverzni FSH/LH omjer - PCOS
- Duphaston, Gynositol
09/22 Papa test i UZV - uredno
Pokušavamo od 06/2022
LH trakice od 09/2022
Sortiraj odgovore
Najstariji