Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DarkIvy
    03. Veljača 2023. 07:52

kiki13, thinkpurple, hvala na odgovorima!
    da problem je to čekanje i što onda prolete mjeseci samo tako u čekanju ciklusa.. takod a ću svakako krenuti, bar da sam u procesu..
    a samo još pitanje, možda znate, kad se ide na ciljane odnose s letrozolom i takvim ljekovima, jel prije toga ide hsg ili poslije? 

11/2023. curica

Tinchy09
    03. Veljača 2023. 11:22

1.dc, novi datum 02.03.😔
    decko je trebao napraviti spermiogram i na kraju se razbolio, pa nije imalo smisla, a termin smo propustili jer je imao temperaturu preko 38.5..🤷🏼‍♀️ 
    Moji hormoni su idealni... 
    Ja nisam uspjela ni uhvatiti ovulaciju LH trakicama.
    Nisam se javljala previse jer nije ni imalo smisla.😅...
    ..
    Cure, nadam se da ste sve okej 😊

🙋🏻‍♀️ 30
    ➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
    7+0 kuca ❤️🥰
    OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕

Luna93
    04. Veljača 2023. 20:16

Zoe,
    Vidim u potpisu da si se porodila. Cestitam! ❤️😘

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

• 20komarac23
    05. Veljača 2023. 18:34

Pozdrav svim članovima, čitao sam dosta komentara  da ste upućene maximalno,, imam par pitanja 
    Prvo musko sam nadam se da vam ne smeta 😬
    Ja i zena pokušavamo trudnoću i prije ginekologa smo pokušavali Al uzalud i nakon ginekoloskih pregleda mog i njenog sve je u redu Al ona ima ne redovan ciklus od preko 30 pa do 40 dana
    Ugl. Liječnik nam je savjetovao ovukacijske trakice jer stvarno nismo mogli znat  plodne dane, i da pokušamo što više puta imati odnos i nakon prvog mjeseca na trakici se pokaže plodni dan, cca 12-36h sati i jednom smo imali odnos u tom periodu, Al nažalost dosla menstruacija danas ponovno, molim neki savjet
    HVALA 

SAYuRI
    05. Veljača 2023. 19:10

20komarac23

Pozdrav svim članovima, čitao sam dosta komentara da ste upućene maximalno,, imam par pitanja
    Ja i zena pokušavamo trudnoću i prije ginekologa smo pokušavali Al uzalud i nakon ginekoloskih pregleda mog i njenog sve je u redu Al ona ima ne redovan ciklus od preko 30 pa do 40 dana
    Ugl. Liječnik nam je savjetovao ovukacijske trakice jer stvarno nismo mogli znat plodne dane, i da pokušamo što više puta imati odnos i nakon prvog mjeseca na trakici se pokaže plodni dan, cca 12-36h sati i jednom smo imali odnos u tom periodu, Al nažalost dosla menstruacija danas ponovno, molim neki savjet
    HVALA

Sta ste tacno uradili od pretraga?

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

Zoe🌸
    05. Veljača 2023. 19:13

Draga Luna hvala ti puno 💗💗💗
    Stigla je nasa cudesna djevojcica, na kraju malo dramaticno i hitnim carskim rezom, ali taj trenutak kad su mi je donijeli u ruke i kad me pogledala sva je bol izbrisana, i sva razocaranja od negativnih testova i svega sto smo prosle u nasoj borbi. I zelim svakoj od vas sto prije da ti dozivite😘💕 
    Ne odustajte! 🍀🙏🏻

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

• 1./2023. 💗

Luna93
    05. Veljača 2023. 20:53

Zoe🌸

Draga Luna hvala ti puno 💗💗💗
    Stigla je nasa cudesna djevojcica, na kraju malo dramaticno i hitnim carskim rezom, ali taj trenutak kad su mi je donijeli u ruke i kad me pogledala sva je bol izbrisana, i sva razocaranja od negativnih testova i svega sto smo prosle u nasoj borbi. I zelim svakoj od vas sto prije da ti dozivite😘💕
    Ne odustajte! 🍀🙏🏻

Ljubi princezu. 😘
    Zelim ti brz oporavak. 🌸

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

Garawa¤
    05. Veljača 2023. 21:18

Čestitam Zoe ♥️♥️♥️♥️

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Garawa¤
    05. Veljača 2023. 21:22

20komarac23

Pozdrav svim članovima, čitao sam dosta komentara da ste upućene maximalno,, imam par pitanja
    Ugl. Liječnik nam je savjetovao ovukacijske trakice jer stvarno nismo mogli znat plodne dane, i da pokušamo što više puta imati odnos i nakon prvog mjeseca na trakici se pokaže plodni dan, cca 12-36h sati i jednom smo imali odnos u tom periodu, Al nažalost dosla menstruacija danas ponovno, molim neki savjet
    HVALA

Ako je savjetovao trakice onda koristite trakice,  neka žena prati i kakva joj je sluz.. jedan odnos u plodnim danima nije dovoljan.. trebate tempirati da vam sperma ne bude ni prestara ni preslaba.  Kada uhvati peak na trakici bilo bi idealno da taj i iduća dva dana imate odnose. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Trish2022
    06. Veljača 2023. 10:58

Zoe čestitaam na curki ❤️❤️
    Meni jučer stigla m, danas 2dc, sutra idem na vađenje hormona svih mogućih pa ćemo vidjeti... 
    Imam pitanjce vezano na vađenje progesterona, za njega su rekli da se vadi 21.-23. dan ciklusa, pa me samo zanima, obzirom da je duphaston zapravo progesteron, da li ga ima onda smisla piti ovaj ciklus jer pretpostavljam da bi utjecalo na nalaze? 

🚺 29
    🚹 32
    Hipertestosteronizam i inverzni FSH/LH omjer - PCOS
    - Duphaston, Gynositol
    09/22 Papa test i UZV - uredno
    Pokušavamo od 06/2022
    LH trakice od 09/2022

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.